X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,c75cd5a2f86b7399 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-16 05:40:03 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Do eneuela... Date: Sun, 16 Feb 2003 14:27:02 +0100 Organization: TORMAN Lines: 120 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <5kn54vs6alamquh3n0pj6utodd53kaftme@4ax.com> <5ejl4v0ka29mlafktafnm1a2e9g5s5df71@4ax.com> Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1045402720 7786 212.33.84.28 (16 Feb 2003 13:38:40 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 16 Feb 2003 13:38:40 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17865 (`. news:njsu4vk33t00majhgiidk3k3ete4sr5hfm@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwieszcza: >> Niegrzeczny. Mo�e boi si� zimna?! > Chyba... :) Dobra. :) Ju� wywali�em �mieci i odpali�em ten, kt�ry przys�a�a mi dziewczyna o imieniu El�bieta. :) Wiesz, sk�d to imi� pochodzi i co oznacza? :) El�bieta -- znaczy: M�j B�g jest Pe�ni�. :) Wiara ,,czasami" pomaga. :) Przed ponad dwoma latami postanowi�em, �e kolejne moje okulary zaopatrz� w soczewki Zeissa i... Zaopatrzy�em, cho� czasy teraz jakby :) gorsze. :) Przestroga Kiedy ta godzina Po was si�gnie Szyderstwem jak b�otem Obrzuc� Przymierze Zapami�tajcie Co przedtem M�wi�em Wiar� p�a�cie �yciem W ofierze (oczywi�cie -- wiersz autorstwa Stanis�awa Choi�skiego) Kiedy go (wiersz, nie autora) pisa�em pewnej niewierz�cej (antyteistce) wiedzia�em, �e kiedy� przyjdzie mi zap�aci� za to wysok� cen�. :) No i p�ac�. :) I nie �a�uj�. :) > To ju� chyba nieaktualne skoro film dzia�a? :) Dzia�a. Ale jeszcze nie obejrza�em do ko�ca. :) >> No... Akurat ten kot nie wie. :) >> Jaki� niedouczony chyba... >> Usiad�by spokojnie po stronie niemieckiej >> i by nie miaucza�... A tak ka�den wie, �e >> to jaki� dziwny kot... Mo�e nawet fa�szywy?! >> (skoro takie kardynalne b��dy pope�nia) > Mo�e to kot pijak i sam nie wie czy wci�� �yje czy mo�e ju� nie. > ;) Nie! To prawie stuprocentowy abstynent! Gdyby wypi� jednego dnia alkohol, kt�ry wypi� w czasie ostatnich dziesi�ciu lat -- nadal by by� trze�wym kotem! Powiem wprost (bo ja chamem jestem): -- kotu chodzi o kotk� -- je�li kotka przyjdzie -- to on opowie si� za stron� niemieck� -- je�li kotka nie przyjdzie -- to pozostanie Austriakiem. :) (z urodzenia, bo wcale o fizyce nie my�li) -- Nie pisz tak! -- Dlaczego? -- Wszystko ma by� szyfrem... -- A? -- je�li kotka nie przyjdzie -- to pozostanie Austriakiem. :) (z urodzenia, bo wcale mu si� nazwisko Schrodinger nie podoba) -- To teraz jeszcze skasuj tamto... No wiesz... -- Nie ma elta odpowiedzialnego za kasowanie. :) (teraz lepiej?) -- A jak nie zrozumiej� o kt�r� kotk� chodzi? :) -- Kotki zrozumiej�. :) -- A reszta? -- O t� -- kt�rej nie znaj�. :) -- Wiesz... Ty jeste� naprawd� chamem... -- Wiem. :) Chamem z pochodzenia, ale z �aski -- nie! >> Podobnie elt -- nie potrafi k�ama�. :) > A Eneuel potrafi? ;) Eneuel z definicji (mojej tym razem) ma by� zdolny do wszystkiego, poza nienawi�ci�. :) >> A od czego? Od warunk�w zewn�trznych? :) >> Powieje z tej strony -- uwierzysz, >> powieje z tamtej -- zw�tpisz? ;) >> B�dziesz chodzi� do wr�ki, czy >> zadowolisz si� fusami od herbaty? ;) > Nie s�dz� aby mog�o to by� tak zmienne... :) :) >> Ciekawe (; co ;) mnie istnienie tego faktu obchodzi? :) > Tak sobie pisa�em. :) ;) -- _ _____ _ _ | | _ ____ | ___ || | | || | [_]| _ | | ____|| |_| || | | || [_|| |_____)|____/ \_)|_||___\_) (: eulia@box43.pl :)