X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c66e2ec9fae50903 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-10 10:05:39 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.news2me.com!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Ania G�recka \(anya_g\)" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [OT] Pytanie :) Date: Mon, 10 Feb 2003 19:06:22 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 46 Sender: aniago@poczta.onet.pl@180-moo-5.acn.waw.pl Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: 180-moo-5.acn.waw.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1044900352 26336 62.121.92.180 (10 Feb 2003 18:05:52 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 10 Feb 2003 18:05:52 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17691 /\/\ w artykule: news:slrnb4fo7o.33e.stforek@from.eternity =('.')= niejaki(a) Marcin Glinski &( U U) napisa�(a): ____________________________________________________________<'D ,c)~~ | G�upie pytanie ;)) | | Jaki by� Wasz pierwszy kontakt z obrazkami ASCII... i od czego si� to | zacz�o? Ja szuka�em czego� o ASCII.. ale nie arcie [1] :) i w ten | spos�b natrafi�em na stron�, bodaj�e http://www.ascii-art.prv.pl czy | jako� tak. Przerazi�o mnie to jak mo�na w ten spos�b rysowa�... Ale | dzie� po dniu oglada�em nowe rzeczy... a� wreszcie natrafi�em na | FAQ, gdzie by�o wspomniane co� o grupie... | | | Tak to by�o w�a�nie... ;p | | | [1] wiem ju� czego. Na r�nych czatach :( w Javie ludziki wstawiaj� | takie dziwne serduszka czy inne znaki, w DOSie takie cosie znalaz�em | :) Ale dalej nie mam poj�cia jak je wstawi�, oboj�tnie w kt�rym | miejscu... Moje pierwsze spotkanie z ascii-artem mialo miejsce poprzez.... gazete TWIST ;) Byla tam instrukcja jak wpisac znaki w komorce zeby wyszlo jakies zwierzatko :) Pamietam ze bardzo mi sie to podobalo i nawet sama cos malutkiego narysowalam, zdaje sie ze kotka ktorego mialam w sigu kiedys.Po powrocie do domu [z wakacji] zapomnialam o tym. Co jakis czas widzialam w necie ascii arty, nadal mnie zachwycaly ale nic wiecej, tzn nie tworzylam ani nic. Po jakims czasie dostalam reklame tej strony: http://hydepark.pl/html/AS.html i fascynacje ascii-artem odzyla we mnie (ach, jak to wzniosle brzmi :) ). Zaczelam szukac stron an ten temat i trafilam na www.ascii.art.pl a stamtad juz niedaleko na grupe. No i postanowilam zaczac rysowac, a moj pierwszy art pt. "kokarda" jest na tej grupie 22.12.2002, tylko nie wiem jak podlinkowac :) No i tyle. Proste i banalne :) -- |''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''| | Ania G�recka aka anya_g | | anya_g@wp.pl www.anya-g.prv.pl )\._.,--....,'``. | | __ ,_ __ __ /, _.. \ _\ ;`._ ,. |,/_/, / / /_/ /_/, __ /_/,,,,,,,,,,fL`._.-(,_..'--(,_..'`-.;.' ,_/ ,_/