X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c75cd5a2f86b7399 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-04 11:00:23 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!opentransit.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Do eneuela... Date: Tue, 04 Feb 2003 19:48:32 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 82 Message-ID: References: <8u553v0jjsoncf7jh9mkbqgarmgk7dnell@4ax.com> <7btv3vgeef84900l3t9vtrmhjp32v6jq9o@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pf13.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1044385228 16826 217.98.224.13 (4 Feb 2003 19:00:28 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 4 Feb 2003 19:00:28 +0000 (UTC) User-Agent: Hamster/1.3.23.4 X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.553 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17506 On Tue, 4 Feb 2003 18:59:06 +0100, "Leszek Eneuel Ciszewski" wrote: >> M�g�bym. Po szczeg�y, z adresem >> w��cznie dopisz na priv, do kt�rego� >> z maili... > >Dobrze. W�a�nie odebra�em ,,Tolkien Mit i �aska" >autorstwa Paolo Gulisano w przek�adzie Agnieszki >Kuciak... B�dzie uzupe�nieniem. :) A swoj� drog� >czy to nie dziwne, �e atei�ci ;) lubi� Tolkiena? Nie wiem... >I dlaczego Eneuel zauwa�y�, i� >dozna� tutaj obrazy? Czy�by... Czy�by co? >>>> W�a�nie ogl�dam ale chyba przestan�, bo jedno, na co mnie sta� >>>> przy tym filmie to p�acz, > >>> P�acz czy�ci oczy. :) >>> Cieprienie -- dusz�. :) > >> Dobrze si� sk�ada. Mam i to i to... :((( > >B�dziesz wi�c mniej brudny? :) B�d� wi�c mniej �ywy... Raczej nie�ywy. Bo czym jest cia�o bez �ywej duszy - skorup� tylko... ;_((( >>>> a tego mi nie trzeba... W ko�cu > >O! Tak!! Czysto�ci -- zapewne nikomu zbyt wiele!! :) ... >>>> Nie szkodzi. Nied�ugo ja b�d� bez duszny, bo swoj� odda�em... :((( > >>> Hm... Brzmi cz�ciowo ;) optymistycznie... >>> Czy�by� odda� j� diab�u? > >> Nie, Anio�owi... > >Diabe� -- te� anio�. :) Jeno, �e upad�y. :) >(ciekawe, czy wstaj�c -- podni�s� co� z pod�ogi?) Ona nie takim Anio�em by�a... JEST. JEST cudowna... A ja smutny... ;_((( >> Ale Anio� mnie opu�ci�, a dusza przy nim (niej!) > >Pewien facet -- pom�g� biedzie i ta mu >obieca�a, �e go ju� nigdy nie opu�ci!!! ;) Z NI� m�g�bym nawet w biedzie by�... >> ju� na zawsze pozostanie... :((( > >Tak to ju� jest, gdy si� s�u�y anio�om... >Przecie� to anio�owie powinni s�u�y� Bogu i ludziom. :) >Nie na odwr�t!!! Mi�o��... >>> Gorzej, gdyby� si� opami�ta� dopiero po �mierci. :) >>> Po �mierci cia�a oczywi�cie, nie duszy, bo ta >>> przecie� jest -- jak :) i :) Elfy -- nie�miertelna. :) > >> Moja dusza umiera... Z b�lu i t�sknoty... :((( > >Dusza -- jest nie�miertelna. :) >Jak wi�c ona mo�e umiera�? :) Moja? Moja mo�e... Mojej jest coraz mniej... ;_((( b. -- blazej-1981@tlen.pl ~ da.bug@wp.pl ~ http://www.asciipr0n.com.bug ~