X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c75cd5a2f86b7399 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-12 11:20:06 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Do eneuela... Date: Wed, 12 Feb 2003 20:09:06 +0100 Organization: TORMAN Lines: 100 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <7btv3vgeef84900l3t9vtrmhjp32v6jq9o@4ax.com> <5kn54vs6alamquh3n0pj6utodd53kaftme@4ax.com> Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1045077548 11189 212.33.84.28 (12 Feb 2003 19:19:08 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 12 Feb 2003 19:19:08 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17787 (`. news:gtlk4vkvuigllb3onvqccqn88b88p59g9r@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwie�ci� �wiatu: >> Jak Ci pisa�em: �zy oczyszczaj� oczy, >> cieprienie -- oczyszcza dusz�. :) > Jednego i drugiego ju� nadmiar mia�em... Wola�bym sobie darowa�. Mo�e by�e� bardzo zabrudzony? :) >> Ten, w kt�rego istnienie rzekomo >> nie wierzysz -- *ni�s�* ulg� >> w cierpieniu tym, kt�rych spotyka�. :) > Wierz�. To id� i uczy� to, co obieca�e�. :) > A co do �ycia, to ponad mnie takie pytania, bo niestety musi si� > �ycie wok� niej obraca�... :) Dlatego ten kraj b�d� opuszcza�, je�li > nie wr�ci, bo nie chc� wci�� t�skni�/my�le�/cierpie�. :) Ale s�owa i tak nale�y dotrzyma�. :) Z�ot�wk� (ma�� do leczenia zapalenia powieki, czyli j�czmienia, kosztowa�a 2.31, ale nie zu�y�em ca�ej, wi�c nie chcia�em Ci� nies�usznie obarcza� a� ca�o�ci�) darowa� Ci elt, ale teraz elt Ci nie odpu�ci i powiniene� si� wywi�za� ze swojej obietnicy. :) >>>> W pude�ku... W kartonach -- to s� soki!!! >>>> Erwin umie�ci� swego kota w pude�ku!!! >>> W�a�nie, w pude�ku. >> Oczywiscie, �e w pude�ku. :) > :) I czeka na otworzenie... I nie wie czy �yje, czy nie �yje... >> Za ka�de otrzymywane dobro -- powinni�my sk�ada� dzi�kczynienie. :) >> Nie powiesz chyba, �e ten jeden procent tak mocno Ci� zmartwi�. :) >> Prawdopodobnie nast�pnym razem -- ju� przy kilku/kilkunastu >> procentach uznasz, �e to czas na odpowied� i nie b�dziesz >> czeka� na pe�ne 100. :) > Cholera... By�o 100. Tylko ja go nie widzia�em, No, ale nadal �yjesz, czyli mo�esz teraz (korzystaj�c z tej okazji, �e nie jeste� ni� zaj�ty) przyst�pi� do wywi�zywania si� z danej obietnicy... >> To st�j tak daleko, aby jej nie przeszkadza� >> sob� i tak blisko, aby Ci� odnalaz�a, gdy >> przyjdzie na to czas. :) > Tak czyni�. Nie zanudzam jej pro�bami ani skomleniami. Nie pisz�, > nie zaczepiam, nie dzwoni�... Ale wie, �e jestem i czekam. :) No, cze- > kam do czasu wyjazdu, p�niej... P�niej sam nie wiem. :) To mo�e czekaj aktywnie. :) (czyli zr�b to, co zrobi� obieca�e�) .--------------. '------------------------------` `. >> Ale s�owa i tak nale�y dotrzyma�. :) : >> 97, 98, 99... A sk�d wiesz, �e nie : >> by�o 100? Liczy�e�? Nie pomyli�e� si�? : >> Mo�e Ci� oszukano, m�wi�c, �e by�o tylko 99? : .` > By�o 100. ---wi�c-------------------------------' >>> Nigdy jej nie ok�ama�em i nie zamierzam. Obietnic te� >>> dotrzymywa�em. Ale to wszystko... >> Da�e� obietnic� jednemu z moich elt�w. :) >> A mo�e mnie ok�amano? :) >> Elty -- z definicji -- s� prawdom�wne. :) > :) Sam je wymy�li�em -- wi�c wiem!!! I na dodatek nie maj� woli, wi�c si� nie wy�amuj�! (eulia ma swoj� wol�, ale przeca nie o euli� tutaj chodzi/biega/cwa�uje/p�ywa/fruwa) -- _______ ________________ _ ( ______) leszekc@box43.pl | | | |___ ____ _____ _ _ _____ | | | ___) | _ \ | ___ || | | || ___ || | | |_____ | | | || ____|| |_| || ____|| | |_______)|_| |_||_____)|____/ |_____) \_) FAQ grupy pl.rec.ascii-art znajdziesz na: http://www.ascii-art-joli.prv.pl/faq.html