X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,703eab4a0ef8b296 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-12-19 06:52:27 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!newsfeed2.dallas1.level3.net!news.level3.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Help wanted ;-) Date: Fri, 19 Dec 2003 15:42:14 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_pomoc_w_podnoszeniu_z_upadku_?= =?iso-8859-2?Q?zaprzyja=BCnionych_Elf=F3w._:=29?= Lines: 91 Sender: leszekc@tel-21e.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: tel-21e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1071845546 21168 195.136.69.21 (19 Dec 2003 14:52:26 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 19 Dec 2003 14:52:26 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1588 ArtJa bruq06$866$1@news.onet.pl: > > -- �atwiej z brzydkiego kacz�tka wyro�nie przepi�kna > > kobieta, ni� z bezdusznej -- powstanie �wi�ta :) > Nie wiem czy �atwiej, wiem natomiast, �e po tej ziemi anio�y > chadzaj� pod r�k� z szatanem :-) Co ciekawe, zupe�nie im to nie > przeszkadza, je�li przypadkiem spotkaj� si� w ciele jednej > kobiety. No, by� mo�e. Ja ani anio�a, ani diab�a nie widzia�em, wi�c trudno mi si� w tej materii wypowiedzie�. > Jej uroda ma tutaj drugorz�dne znaczenie :-) Wspomniane > przez Ciebie transformacje czasami zachodz� �atwiutko, w spos�b > niedostrzegalny dla m�czyzny :-) Zw�aszcza zakochanego :-) By� mo�e. Zazwyczaj kobieta pragnie by� pi�kn�, a niekoniecznie kochaj�c�. Dlatego �atwiej z brzytkiej uczyni� pi�kn� (wychodz�c naprzeciw jej oczekiwaniom) ni� uczyni� dobr�. O wiele cz�ciej spotyka�em kobiety/dziewcz�ta pragn�ce �adniej si� ubra� (zazwyczaj chodzi�o o bielizn�, a nie o to, co na zewn�trz) ni� uczyni� co� dobrego dla swego ,,wybra�ca". :) > > W og�le moja historia (raczej kr�tki jej fragment) > > zapisana jest tutaj w ca�ej masie post�w. :) > Nie lubi� czyta� post�w wyrwanych z kontekstu :-) Twoja historia > wydaje si� by� ciekawa i warta poznania. Ch�tnie poczytam ca�o��, > kiedy ju� wydasz j� w formie powie�ci :-) Nie pisa�em, �e to ma by� powie��. :) Posty s� pisane w trzech celach: -- mia�y posiada� dat� i by� autentycznym i w miar� wiarygodnym zapisem rzeczywisto�ci -- mia�y da� mi jaki� kontakt ze �wiatem ludzi �ywych, co by�o znacznie prostsze ni� na przyk�ad czytanie ksi��ek, na co brakowa�o mi si� -- co� jeszcze, czego mi si� nie chc� teraz t�umaczy�. :) Oczywi�cie o wiele �atwiej by mi by�o pisa� i �y�, gdybym by� anonimowym grupowiczem, ale wola�em wybra� t� form� :) i nie wiem, czy uczyni�em �le, czy dobrze. :) > > Obawiam si�, �e raczej nie tyle mi wsp�czujesz (bo nie > > czuj� si� �le, wi�c po c� owo wsp�czucie) co po prostu > > Ty masz jakie� k�opoty. :) > Kt� ich nie ma :-) No wi�c ja ze swojej depresji wyleczy�em si� i przeprowadzi�em nawet stosowne testy ,,zniszczeniowe" (kilka d�b bez snu), po kt�rych wr�ci�em do si� w spos�b prawid�owy. :) > OA: A > / | \ > ||\ ) > ( * || / > \ * *|_ / > __(\(..)__)/___ No, akurat nie wiem, co to mo�e symbolizowa�. :) > > Chyba naprawd� �le t�umacz�. :) (a mo�e �le Ciebie rozumiem?) :) > I to jest dobry moment na EOT i m�j powr�t na swoje podw�rko :-) Ja Ciebie nie wyganiam. :) > Daje si� zauwa�y�, �e mieszkasz tutaj na jakich� "szczeg�lnych" > prawach. ,,Mieszka�em" w 2000 roku na ,,szczeg�lnych prawach" na 52 grupach dyskusyjnych. :) W roku 2001 gwa�townie mala�a moja aktywno�� �yciowa, dzi�ki czemu wpad�em w depresj� i mia�em k�opoty ze wszystkim, a teraz mi **nie wsz�dzie** t�skno. :) > Ja natomiast, b�d�c go�ciem, po�ama�bym sobie palce > pr�buj�c ascii art'em opowiedzie� cokolwiek ;-) Jest ca�a masa gotowych obrazk�w. :) > Pozdrawiam, i raz jeszcze dzi�kuj� za pomoc ;-) Za pomoc? To chyba og�lnie -- do wszystkich. :) > Artur E. :)