X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c75cd5a2f86b7399 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-12 15:03:07 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!38.144.126.75.MISMATCH!feed1.newsreader.com!newsreader.com!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Do eneuela... Date: Wed, 12 Feb 2003 23:52:19 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 81 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: 217.98.228.206 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1045090965 15901 217.98.228.206 (12 Feb 2003 23:02:45 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 12 Feb 2003 23:02:45 +0000 (UTC) User-Agent: Hamster/1.3.23.4 X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.553 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17791 On Wed, 12 Feb 2003 20:25:05 +0100, "Leszek Eneuel Ciszewski" wrote: >> No dobrze... Zast�p s�owo "wybacz" s�owem "jej". ;))) > >A po co j� do tego miesza�? Poza tym... >'wybacz' -- to czasownik, a 'jej' >jest zaimkiem osobowym. :) Wi�c? ;P A to "jej" to w znaczniu "jejku" mia�o by�. ;) >>> ZTCW -- da�e� obietnic� z zamiarem jej niedotrzymania. ;) > >> Tak. Ale nie jej... Cho� to niewiele zmienia. > >No... Ale obietnica jest obietnic�... >Mo�e elt z ni� rozmawia�... ;) Mo�e... Bo z kim� tam gada�a na tym GG, pami�tam. ;) >>> Bra� i dawa�!! :) >>> Jedno i drugie -- za rado�ci�! > >> Wola�em dawa�. > >To wp�a� na konto jakiej� organizacji charytatywnej. :) Ale teraz planuj� sobie u�o�y� �ycie. Chc� �y� tak, by niczego mi nie brakowa�o... Poza ni�, ale na to nic nie poradz�. :) >> Wiem. �le to sformu�owa�em. Nazwijmy to, coraz wi�kszym >> upewnianiem si� w swoim uczuciu. :) > >Mamy rozum do kontrolowania uczu�. :) >Mamy rozkazywa� uczuciom, a nie dawa� si� im ponosi�. :) �artujesz chyba!? Rozumem mo�na rz�dze kontrolowa�, ale nie uczucia. One s� ponad to wszystko... :) >>> Kocha� mo�na osob�; nie mo�na kocha� czynno�ci. :) > >> No to kocha�a osob�, ale si� odkocha�a... ;) �mieszne... ;) > >Pisa�em Ci -- Mi�o�� bywa nie{}kochana. :) Tak wiem... Mo�na przesta� kocha�, ale to oznacza, �e tak naprawd� nigdy si� nie kocha�o... Ja nie przesta�em. :) >>> {zainteresowanie psychologi�} == {choroba} > >> Pewnie, po cz�ci, tak. :) > >Cz�owiek nie jest w stanie zg��bi� natury ducha. :) >(Psyche -- to chyba wiesz gdzie i kiedy mieszka�a) ;) Zak�adam, �e w g�owie... >>>> C� na ironia bije z Twojego g�osu... > >>> Stukam kijami w milczeniu. ;) > >> Jasne, jasne, a ja rze�bi� w swoich my�lach... :) > >Klawiszami -- oczywi�cie... Drobna pomy�ka... >To wszystko przez Asio�ka ;) i Lacriomos�. :) Bywa. Nie tacy i nie tak si� mylili... ;) >>>> �adne ale nie adekwatne. Prawdziwa mi�o�� jest TYLKO jedna. :((( > >Mia�o by� 'nie szukaj dzisiaj wczorajszego dnia'. Nie szukam wczorajszego dnia, my�l� o jutrzejszym. Tyle, �e wci�� gdzie� pod�wiadomie widz� w jutrze obrazy z wczoraj... To silniejsze ode mnie. ;) b. -- blazej-1981@tlen.pl ~ da.bug@wp.pl ~ http://www.asciipr0n.com.bug ~