X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,fc687195e3b4c8ae X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-12-05 09:25:32 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!newsfeed2.dallas1.level3.net!news.level3.com!zeus.visi.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: msh Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: dlaczego mnie nie lubicie ? Date: Fri, 05 Dec 2003 18:30:30 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 32 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: 80.51.254.240 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1070645227 8903 80.51.254.240 (5 Dec 2003 17:27:07 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 5 Dec 2003 17:27:07 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; PL; rv:1.4.1) Gecko/20031008 X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1244 Dnia 2003-12-05 16:09, U�ytkownik thaZ napisa�: > no w�a�nie - dlaczego mnie nie lubicie ? Ja Ci mog� wyja�ni� dlaczego _ja_ Ci� nie lubi�. Poniewa� (wypunktuj� Ci, �eby Ci by�o �atwiej zrozumie�): -Kilka os�b poda�o Ci link do FAQ, w kt�rym znalaz�by� odpowiedzi na wszystkie swoje pytania i rozwi�zanie wszystkich swoich ASCII-artowych problem�w, ale kt�rego nie raczy�e� przeczyta�, wi�c dalej spamowa�e� list� postami zupe�nie bez sensu. Spamowanie jest niezgodne z netykiet�. -Traktujesz w spos�b lekcewa��cy i niegrzeczny osoby, kt�re zwracaj� Ci uwag�, a potem jeszcze masz pretensje, �e zaczynaj� si� denerwowa�.Je�li chcesz zna� moje zdanie, to wykazali si� zadziwiaj�c� ilo�ci� cierpliwo�ci zanim zmuszeni byli wrzuci� Ci� do killfile'a (mam nadziej�, �e wiesz co to killfile, bo jeste� ju� w kilku) -Zdajesz si� lekcewa�y� wszystkie mo�liwe zasady, nie tylko wewn�trzne zasady listy, o kt�rych wszak jeste� ju� poinformowany jako osoba znaj�ca FAQ, ale te� zupe�nie podstawowe zasady netykiety i najnormalniejszego koegzystowania w spo�ecze�stwie. -Masz kiepskie poczucie humoru i za to te� Ci� nie lubi�, cho� to chyba nie Twoja wina... -Absolutnie nic jak na razie do Ciebie nie dociera -Tematyka wybierana przez Ciebie na Twoje ASCII-arty zdaje si� wskazywa� na og�lne lekcewa�enie dla ASCII-art�w i dla grupowicz�w z p.r.a-a To tyle z mojej strony. Pewnie jest tego wi�cej, ale chwilowo jako� mi umkn�o. To co wypisa�am ca�kowicie wystarczy, �eby Ci� nie lubi�, wierz mi. Moja rada: Przeczytaj wreszcie FAQ, albo przeczytaj je raz jeszcze, tym razem ze zrozumieniem, i przemedytuj w ciszy i samotno�ci. A gdy ju� osi�gniesz o�wiecenie, wr�� i rysuj dalej. OA: _|><|_ |__||__| prezent jaki mam szczery zamiar znale�� jutro pod poduszk�;P |--||--| (jako� prze�yj� je�li nie b�dzie w pude�ku, albo je�li b�dzie w mniej ko�lawym;P) |__||__| Pozdrawiam msh -- ) _((_ Herbatki? | |) msh | mouse@oak.rpg.pl \__/ http://oblivion.hasis.pl/~mouse/