X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,fc687195e3b4c8ae X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-12-05 23:56:41 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!newsfeed2.dallas1.level3.net!news.level3.com!zeus.visi.com!priapus.visi.com!orange.octanews.net!news.octanews.net!news-out.visi.com!hermes.visi.com!199.184.165.244.MISMATCH!rcn!feed3.news.rcn.net!feed.news.tiscali.de!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "thaZ" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: dlaczego mnie nie lubicie ? Date: Sat, 6 Dec 2003 08:56:38 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 68 Sender: thaz@poczta.onet.pl@dhcp-e26.tkb.net.pl Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: dhcp-e26.tkb.net.pl X-Trace: news.onet.pl 1070697400 802 212.33.84.26 (6 Dec 2003 07:56:40 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 6 Dec 2003 07:56:40 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1269 > Ja Ci mog� wyja�ni� dlaczego _ja_ Ci� nie lubi�. > Poniewa� (wypunktuj� Ci, �eby Ci by�o �atwiej zrozumie�): ale� Ty wspania�y jeste� ... > -Kilka os�b poda�o Ci link do FAQ, w kt�rym znalaz�by� odpowiedzi na wszystkie swoje pytania i rozwi�zanie wszystkich swoich ASCII-artowych problem�w, ale kt�rego nie raczy�e� przeczyta�, wi�c dalej spamowa�e� list� postami zupe�nie bez sensu. Spamowanie jest niezgodne z netykiet�. kilka os�b poda�o mi link z faq, ale by� to link "not clickable" - wi�c ola�em, wygodny jestem. a poza tym, nie wierz� �e Ty i Twoi kolesie NIE CZYTALI owego faq nigdy. wi�c przesta� mi tu o faq bo to �mieszne. > -Traktujesz w spos�b lekcewa��cy i niegrzeczny osoby, kt�re zwracaj� Ci uwag�, a potem jeszcze masz pretensje, �e zaczynaj� si� denerwowa�.Je�li chcesz zna� moje zdanie, to wykazali si� zadziwiaj�c� ilo�ci� cierpliwo�ci zanim zmuszeni byli wrzuci� Ci� do killfile'a (mam nadziej�, �e wiesz co to killfile, bo jeste� ju� w kilku) ja nie mam do nikogo pretensji - ale dziwi mnie, �e po dwuch czy trzech moich postach ludzi� wrzucaj� mnie do KF'a - no c�, b�d� mia� z czego wyskoczy� :) - wi�c nie m�w mi o cierpliwo�ci kolego, bo jestem tu od chwilki. > - najnormalniejszego koegzystowania w spo�ecze�stwie. to zdanie najbardziej mi si� podoba�o :)))))) roz�mieszy�e� mnie do �ez ;p koegzystowania :) a co TY o tym wiesz ? > -Masz kiepskie poczucie humoru i za to te� Ci� nie lubi�, cho� to chyba nie Twoja wina... ca�kiem mo�liwe - tylko jako� na tej grupie, nie ma zbytniego powodu do �miechu - to co piszecie do mnie, jest ju� �a�osne :) > -Absolutnie nic jak na razie do Ciebie nie dociera i nic nie dotrze, masz z tym problem ? > -Tematyka wybierana przez Ciebie na Twoje ASCII-arty zdaje si� wskazywa� na og�lne lekcewa�enie dla ASCII-art�w i dla grupowicz�w z p.r.a-a tak w�a�nie jest - da�o si� zauwa�y� - ale jestem pocz�tkuj�cy przecie� - poprawi� si� :))) > To tyle z mojej strony. Pewnie jest tego wi�cej, ale chwilowo jako� mi umkn�o. To co wypisa�am ca�kowicie wystarczy, �eby Ci� nie lubi�, wierz mi. hmmm... to pytanie by�o czyst� ironi� - nie znamy si� - jak mamy si� lubi� ? ja nie lubi� Ciebie i Twoich kumpli - ale dlatego �e Was nie znam, a nie dlatego �e piszecie bzdury. > Moja rada: Przeczytaj wreszcie FAQ, albo przeczytaj je raz jeszcze, tym razem ze zrozumieniem, i przemedytuj w ciszy i samotno�ci. A gdy ju� osi�gniesz o�wiecenie, wr�� i rysuj dalej. > ok. thaZ