X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,9845da7f69e98067 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-12-30 10:44:05 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!news.maxwell.syr.edu!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!news.nask.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: "bug" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Dobra -- Wy nie rysujecie, to nie, ale ja -- pisa� b�d�!!! Date: Tue, 30 Dec 2003 18:43:48 -0000 Organization: Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl Lines: 54 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: acb996c0.ipt.aol.com X-Trace: inews.gazeta.pl 1072809843 5594 172.185.150.192 (30 Dec 2003 18:44:03 GMT) X-Complaints-To: usenet@agora.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 30 Dec 2003 18:44:03 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-User: blazej_kozlowski X-MSMail-Priority: Normal Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1748 U�ytkownik "Eneuel Leszek Ciszewski" napisa� w wiadomo�ci news:bsmrq4$896$1@inews.gazeta.pl... > Dobra -- Wy nie rysujecie, to nie, ale ja -- pisa� b�d�!!! > (i wiem, �e mi za to zetn� g�ow� a/i dusz� moj� wyrzuc� na > �mietnik) Nie przesadzaj, nie przesadzaj - nie bedzie az tak zle. Moja juz w tym glowa (w przenosni jedynie rzecz jasna)!! :) > Jaki� czas temu pewna pani rzuci�a na mnie przekle�stwo, > kt�re mia�o zaskutkowa� w sytuacji, :) gdybym zeskanowa� > co�, co by nie by�o mego autorstwa i co bym pos�a� komu� > jako co� swojego. Zaczynam sie domyslac o co chodzi, lub chodzic moze. :) > :) Warunek spe�ni�em, gdy� tego rodza- > ju przekle�stw si� nie boj� :) i bug ;) mi �wiadkiem, �e > mu pos�a�em skan legitymacji, kt�ra dowodzi tego, �e by- > �em zatrudniony (akurat w 1992) w budynku KW PZPR, czyli > na bia�ostockiej uczelni, gdy� ten budynek do uczelni :) > (a nie do KW) w tym okresie nale�a�. :) Potwierdzam. :) > Za� poniewa� bug > jest takim cz�owiekiem, ;) kt�rego mo�na czasem poprosi� > o przys�ug�, kiedy si� samemu czego� robi� nie chce, po- > prosz� go, aby ten skan zamie�ci� na swojej stronie, ja- > ko �e na tamtym zdj�ciu wygl�dam nieco ciekawiej, ni� na > zdj�ciu zamieszczonym przez apologet�w/�. :) A teraz ciekawostka... Moja strona juz nie istnieje... Nie wiem dlaczego, w jakim celu, ku jakiej sile ulegajac - - ale WP usunelo ja ze swoich serwerow (swinie!!)... Takze jak bardzo bym tego nie chcial - nie jestem w stanie teraz Ci pomoc i zamiescic (wbrew mailom mym) tego, co obiecalem (przynajmniej do czasu gdy posiade laptopa, zrobie od nowa strone i posle ja w siec -- najwczesniej za 2 lub 3 tygod- nie; najpozniej nie wiadomo niestety kiedy). > Teraz do rzeczy. Chcia�bym napisa� co� o rozdawnictwie pieni�dzy. :) > Napisa�, a raczej przepisa�: Plagiat!! ;) [...] Pozdrawiam, Blazej.