X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,58d06613be617a5b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-20 14:58:11 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: FAQ -- moja propozycja! Date: Thu, 20 Feb 2003 23:56:23 +0100 Organization: TORMAN Lines: 111 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <15022003.724BE67E@ustawilam.nareszcie.to> Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1045781820 5495 212.33.84.28 (20 Feb 2003 22:57:00 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 20 Feb 2003 22:57:00 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17926 (`. news:slrnb5adls.271.stforek@from.eternity ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` Marcin Glinski spod @dresu stforek@from.eternity obwieszcza �wiatu: > ^@@^ > .-()-. Il �tait une fois derriere sept collines et sept fleuves > \)__(/ Leszek Eneuel Ciszewski elle/il a parl� avec la voix humaine: > > > ______________________________________________________________________,i//|_,_,_!\\i._____ > _________________________________________________________________________________________/ > || || >>> Dobre i ciep�e. :) Ale g�odne walki te�... i przyg�d. || || >> || || >> Chyba gor�ce? :) || || >> Takie serca -- lubi�! || || >> Gor�ce, g�odne/��dne walki i przyg�d! :) || || >> Odwa�ne! :) || || > || || > Jeszcze gdyby tylko Ksiezniczka ta nosila na codzien warkocze... || || > Albo nawet pare kitek. Ciekawe czy ktos skradl juz jej serce :/ || || > || || || || Spokojnie StfoReK! Kitki si� kupi. :) || || A warkocze? Hm... Wg mnie ona nosi warkocze na co dzie�. :) || || Warkocze z 'Trzeba jeszcze po�wiczy�'. :) || || B�a�ej -- pami�tasz te warkocze Jacka Piekary? :) || || || || > || || >>> Najwyra�niej powie�� ta (te zapytajniki || || >>> sugeruj�, �e nie czyta�e� jej) || || >> Nie czyta�em. :) || || > || || > Nie szkodzi. || || || || Te� tak uwa�am. :) || || || || > || || > || || >>> nie posiada mimetycznego charakteru :) [dobrze to napisa�em?] || || >> || || >> Pewnie tak. :) Nie znam tego s�owa || || >> (nie u�ywam na co dzie�) wi�c nie || || >> wiem czy dobrze. :) || || > || || > Ja ostatnio go troche pouzywalem ;) Ciagle jednak nie wiem || || > czy powiesc moze miec mimetyczny charakter :/ || || || || Ja te� nie wiem i mam tak� zasad�, �e nie u�ywam nieznanych mi s��w. :) || || || || || || > || || > || || >>> Nie odzwierciedla prawdziwego �wiata, ale tworzy w�asny. || || >> || || >> Pewnie dobrze. :) || || >> Owszem -- powie�� tworzy w�asny �wiat, ale snopek ;) || || >> �wiate�ka rzuci�a mi ksi��ka, o kt�rej napisa�em. :) || || >> (Tolkien Mit i �aska, autorstwa Paolo Gulisano) || || > || || > || || >>> Cho�... w sumie to trolle s� te� w naszym �wiecie. || || >> || || >> No jasne, �e s�! || || >> Rusa�ki, Trolle, Gnomy itd... :) || || > || || > Ten mnie rusal, tamten rusal? || || || || Nie, nie te mia�em akurat tutaj na my�li. :) || || || || > || ,xxx, || > || //|\\\|| > |://6 6\\;| >> Niekt�rzy twierdz�, �e zgubi� je post�p technologiczny, ;) : \\ - // ; >> ale to nieprawda!! One si� po prostu przystosowa�y. :) \ `' '` / >> (@_> <_@) >>>> WIEM, ALE NIE POWIEM<< `\ /' > / \ > Afcalebo nie. Nikt juz nie wierzy.. Poprawka: Teraz malo kto wierzy, / ' \ > ze, basniowe stforki, trolle, rusalki, smoki, dziewice i inne istnie- ( \ / ) > ja. Jedyna czysta niewiasta jaka znam, to ta po prawej stronie mego \ | / > postu ;) Tylko spieszyc sie trzeba. \ / > / , \ > / / \ \ > S. ,/ J L \, > ________________________________________________________________________\__}___{__/___fsc Ta po prawej -- podnios�a swe r�ce w podda�czym ge�cie. :) Ja jednak wierz� w prawdziwo�� �wiata ba�ni i mit�w; poda� i legend. :) Wierz� wi�c tak�e w istnienie dziewic, smok�w i jednoro�c�w. :) Wierz� tak�e w istnienie Bestii i Pi�knych. :) ___________________________ --{---}----{---}----{---}-- )-( )-( )-( (---) (---) (---) )-( )-( )-( -- OA -- Fragment balustrady przy /---\ /---\ /---\ kt�rej niegdy� sta�a Pi�kna ;) (-----) (-----) (-----) __}---{____}---{____}---{__ LC. :) --------------------------- =========================== -- _ _____ _ _ | | _ ____ | ___ || | | || | [_]| _ | | ____|| |_| || | | || [_|| |_____)|____/ \_)|_||___\_) (: eulia@box43.pl :)