X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,73b87ba9c597516a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-27 14:13:02 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!fr.usenet-edu.net!usenet-edu.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [PIC][286] Moja ex... Date: Thu, 27 Feb 2003 21:51:44 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 138 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: po98.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1046383986 21664 217.98.228.98 (27 Feb 2003 22:13:06 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 27 Feb 2003 22:13:06 +0000 (UTC) User-Agent: Hamster/1.3.23.4 X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.553 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:18120 On Thu, 27 Feb 2003 18:20:38 +0000 (UTC), Marcin Glinski wrote: >:>:>:> Marry Christmas! >:>:>: Nie takie "ho, ho, ho", ale OK. ;) >:>:> Takie te� przejdzie? ;) >:>: Przejdzie i wyjdzie bokiem. ;) >:> Ale ja z boku palcem przytrzymam ;) >: Uuu... A czy to b�dzie przyjemne? ;P > > Ju� Egipcjanie o tym wiedzieli... ;) I pewnie dlatego ich CYWILIZACJA jest teraz tylko cywilizacj�. ;) >:>:> ,,Umar� Bach, Mozart... a i ja co� si� s�abo czuj�...'' (c) Janko >:>:> Muzykant ;) >:>: He, he... Umar� Matejko, umar� Kossak, a i ze mn� nie najlepiej... >:>: - bug. ;) >:> >:> Hmm... Umar� Matejko, umar� Kossak, bug si� �le czuje, a i mnie co� >:> zaczyna �apa� -- stforek ;) >: >: Duchowo czy fizycznie? ;) > > Bez r�nicy... ;) Och! Ale� to robi i to DU�� r�nic�... ;) >:> To czemu nie zalewasz nas fal� art�w?! ;) >: >: Bo... >: >: 1. �le si� czuj� - duchowo i fizycznie (raz tak, raz tak). > > Hmm... Mam to samo :) Ale rysowanie w�a�nie pomaga... Komu, jak komu... ;) ...na? >: 2. Ogl�dam filmy... > > Ile razy mo�na te Dwie Wie�e ogl�da�... ;) Dwie widzia�em jeno raz i jeszcze got�w nie jestem na drugie ogl�danie, bo tam s� niezapominajki... :((( >: 3. Nie mam weny (patrz punkt pierwszy). > > �adne wyt�umaczenie :) To si� rysuje jakie� kreski, k�ka czy inne > linie, a potem wychodzi z tego jaki� obrazek :) Jak tak cz�sto robie... Ja musz� mie� "wizj�"... Cho� czasem... Czasem nie. ;) >: 4. Nie zalewam si� ju�, wyros�em z tego, a zala� kogo� innego, nie >: potrafi�... ;) > > Wystarczy pod odpowiednim k�tem... potrafisz! Spr�buj! ;)) A gdzie cool-tura? ;) >:>:>:>:>:>:>: "Ziemia dla ziemniak�w!" >:>:>:>:>:>:> Ksi�a na ksi�yc! >:>:>:>:>:>: Jaja dla jajcarzy! >:>:>:>:>:> Woda dla wodnik�w! >:>:>:>:>: Wodnicy do wodoci�g�w! >:>:>:>:> Majowie na Maj�wk�! >:>:>:>: Grabki do Grabowa! ;) >:>:>:> Koka dla kokietek! >:>:>: Ser do sernik�w! >:>:> Noc na nocnikach! >:>: Koce dla kot�w! >:> Raki na Rakowieck�! (taka ulica) >: Kozy dla Kozak�w! > > Wo�y do Wo�gi! B��dy s� w b��dnikach... >: Dzi�ki, nie zgad�bym... My�la�em, �e to taka piosenkarka Country! >: ;P > > No... nie ka�dy musi zna� t� ulic� ;) [A jest taka piosenkarka?] Nie wiem. A nie ma? ;) >: Takie zwierz�ta i tacy ludzie... ;P ;P ;P > > W podanej kolejno�ci? ;) A czy to wa�ne? Strzelaj... Pewnie trafisz. ;) >:>:>:>:> MTFBWY! >:>:>:>: The force in him is weak... :( >:>:>:> ...so� d�ojn de dark sajd. >:>:>: Aj �il du it lejter... Na� ajm stil on de lajt (gud) said of de >:>:>: fors... ;) >:>:> Gud sajt is tu boring :) It e sajt for some lejms ;) >:>: Mejbi ajm nafin bat et list aj em still et de gud sajt... :P >:> �okidoki, ju dont no� �ere and �en ;) >: Ar ju trajin tu bi rude, litl boj? ;) > > Not diz tajm, big boj ;) Gud, remember dat �i hef �imen hir... ;) >:>:> cz�owiek o dw�ch twarzach ;) >:>:> >:>:> /}_{\ >:>:> `>"<' >:>:> /T\ >:>:> /| |\ >:>: >:>: A nie o g�owie �osia? ;) >:> Nie, z �osiem to by jako� tak. :') >: Mo�e to �o�-mutant? ;) > > Wiedzia�em, �e co� z t� karm� jest nie tak... dziwny mia�a smak ;) Kitte-kat, zgad�em? ;P > OA: > > > || >==()== > `)(' > /||\ > || >| Hmm... Nawet nie b�d� zgadywa�... ;P b. -- blazej-1981@tlen.pl ~ da.bug@wp.pl ~ http://www.asciipr0n.com.bug ~