X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c75cd5a2f86b7399 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-12 11:26:07 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!mtu.ru!image.surnet.ru!surnet.ru!newsfeed.rt.ru!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!news.man.poznan.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Do eneuela... Date: Wed, 12 Feb 2003 20:25:05 +0100 Organization: TORMAN Lines: 88 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1045077947 17042 212.33.84.28 (12 Feb 2003 19:25:47 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 12 Feb 2003 19:25:47 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17788 (`. news:mcmk4vgutc3fo7falg0msfhd2qomjsju6e@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwie�ci� �wiatu: > No dobrze... Zast�p s�owo "wybacz" s�owem "jej". ;))) A po co j� do tego miesza�? Poza tym... 'wybacz' -- to czasownik, a 'jej' jest zaimkiem osobowym. :) >> ZTCW -- da�e� obietnic� z zamiarem jej niedotrzymania. ;) > Tak. Ale nie jej... Cho� to niewiele zmienia. No... Ale obietnica jest obietnic�... Mo�e elt z ni� rozmawia�... ;) >> Bra� i dawa�!! :) >> Jedno i drugie -- za rado�ci�! > Wola�em dawa�. To wp�a� na konto jakiej� organizacji charytatywnej. :) > Wiem. �le to sformu�owa�em. Nazwijmy to, coraz wi�kszym > upewnianiem si� w swoim uczuciu. :) Mamy rozum do kontrolowania uczu�. :) Mamy rozkazywa� uczuciom, a nie dawa� si� im ponosi�. :) >> Kocha� mo�na osob�; nie mo�na kocha� czynno�ci. :) > No to kocha�a osob�, ale si� odkocha�a... ;) �mieszne... ;) Pisa�em Ci -- Mi�o�� bywa nie{}kochana. :) >> {zainteresowanie psychologi�} == {choroba} > Pewnie, po cz�ci, tak. :) Cz�owiek nie jest w stanie zg��bi� natury ducha. :) (Psyche -- to chyba wiesz gdzie i kiedy mieszka�a) ;) >>> C� na ironia bije z Twojego g�osu... >> Stukam kijami w milczeniu. ;) > Jasne, jasne, a ja rze�bi� w swoich my�lach... :) Klawiszami -- oczywi�cie... Drobna pomy�ka... To wszystko przez Asio�ka ;) i Lacriomos�. :) >>> Dobrze, �e nie mam humoru, >>> bo bym si� z Tob� w cyniczne potyczki pobawi�... :((( >> Ano dobrze. :) > Ju� mam, ale jako� nie pami�tam, co, jak i po co? ;) No... To trudno! >>>> -- Nie t�sknij dzisiaj do wczorajszego dnia. :) >>>> Wczorajszy dzie� -- by� dniem dzisiejszym wczoraj. :) >>>> Dzisiaj -- jest nowy nowy dzie�. :) >>>> By� m�e pi�kniejszy. By� mo�e jutro -- zat�sknisz >>>> w�a�nie za nim, a o dniu wczorajszym nie zechcesz >>>> nawewt pomy�le�. :) >>> �adne ale nie adekwatne. Prawdziwa mi�o�� jest TYLKO jedna. :((( Mia�o by� 'nie szukaj dzisiaj wczorajszego dnia'. >> No tak -- stale to powtarzam. :) > :))) -- _______ ________________ _ ( ______) leszekc@box43.pl | | | |___ ____ _____ _ _ _____ | | | ___) | _ \ | ___ || | | || ___ || | | |_____ | | | || ____|| |_| || ____|| | |_______)|_| |_||_____)|____/ |_____) \_) FAQ grupy pl.rec.ascii-art znajdziesz na: http://www.ascii-art-joli.prv.pl/faq.html