X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c75cd5a2f86b7399 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-14 04:50:13 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Do eneuela... Date: Fri, 14 Feb 2003 13:42:06 +0100 Organization: TORMAN Lines: 66 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <7btv3vgeef84900l3t9vtrmhjp32v6jq9o@4ax.com> <5kn54vs6alamquh3n0pj6utodd53kaftme@4ax.com> <5ejl4v0ka29mlafktafnm1a2e9g5s5df71@4ax.com> Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1045226992 8413 212.33.84.28 (14 Feb 2003 12:49:52 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 14 Feb 2003 12:49:52 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17819 (`. news:b0go4vosqfc2v9hesgqrodrvnlanonkc2o@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwie�ci� �wiatu: > Btw. Nie chce ode mnie wyj�� do Ciebie mail z za��cznikiem (z > kodekiem), wi�c gdyby� mia� jaki� numer GG, gdyby�my si� kiedy� mogli > um�wi� na spotkanie na GG, to bym Ci przez GG podes�a�... :) Niegrzeczny. Mo�e boi si� zimna?! Powiedz mu, �eby si� nie ba� i po�lij raz jeszcze. :) To tylko kilkaset kilobajt�w. :) Mam dziewi�� @dres�w i prawie wszystkie znasz. :) Na kt�ry� powinno dotrze�. :) >> Niby tak! Ale ten biedny kot pono� nadal >> tam na tej granicy Austrii i Niemiec ;) >> czeka na otworzenie pude�ka... ;) I nie >> wie -- �y�, czy nie. :) > Nie no wie... Je�li �yje, to �y�, jak nie, to nie. :) No... Akurat ten kot nie wie. :) Jaki� niedouczony chyba... Usiad�by spokojnie po stronie niemieckiej i by nie miaucza�... A tak ka�den wie, �e to jaki� dziwny kot... Mo�e nawet fa�szywy?! (skoro takie kardynalne b��dy pope�nia) >>>>>> Elty -- z definicji -- s� prawdom�wne. :) Nie jest to ich zas�ug�. :) Tak zosta�y zaprojektowane i tak wykonane. Pies szczeka i nie jest to jego �adn� zas�ug�. :) Nie potrafi fruwa�, nie potrafi �piewa�, ale szczeka. :) Podobnie elt -- nie potrafi k�ama�. :) >> Dopiero teraz?! >> To a� takiego trzeba by�o cierpienia, aby� m�g� uwierzy�? :) >> Ciekawe na jak d�ugo wystarczy tej wiary... ;) > Nie s�dz�, aby to by�o zale�ne od czasu... :) A od czego? Od warunk�w zewn�trznych? :) Powieje z tej strony -- uwierzysz, powieje z tamtej -- zw�tpisz? ;) B�dziesz chodzi� do wr�ki, czy zadowolisz si� fusami od herbaty? ;) > A co do mnie, to �eby by�o ciekawiej, moje S�onko (kt�rego > S�onkiem ja ju� nie jestem) za tydzie� te� nie przyjedzie, cho� i tak > pewnie nie planowa�aby spotkania ze mn�. :) Ale stwierdzam fakt... :) Ciekawe (; co ;) mnie istnienie tego faktu obchodzi? :) -- _______ ________________ _ ( ______) leszekc@box43.pl | | | |___ ____ _____ _ _ _____ | | | ___) | _ \ | ___ || | | || ___ || | | |_____ | | | || ____|| |_| || ____|| | |_______)|_| |_||_____)|____/ |_____) \_) FAQ grupy pl.rec.ascii-art znajdziesz na: http://www.ascii-art-joli.prv.pl/faq.html