X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,58d06613be617a5b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-21 17:13:45 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Leszek Eneuel Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: FAQ -- moja propozycja! Date: Sat, 22 Feb 2003 02:12:00 +0100 Organization: TORMAN Lines: 254 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <15022003.724BE67E@ustawilam.nareszcie.to> Reply-To: "Leszek Eneuel Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1045876377 23335 212.33.84.28 (22 Feb 2003 01:12:57 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 22 Feb 2003 01:12:57 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17959 (`. news:slrnb5d354.u0.stforek@from.eternity ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` Marcin Glinski spod @dresu stforek@from.eternity literki uk�ada tak: > ^@@^ > .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami > \)__(/ Leszek Eneuel Ciszewski przem�wi�(a) ludzkim g�osem: > > >>> , , :> A Gollum nie mia� by� brzydki. >>> \|_ : >>> / ``. : Golum kilkaset lat trzyma� (je�li dobrze pami�tam) >>> / /._<' : pier�cie� i by� przez ten pier�cie� truty, za� >>> ; : : w tych wie�ach ;) chyba stale o nim rozmy�la. :) >>> | | >>> : : Zapomnialem dopisac w wizji autorow filmu. Tutaj jest glownym >>> : : sprawca wybuch�w smiechu na sali. I tak z brzydkieho Golluma >>> | | stal sie sympatycznym Gollumkiem ;) >> | | >> | | OK. Postaram si� obejrze� do ko�a. :) >> | | i w�wczas porozmawiamy. :) > | | > | | Spytaj si� tylko, czy ten ko� ma na film > | | w og�le ochot�. | | | | Zapytam... ;) > | | > | | > | | : Rozumiem, �e nic nie rozumiem. :) > | | > | | Nie szkodzi. Przekle�stwo jak bumerang wr�ci > | | do Ciebie. | | | | Ale� ja nie produkuje przekle�stw. :) | | Jestem pragmatykiem. :) | | Co by mi przysz�o z tej bezu�yteczno�ci? :) | | > | | > | | > | | : Na �yciu si� nie znam... > | | : Warto�ci prawdziwych > | | : (czyli pieni�dzy i w�adzy) > | | : ceni� -- ja nie potrafi�... > | | > | | Czyli wszelkie inne warto�ci nie s� prawdziwe? | | | | Oczywi�cie!! | | > | | : W sercu radosnym, > | | : i w p�aczu dziecka, > | | : w drzew szumie, > | | : trawy dotyku, > | | : kwiatu zapachu, > | | : ciszy szele�cie, > | | : i S�o�ca �wietle > | | : mam upodobanie... > | | : > | | : A w cieniu �mierci -- moje wytchnienie... > | | > | | �adne :) | | | | Dzi�ki. :) | | Na wszelki wypadek (na miar� swych mo�liwo�ci) kopyrajtuj� to. :) | | | | B�a�ej pewnie zaraz postawi na swojej stronie | | zdj�cie Joanit�w. :) To ci z Naszyjnika Per�y i s��w: | | >>wyp�dzonym ze Skaldlandii -- przez | | Cesarza Narodu -- Zakonem<< | | Jak wida� na za��czonym obrazku -- ciemne okulary | | u Kawaler�w Malta�skich nie by�y zabronione. :) | | (podczas gdy na mnie patrzono krzywo z tego powodu...) :) | | * / / *>> | |` : Co prawda s�ysza�em o tym, �e dzieci >> | | : rodzone pod wod� nie p�acz�, ale pisz�c >> | | : te s�owa -- jeszcze o tym nie wiedzia�em. :) >> | | >> | | : Tak wi�c -- by� mo�e zmieni� swoje motto. ;) > | | > | | Nie warto. Stwierdzenie to mo�na uzna� za > | | prawdziwe i wiarygodne, je�li ponad 50% pr�b > | | zako�czy si� sukcesem. Czyli... musia�by� > | | obserwowa� tak... 1000 nowordk�w rodz�cych si� > | | w wodzie, czy p�acz�, czy te� nie... \ \ > > No, to nie zmieni�. :) / / > | | > | | : Przed laty Mamusia pewnej dziewczyny za�yczy�a > | | : sobie, abym zmieni� okulary (mia�em ciemnione) > | | : na wypadek, gdybym chcia� powa�nie my�le� > | | : ma��e�stwei z jej c�rk�. :) Oczywi�cie > | | : zmieni�em. :) I oczywi�cie na ciemniejsze. :) > | | > | | Ciii. Tu mog� by� feminazistki. \ \ > > E, tam! Jola ju� dawno pisa�a, �e KA�DY CZYTA. :) / / > | | > | | : [...] > | | : nie siebie, ale co� jednak poka��. :) Mnie ju� > | | : chyba widzieli�cie. :) > | | > | | Ciebie niestety (?) nie mia�em okazji ujrze� > | | jeszcze oczami swymi. \ \ > > Pisa�em przecie�, �e wystarczy wrzuci� do \ \ wyszukiwarki "Leszka Ciszewskiego" i zobaczy� :) > > kilka zdj��, w�r�d kt�rych i zdj�cie mnie / / obrazkuj�ce mo�na odnale��. ;) < < \ \ A wracaj�c do tego zdj�cia... > > Nie wydaje CI si�, �e juz czas \ \ najwy�szy do namalowania tego sigu? > > To ju� ponad pi�� miesi�cy! < < To si� chyba nqzywa w gramatyce / / polskiej -- czas najwy�szy. ;) \ \ \ \ =================================== / / -- Jasiu -- pytanie na lekcji gramatyki / / z J�zyka polskiego -- ile mamy czas�w? / / -- Cztery... / / -- ? / / -- Cztery, prosz� Pani... / / -- Tak? A jaki to jest ten czwarty czas? / / -- Przysz�y, prosz� Pani... / / -- Tak? / / -- Tak. :) | | -- A... A pierwszy? | | -- Przesz�y, prosz� Pani... \ \ -- A... A dwa pozosta�e? \ \ -- Tera�niejszy i najwy�szy... \ \ =================================== \ \ \ \ > | | >>> .'! : >>> / \ >>> ; ._ ],: >>> ||!|`,||| >>> || ||'! : Mo�e nie jest dok�adnie w moim typie (teraz pisz� >>> '! `! : o dziewczynie, do StfoRKa -- bo :) ,,czasami" :) >>> fsc... : pisa�em do tych, kt�rzy nie maj� czasu (?) ze mn� >>> : porozmawia� w realu) ale podoba mi si� jej zachowanie. :) >>> Rany.... >>> nie potrafie :( Znow sie pogubilem. Teraz piszesz o dziewczynie czyli stforku? > >> Teraz pisz� o tej z imieniem Eowyna i pisz� do Ciebie, >> jednocze�nie pisz� do innych ludzi i o kims innym. :) > Zrozumia�em... sir. To dobrze. :) > >> Do Ciebie napisa�em, �e Eowyna mi si� podoba z zachowania, :) >> natomiast do tamtych os�b -- pisz�, �e tamta :) dziewczyna :) >> podoba mi si� pod ka�dym wzgl�dem. :) > Niestety ciekawo�� ma, ka�e zada� mi pytanie; wprawdzie nie jestem > tamtymi osobami... ale jaka tamta dziewczyna Ci si� podoba pod ka�dym > wzgl�dem? Znaj�c �ycie to elf pewnie jaki�... * Niestety ciekawo�� ma -- ka�e mi zada� pytanie; wprawdzie nie jestem * tamtymi osobami... ale jaka tamta dziewczyna Ci si� podoba pod ka�dym * wzgl�dem? Znaj�c �ycie to Elf pewnie jaki�... I jakiego rodzaju odpsy si� tutaj spodziewasz? :) To ta kotka, kt�ra potrafi sprowadzi� kota na s�uszn� (czyli :) niemieck�) stron�. :) > >>> Hmm... ano chyba, ze o Eowynie ;) Mi rowniez. Choc chcialbym >>> zobaczec ja z mieczem w dloni, ciachajaca glowy i inne czesci >>> ciala przebrzydlym najezdcom :) >> Hm... Mo�e w trzeciej cz�ci? :) > Dziad�w chyba... :) Czyli co? Tolkien Mickiewicza plagiaci�? ;) >>> OA: obok... Ale tulow nie wyszedl ;( >> No... ;) > Ma si� rozumie� ;) ?? >> Tu ��w, tam ��w, ale nigdy nie k�usuj!!! > Chyba �e na siebie. Na siebie -- to nawet c{w}a�owa� by� m�g�... >> ,_ strza�ka :) >> ` obligatoryjka > OA: > .--_.= > `._.' > o o Niech zgadn� -- kosmiczny w�zek dzieci�cy? :) > MTFBWY! > S. > > -- > _ _ > ,/ \, > _________{( })_________ > /.-------./\\ //\.-------.\ > //@@@@@@@//@@\\ ) ( //@@\\@@@@@@@\\ > //@@@@@@@//@@@@>>/ \<<@@@@\\@@@@@@@\\ > //O@O@O@O//@O@O// \\O@O@\\O@O@O@O\\ > //OOOOOOOO//OOOO|| \ / ||OOOO\\OOOOOOOO\\ > //O%O%O%O%//O%O%O%\\ ))(( //%O%O%O\\%O%O%O%O\\ >>> %%%%%%%%//' `%%%%\\ // \\ //%%%%' `\\%%%%%%%|| > ((%%%%%%%(( %%%%%\\ (( )) //%%%%% ))%%%%%%)) > \:::' `::\\ `:::::\\ \)~~(/ //:::::' //::' `:::/ > )' `;)' (` ` \\ `<@ @>' / / ' ') `(;' `( > ( \`\ )^^( / / ) > _ ) \\oo/ ( > (@) \ `' / _ > |-|\__________________\__^__<________oOo__________ (@) > |-| Marcin Gli�ski VVV \|-| > |-| http://www.ascii.art.pl stforek#ascii.art.pl |-| > |-| LinuxRegisteredUser: 250035 ekg: 1259894 |-| > |_|\_____________________________________________ |-| > (@) / ,/ \_____/ \\ ~\/~ `\|-| > ~ ___//^~ \____/\\ (@) > <<< \ __ <____/|| ~ > < \ <___/|| > || <___// > \ \/__// > ~----~ Dobre proporcje zamieszczonego OA i siga. :) __ //\\ (`)(`) -- OA -- nie wiem, co to jest ;) \\// -- _ _____ _ _ | | _ ____ | ___ || | | || | [_]| _ | | ____|| |_| || | | || [_|| |_____)|____/ \_)|_||___\_) (: eulia@box43.pl :)