X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,58d06613be617a5b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-02-21 12:54:05 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!easynet-quince!easynet.net!oleane.net!oleane!wanadoo.fr!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: FAQ -- moja propozycja! Date: Fri, 21 Feb 2003 20:54:08 +0000 (UTC) Organization: Master of the Wind... Lines: 178 Message-ID: References: <15022003.724BE67E@ustawilam.nareszcie.to> Reply-To: stforek@from.eternity NNTP-Posting-Host: pe53.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1045860848 22684 213.76.100.53 (21 Feb 2003 20:54:08 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 21 Feb 2003 20:54:08 +0000 (UTC) X-Song: Master of the Wind... X-Love: Warkoczyki! X-Licznik: 5008 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:17949 ^@@^ .-()-. Pewnego dnia, za siedmioma g�rami i siedmioma rzekami \)__(/ Leszek Eneuel Ciszewski przem�wi�(a) ludzkim g�osem: :> , , :> A Gollum nie mia� by� brzydki. :> \|_ : :> / ``. : Golum kilkaset lat trzyma� (je�li dobrze pami�tam) :> / /._<' : pier�cie� i by� przez ten pier�cie� truty, za� :> ; : : w tych wie�ach ;) chyba stale o nim rozmy�la. :) :> | | :> : : Zapomnialem dopisac w wizji autorow filmu. Tutaj jest glownym :> : : sprawca wybuch�w smiechu na sali. I tak z brzydkieho Golluma :> | | stal sie sympatycznym Gollumkiem ;) : | | : | | OK. Postaram si� obejrze� do ko�a. :) : | | i w�wczas porozmawiamy. :) | | | | Spytaj si� tylko, czy ten ko� ma na film | | w og�le ochot�. | | | | | | : : :>:> To by�o bajde�ejowe wtr�cenie zupe�nie nie powi�zane z tre�ci� : : :>:> wskazywan� przez strza�k�, kt�r� nabazgra�e� :P Tzn �adna strza�ka | | :>: | | :>: Ja pisa�em o ,,wygl�daniu", nie o brzmieniu. | | :>: Ale najwyra�niej lesbijki (nawet (; m�skiej ;) p�ci) | | :>: nie mog� ze mn� doj�� do porozumienia... : : : : :> Najwyrazniej. Bo ja to wtracilem tak zupelnie bez jakiegokolwiek | | :> zwiazku z tym co napisales. Takie wtrocone malutkie podsumowanie | | :> dzwieku :) | | : | | : | | : Rozumiem, �e nic nie rozumiem. :) | | | | Nie szkodzi. Przekle�stwo jak bumerang wr�ci | | do Ciebie. | | | | | | : Na �yciu si� nie znam... | | : Warto�ci prawdziwych | | : (czyli pieni�dzy i w�adzy) | | : ceni� -- ja nie potrafi�... | | | | Czyli wszelkie inne warto�ci nie s� prawdziwe? | | | | | | : W sercu radosnym, | | : i w p�aczu dziecka, | | : w drzew szumie, | | : trawy dotyku, | | : kwiatu zapachu, | | : ciszy szele�cie, | | : i S�o�ca �wietle | | : mam upodobanie... | | : | | : A w cieniu �mierci -- moje wytchnienie... | | | | �adne :) | | : | | : Co prawda s�ysza�em o tym, �e dzieci : | | : rodzone pod wod� nie p�acz�, ale pisz�c : | | : te s�owa -- jeszcze o tym nie wiedzia�em. :) : | | : | | : Tak wi�c -- by� mo�e zmieni� swoje motto. ;) | | | | Nie warto. Stwierdzenie to mo�na uzna� za | | prawdziwe i wiarygodne, je�li ponad 50% pr�b | | zako�czy si� sukcesem. Czyli... musia�by� | | obserwowa� tak... 1000 nowordk�w rodz�cych si� | | w wodzie, czy p�acz�, czy te� nie... | | | | : Przed laty Mamusia pewnej dziewczyny za�yczy�a | | : sobie, abym zmieni� okulary (mia�em ciemnione) | | : na wypadek, gdybym chcia� powa�nie my�le� | | : ma��e�stwei z jej c�rk�. :) Oczywi�cie | | : zmieni�em. :) I oczywi�cie na ciemniejsze. :) | | | | Ciii. Tu mog� by� feminazistki. | | | | : [...] | | : nie siebie, ale co� jednak poka��. :) Mnie ju� | | : chyba widzieli�cie. :) | | | | Ciebie niestety (?) nie mia�em okazji ujrze� :> .'! : jeszcze oczami swymi. :> / \ :> ; ._ ],: :> ||!|`,||| :> || ||'! : Mo�e nie jest dok�adnie w moim typie (teraz pisz� :> '! `! : o dziewczynie, do StfoRKa -- bo :) ,,czasami" :) :> fsc... : pisa�em do tych, kt�rzy nie maj� czasu (?) ze mn� :> : porozmawia� w realu) ale podoba mi si� jej zachowanie. :) :> Rany.... :> nie potrafie :( Znow sie pogubilem. Teraz piszesz o dziewczynie czyli stforku? : Teraz pisz� o tej z imieniem Eowyna i pisz� do Ciebie, : jednocze�nie pisz� do innych ludzi i o kims innym. :) Zrozumia�em... sir. : Do Ciebie napisa�em, �e Eowyna mi si� podoba z zachowania, :) : natomiast do tamtych os�b -- pisz�, �e tamta :) dziewczyna :) : podoba mi si� pod ka�dym wzgl�dem. :) Niestety ciekawo�� ma, ka�e zada� mi pytanie; wprawdzie nie jestem tamtymi osobami... ale jaka tamta dziewczyna Ci si� podoba pod ka�dym wzgl�dem? Znaj�c �ycie to elf pewnie jaki�... :> Hmm... ano chyba, ze o Eowynie ;) Mi rowniez. Choc chcialbym :> zobaczec ja z mieczem w dloni, ciachajaca glowy i inne czesci :> ciala przebrzydlym najezdcom :) : : Hm... Mo�e w trzeciej cz�ci? :) Dziad�w chyba... :> OA: obok... Ale tulow nie wyszedl ;( : No... ;) Ma si� rozumie� ;) : Tu ��w, tam ��w, ale nigdy nie k�usuj!!! Chyba �e na siebie. : ,_ strza�ka :) : ` obligatoryjka OA: .--_.= `._.' o o MTFBWY! S. -- _ _ ,/ \, _________{( })_________ /.-------./\\ //\.-------.\ //@@@@@@@//@@\\ ) ( //@@\\@@@@@@@\\ //@@@@@@@//@@@@>>/ \<<@@@@\\@@@@@@@\\ //O@O@O@O//@O@O// \\O@O@\\O@O@O@O\\ //OOOOOOOO//OOOO|| \ / ||OOOO\\OOOOOOOO\\ //O%O%O%O%//O%O%O%\\ ))(( //%O%O%O\\%O%O%O%O\\ ||%%%%%%%%//' `%%%%\\ // \\ //%%%%' `\\%%%%%%%|| ((%%%%%%%(( %%%%%\\ (( )) //%%%%% ))%%%%%%)) \:::' `::\\ `:::::\\ \)~~(/ //:::::' //::' `:::/ )' `;)' (` ` \\ `<@ @>' / / ' ') `(;' `( ( \`\ )^^( / / ) _ ) \\oo/ ( (@) \ `' / _ |-|\__________________\__^__<________oOo__________ (@) |-| Marcin Gli�ski VVV \|-| |-| http://www.ascii.art.pl stforek#ascii.art.pl |-| |-| LinuxRegisteredUser: 250035 ekg: 1259894 |-| |_|\_____________________________________________ |-| (@) / ,/ \_____/ \\ ~\/~ `\|-| ~ ___//^~ \____/\\ (@) <<< \ __ <____/|| ~ < \ <___/|| || <___// \ \/__// ~----~