X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,58d06613be617a5b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-18 06:54:03 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!fr.usenet-edu.net!usenet-edu.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.intelink.pl!not-for-mail From: "Asia Mazur [Asik]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: FAQ -- moja propozycja! Date: Tue, 18 Feb 2003 15:34:07 +0100 Organization: INTELINK - http://www.intelink.pl Lines: 88 Message-ID: <18022003.0A864366@ustawilam.nareszcie.to> References: <15022003.724BE67E@ustawilam.nareszcie.to> <16022003.43BA7CD8@ustawilam.nareszcie.to> NNTP-Posting-Host: 10.0.2.6 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: isp.intelink.pl 1045579968 32359 10.0.2.6 (18 Feb 2003 14:52:48 GMT) X-Complaints-To: usenet@intelink.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 18 Feb 2003 14:52:48 +0000 (UTC) User-Agent: Hamster/1.3.23.3 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17896 Marcin Glinski napisa� w wiadomo�ci news:slrnb4vka8.3ai.stforek@from.eternity... > ^@@^ > .-()-. Il �tait une fois derriere sept collines et sept fleuves > \)__(/ Asia Mazur [Asik] elle/il a parl� avec la voix humaine: > > : uiu :) > : To sie nazywa odzew:))) Juz odpowiadam:>> > > Asia Mazur vel Asik says uiu ;) :P Eee, Asik po prostu;) w sigu za du�o miejsca by�o;P > :> W osobnym pytanie proponowa�bym pomimo tego da� linki i namiary > :> program�w do konwersji, im wi�cej tym mniej pyta� na grupie, a > :> pami�tam �e sporo ich by�o (tych pyta�). > : > : Gdzie� w angloj�zycznym FAQ widzia�am taki spis.. poszukam:) > > Ale to podobno by�o na p.r.a-a... szkoda �e �ci�gn��em uszkodzone > archiwum :( Yyh ja to ugryz� ale mo�e za jaki� czas.. teraz mi si� ferie sko�czy�y w�a�nie;/ > :> Mo�e pouzupe�nia� ten wykaz i jego wstawi� zamiast tego poprzedniego? > : > : Jestem za:) > : A znalaz�am jeszcze: http://martweb.hypermart.net/aaafaq/aaaminifaq.txt > > To jest to samo... jak widz� :) Dobrze widzisz wi�c;) ale tam by�y jeszcze edytory > : Znaczy, dodawane by by�y na bie��co? > : Fajnie rokuje, ciekawe jak to z realizacj� by by�o.. > > Tzn �e zacz�liby�my ten w�tek np. teraz, a sko�czy�by si�... mo�e > nigdy? Je�li kto� natrafi na stron�, podaje j� w temacie, a w tre�ci > opis, co si� podoba, co nie etc. Nie by�oby k�opotu z linkami :) Ja > m�g�bym to zacz�� bo mam troch� stron po�ci�ganych offline i widze, �e > niekt�re np. s� biedne w sigi (s� powycinane) Zacz�� mo�na, zobaczymy jak si� potoczy :) > : Tr�ba! Wida� jak nic, �e tr�ba przecie�! ;P > > Mo�e to dlatego �e ja tr�ba jestem ;) Hah;P niee:) Ty nie tr�ba, Ty StfoReK :) > : (@) > : (@0@) > : "|" > :> /\ | /\ > :> `.' `.' > :> / . . \ > :> \ \_/ / > :> \ - / > :> /\_/\ > :> / \ > :> > : > : Nie mog�am si� powstrzyma�;) > > Sk�d si� ten kwiatek wzi��?! z g�owy ;) > OA: Tury�ci na mo�cie. > > _____.-..-..-..-..-.______ > """""'-''-''-''-''-'"""""" OA: most __________________________ """""""""""""""""""""""""" pozdrawiam, Asik -- _\ :. Asia Mazur vel Asik says uiu! .: /`b :..every.day.is.a.winding.road..: /####J :. mailto asiolek(pretzel) .: |\ |\ R�a :..gdynia(dot)ids(dot)pl..: