X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,703eab4a0ef8b296 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-12-19 10:53:59 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-05!sn-xit-09!supernews.com!newsfeed.ision.net!ision!news.belwue.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: ArtJa Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Help wanted ;-) Date: Fri, 19 Dec 2003 19:55:10 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 114 Sender: arturja@op.pl@ph82.internetdsl.tpnet.pl Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: ph82.internetdsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1071860037 26127 80.55.7.82 (19 Dec 2003 18:53:57 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 19 Dec 2003 18:53:57 GMT User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1591 Eneuel Leszek wrote: >> Mo�e dlatego, �e nie ustalili�my, czy nasze okre�lenia s� >> dos�owne, czy te� s� tylko metafor� i jedynie obrazuj� pewne >> cechy powszechnie przypisywane anio�om/diab�om/szatanom? :-) >> Kobiet� przecie� widzia�e�, gdy� inaczej nie wdawa�by� si� w >> dyskusj�, jak rozumiem :-) > > Tak. Kobiety widywa�em w swym �yciu. ;) A sprawdzi�e�, czy maj� r�ki, ogonek, czy mo�e chocia� skrzyde�ka? Nawet z aureolk� bywaj� czasem problemy, chocia� powinna by� widoczna z daleka ;-) > Ja pisa�em o tym, �e nie chc� by� kochaj�ce. > (nie chc� kocha�) > Kochane -- zazwyczaj chc� by�. > A czasami -- jedynie dotowane. No c�, nie spos�b zaprzeczy�, �e zdarzaj� si� takie :-) B�d�my sprawiedliwi, ka�dy ma swoj� "cen�", bez wzgl�du na p�e� :-) > B�g stworzy� kobiet� pi�kn� i wystarczy > troch� dba� o siebie, by pi�kn� by�. :) Nie wiem kto j� stworzy�, ale nie by� to g�upi pomys� :-) >> r�ki. Zostawi� Tobie przywilej rozwini�cia, co konkretnie masz na >> my�li �aduj�c "wybra�ca" i bielizn� w jedno zdanie :-) > > Nie przepadam za tego rodzaju przywilejami. :) Wybacz, ale wyra�asz si� ma�o precyzyjnie ;-) Co i dla kogo mia�oby by� przywilejem? IMO wi�kszo��, je�li nie wszystkich, facet�w ucieszy przywilej ogl�dania bielizny kobiety, kt�ra ich do tego wybra�a, mi�dzy innymi do tego, powiedzmy :-) Rzecz jasna, owa dama musia�aby spe�nia� pewne kryteria, kt�re ka�dy z nas okre�la samodzielnie ;-) > Ksi��ka =/= powie��. :) > Mo�e nawet nie mie� nic > wsp�lnego jedno z drugim. :) Oczywi�cie, mo�esz w ksi��ce zawrze� tre�� w formie dowolnej, takiej jaka Tobie odpowiada, cho�by wierszem. Istotne jest to, �e tre�� zosta�aby skupiona w jednym miejscu (fizycznie) :-) > Ot� to. :) Raczej nie nale�y si� spodziewa� > tego, �e to zostanie skutecznie usuni�te. :) Tego nie wiemy :-) Pami�� magnetyczna jest r�wnie� ulotna, podatna na uszkodzenia mechaniczne, promieniowanie, ataki terroryst�w itp itd :-) >> Daleki jestem od depresjii :-) > > -- Ja z�amanie nogi mam za sob�. > -- Daleki jestem od z�amania nogi. ;) W porz�dku :-) Ujm� to inaczej - dotar�o do mnie, �e zjawisko istnieje, jako takie :-) Jako �rodek zapobiegawczy mam oparcie w swojej rodzinie. Nie mam powod�w do przypuszcze�, �e opuszcz� mnie w trudnej chwili. Taka my�l by�aby dla krzywdz�ca dla tych, kt�rych kocham, i kt�rzy kochaj� mnie :-) Powiem wi�cej, nie zamierzam w tym kierunku robi� nic wi�cej, aby przygotowa� si� na okoliczno�� Armagedonu ;-) > Przynajmniej wiesz, co mi dolega�o? :) > Ci, kt�rzy mnie wyleczyli, stwierdzili, > �e to uszkodzenie b�d� silne os�abienie > wegetatywnegu uk�adu nerwowego. :) Ciesz� si� bardzo, �e zosta�e� wyleczony :-) Od�� spraw� ad acta, niech sobie le�y i kurzem porasta. Jeste� ju� zdrowy, id� na podw�rko, ciesz si� �yciem, kobietami, czy chocia� kup sobie loda :-) Niepotrzebnie to wci�� wa�kujesz :-) > Ciekawe tylko, czy by�e� �wiadomy tego, co czyta�e�? > (skoro kojarzysz depresj� z bezsenno�ci�) Nie kojarz�, jedynie nawi�za�em do Twojej wypowiedzi n/t snu :-) > >> o >> _/_. _ >> \ . . >> \ _\_o /|\ /|\ >> \. /|\ '|' >> \__ _-_o __ _|_ -> _\@/_ >> > Gdy ko�czy�em ci�gni�cie owych > informacji -- przerywa�em po��czenie na kilka > sekund przed rozpocz�ciem kolejnego impulsu. :) Przechodzi�em r�wnie� co� podobnego :-) To pocz�tek fascynacji internetem :-) Przekle�stwem tego okresu by� dost�p dial-up ;-) > Od ponad dw�ch lat pisz� z pod�ogi, co jest wyj�tkowo przykre. Wi�c czemu piszesz z pod�ogi? Tak pytam z ciekawo�ci, gdy� wydaje mi si�, �e jednym z cel�w �ycia jest zaspokojenie swoich potrzeb. Trwanie w przykro�ciach napewno nie zalicza si� do nich, wi�c? :-) [zak�adam, �e nie jeste� masochist�] >> Nie sztuk� waln�� m�otkiem, trzeba jeszcze wiedzie� gdzie i jak, >> oraz kocha� to co si� robi :-) Tak, wiem, google, FAQ, itd, ale >> przecie� wiesz, �e nie chodzi mi o copy/paste :-) > > Nie wiem. : ) Wi�c wyja�ni� :-) Nie jestem zainteresowany tworzeniem sztuki dla sztuki, ani powielaniem schemat�w maj�cych usprawiedliwi� moje istnienie :-) OA: O O (_) '._____.' -- Pozdr. Artur