X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c75cd5a2f86b7399 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-04 06:48:15 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!news.man.poznan.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Do eneuela... Date: Tue, 4 Feb 2003 15:41:48 +0100 Organization: TORMAN Lines: 138 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <3b853vclms0t3kdhoam820d12r9323gqb2@4ax.com> Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1044370092 25365 212.33.84.28 (4 Feb 2003 14:48:12 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 4 Feb 2003 14:48:12 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17491 (`. news:arev3v0h26up2nbqfe1rit184povsmekah@4ax.com ) ) bug (.` email@email.com >>>> 0. Mnie chyba nic ju� nie ruszy! >>> C�... Mnie chyba ju� teraz te�... :( Cho� jedno by mog�o... :((( >> �mier�? :) > Nie. Odzyskanie �ycia, jego sensu w�a�nie... Sens �ycia... Powiem Ci (nawet za darmo!) jaki jest sens naszego istnienia: :) -- Rado��!!! -- Mamy cieszy� siebie i innych!!! -- Mamy broni� Rado�ci!!! Nie pozwala� na jej zabijanie! Broni� tych, kt�rzy sami nie naj� na to si�! >>>> 1. A co Ty robisz od roku?! :):):) >>> Ale to nie to samo... >> Mo�e... Mam si� przygotowa� na >> co� **jeszcze** gorszego?! > Wiesz... Z Twojego punktu widzenia mo�e by� gorzeh, z mojego ju� > tylko jedno mog�oby pogorszy� spraw�... A wszystko inne jedynie pole- > pszy�... :((( Trudne w odbiorze! Ale mniemam, �e gorzej nie b�dzie! >> Mnie po trzech dniach g�od�wki >> nawet pi� si� czwartego nie chcia�o. :) >> Hartuj si�. :) > Ale ja bym chcia�... Tylko mnie zniech�cenie do > jedzenia �apie i md�o�ci na sam� my�l o nim... :((( To Ci pomaga! Wola�by� odmawia� sobie jedzenia, siedz�c przy stole pe�nym smako�yk�w, w sytuacji gdy na wszystko masz ochot�, kt�rej ko�ca nie wida� mimo wcinania tych smako�yk�w!?!?! >>> bo boj� si�, �e to zaraz wyrzygam... Widzia�em dziewczyn� z plastikowym kubkiem piwa w r�ku... Sz�a po schodach i rzyga�a w ten kubek, a jaki� ,,obserwator" zawo�a�: -- Nie dolewja, bo nie sko�czysz tego piwa do rana! >> No... Teraz to ju� nie problem! >> �atwo dosta� w sklepach stosowne woreczki... > Brak mi tlenu, Podpowiem Ci w sekrecie!!! W powietrzu atmosferycznym znajduje si� a� 20 procent tlenu! > kt�rym ona by�a i si� podduszam, st�d dziwne > zachowanie... Md�o�ci, zm�czenie, os�abienie, > zniech�cenie... :((( >>> Mam nerwic� �o��dkow�, a teraz mam WIELKI pow�d do >>> nerw�w i zasadniczo obawiam si�, �e to mo�e nie >>> przej�� nigdy i �e b�d� ju� zawsze zdo�owany >>> (szczeg�ly na alt.pl.psychologia.mi�o��). :( >> Dzi�ki. Psychoco�tam przesta�em si� >> interesowa� gdzie� na pocz�tku og�lniaka. :) > Ja w�a�nie zacz��em... :((( Wsp�czuj� Ci... Pewne choroby �atwiej si� pokonuje w dzieci�stwie... >>> Reasumuj�c nie mam si� na nic... >> Poza pisaniem... ;) >> Oddychaniem itd... ;) > Nie oddycham, to moje cia�o oddycha. Ja, moja dusza, obumiera w > oddalaj�cej si� coraz bardziej nadziei... :((( Pisanie? Pisz�, bo mi > to pomaga zabi� czas, nie my�le� ci�gle o tym co by�o, co by� mog�o i > czego ju� raczej nie b�dzie... :((( :) >>> Czekam na co�, na co si� nie >>> doczekam, bo tylko ja wpad�em na amen... :((( >> A co to znaczy 'amen'? > Na zawsze... Hm... Dziwne t�umaczenie tego s�owa. ;) >>> Tylko, �e ja obieca�em si� nie cofa�... :((( >>>> Nie jest prawd�, �e szcz�cie si� >>>> nam nale�y. Nic si� nam nie nale�y! >>>> Dlatego te� od nas nale�y si� wdzi�czno�� >>>> za wszelkie dobro, kt�re nas spotyka. >>> Mi najwidoczniej si� nic nie nale�y... :( >> Mi, Mi... Znowu ta MI! >> BTW... Mog�aby� si� odezwa�, MI... >> (Jola twierdzi, �e wszyscy czytaj� >> FAQ (ja Jej wierz�) wi�c chyba te� >> wszyscy czytaj� i t� grup�. A sko- >> ro tak -- to czyta te� :) Mi.) Mo- >> g� przyjecha� za jaki� czas i Cie- >> bie odwiedzi�. :) > Mi... Taaak... Mi nic si� nie nale�y, > bo mi jest z�ym cz�owiekiem, Mi to ja... :((( Mi -- to Ty? Tyle czasu m@ilowa�em z Mi i nawet tego nie widzia�em? Niemo�liwe!!! Mi -- pisa�a pi�kn� polszczyzn�! Lubi�a Tolkiena (dobrze pisz�?) o kt�rym mi :) tylko dwa razy wspomnia�a; mieszka nie w Kamieniu, ale w innym ma�ym miasteczku... No... I jest KOBIET�!!! I to Chyba nawet w Twoim wieku Kobiet�. :) Hm, mo�e nawet ma tyle samo lat co Ty. :) (mo�e rok r�nicy) Ale raczej nie jeste� MI!!! Zr�bmy test... Powiedz :) co oznaczaj� te s�owa: Nic nie powr/oci. Oto czasy ju/z zapomniane; tylko w lustrach zsiada si/e ciemno/s/c w moje w/lasne odbicia -- jak/ze z/la i pusta. I kto jest ich Autorem? :) I dlaczego s� w ciachach? :) LC.