X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,9845da7f69e98067 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-12-31 05:25:26 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Dobra_--_Wy_nie_rysujecie=2C_to_nie=2C_ale_ja_--_p?= =?iso-8859-2?Q?isa=E6_b=EAd=EA!!!?= Date: Wed, 31 Dec 2003 14:25:13 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_pomoc_w_podnoszeniu_z_upadku_?= =?iso-8859-2?Q?zaprzyja=BCnionych_Elf=F3w._:=29?= Lines: 87 Sender: leszekc@tel-21e.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: tel-21e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1072877126 29166 195.136.69.21 (31 Dec 2003 13:25:26 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 31 Dec 2003 13:25:26 GMT X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1788 bug bssh1j$5eq$1@inews.gazeta.pl: > A teraz ciekawostka... Moja strona juz nie istnieje... > Nie wiem dlaczego, w jakim celu, ku jakiej sile ulegajac - > - ale WP usunelo ja ze swoich serwerow (swinie!!)... Nie znam pochodzenia tej si�y, ale wiem o tym, �e nie pochodzi od Boga, wi�c nie b�d� si� jej ba� i nie ulegn� jej. :) -- Witaj Eneuelu. :) -- Kim jeste�? I jak si� tutaj dosta�a�? I czego chcesz? -- Jestem Alicja i z Azalandii pochodz�. :) -- Kr�lewna? :) -- Tw�j Elt, Artemius spotka� si� ze mn�. :) -- Istotnie -- masz w oczach swych ogie�. :) To ewenement. :) A jak si� tutaj dosta�a�? :) -- Twoje granice nie s� zbyt dobrze strze�one. :) -- Ty chyba kpisz! :) Strze�one? :) O czym ty m�wisz?! Nie mamy prawie niczego, a Ty o stra�ach granicznych? :) -- Wiem, czego Ci trzeba. :) I b�d� si� o to modli�a. :) -- Tak? :) Wi�c czego? :) -- Dziewczyny. :) -- Niezbyt odkrywcze. :) -- Jest jedna -- zakochana w Tobie, m�oda, �adna, bogata... :) -- Zbyt m�oda. :) I moim bogactwem bogata. :) I nie chc� jej, gdy� jest fa�szywa. :) -- A masz inn� na oku? :) -- Mam, ale mi�dzy nami ciocia jej stoi. :) Prze�liczna. :) -- Mo�e we� sobie Agat�? :) -- Wol� dziewczyn� o wi�kszym biu�cie. :) -- W takim razie -- b�d� si� modli� o tak� dziewczyn�. :) -- Za�artowa�em tylko. :) -- A co z t� prze�liczn�? -- Bariera zbyt wielka, zbyt silna... -- Pokonaj cioci�. :) Przecie� to lubisz. :) -- Jest zawodowcem... Nadto -- kobiet�... -- Poddajesz si�? -- To dla mnie zbyt trudne... Kr�lewna podnios�a sw�j mieczyk... -- Ja poprowadz�. :) i w oczach Elfa wahanie ujrza�a... Boisz si�? :) -- Nie, ani troch�! Lecz to szale�stwo... -- Nie tra� ze mn� kontaktu, gdy� w�wczas zginiesz. :) Jestem pot�na, a w razie czego -- w mojej obronie Asyartura z pot�g� sw� stanie. :) -- Ciocia -- to pryszcz, ale je�eli ciocia pomoc uzyska... -- Asyartura ma moc ogromn�... -- Korteria... -- Kortrii si�a wobec Asyartury jest niczym, a wiedz, �e w mojej obronie i Azalandii wojownicy stan�, :) gdy� mnie kochaj�. :) Nadto i Arkedocji Elfom jest nieoboj�tny Tw�j los, :) gdy� Ci� kochaj�... -- Si�y Korterii i Arkedocji Elf�w -- s� wyr�wnane. :) Wygra� mo�emy, ale co p�niej... -- Je�eli Asyartura na czele Czystej Rasy Elf�w stanie, wi�ry tylko zostawi po Korteriuszach. :) -- A stanie? -- Przysi�g� zwi�zana :) by mojej rado�ci broni� jak w�asnej duszy, :) a Twoja niewola �zy z moich oczu wyciska... �wietlny Przyjaciel jest zdrajc�, wi�c nie m�w mu o mnie. :) -- Ju� powiedzia�em... -- A o Agacie? -- Te�... -- M�dry nie jeste�... Po wojnie -- b�d� Ci� k�sa�... Wi�c b�d� Tobie potrzebne lekarstwa: surowice, szczepionki... :) I z jadu �mii je zrobisz, wi�c nie zabijaj jej. :) -- Ze �mii? O jakiej �mii Ty m�wisz? -- O cioci. :) Pami�taj -- nie zabijaj jej. :) Nie zabijaj, p�ki nie zbierzesz jej jadu... Korterii si�a ogromna, gdy j� por�wnasz z ludzk�, lecz wobec Asyartury -- nic owa si�a nie znaczy. :) -- I twierdzisz, �e wygrasz? -- Wygram na pewno, gdy� ciocia jest dla mnie za s�aba, ale... -- Ale? -- Ale pogardzisz wygran�. :) -- A to dlaczego? -- W sercu radosnym, nie w silne -- masz upodobanie. :) -- Co w�wczas uczynisz? -- P�jd� za Tob�, gdzie zechcesz. :) A ze mn� -- Asyartura. :) E. :)