X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,703eab4a0ef8b296 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-12-19 04:12:55 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!newsfeed2.dallas1.level3.net!news.level3.com!zeus.visi.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: ArtJa Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Help wanted ;-) Date: Fri, 19 Dec 2003 13:14:03 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 39 Sender: arturja@op.pl@ph82.internetdsl.tpnet.pl Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: ph82.internetdsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1071835974 8390 80.55.7.82 (19 Dec 2003 12:12:54 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 19 Dec 2003 12:12:54 GMT User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 X-Accept-Language: pl, en-us, en In-Reply-To: Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1585 Eneuel Leszek Ciszewski wrote: > -- �atwiej z brzydkiego kacz�tka wyro�nie przepi�kna > kobieta, ni� z bezdusznej -- powstanie �wi�ta :) Nie wiem czy �atwiej, wiem natomiast, �e po tej ziemi anio�y chadzaj� pod r�k� z szatanem :-) Co ciekawe, zupe�nie im to nie przeszkadza, je�li przypadkiem spotkaj� si� w ciele jednej kobiety. Jej uroda ma tutaj drugorz�dne znaczenie :-) Wspomniane przez Ciebie transformacje czasami zachodz� �atwiutko, w spos�b niedostrzegalny dla m�czyzny :-) Zw�aszcza zakochanego :-) > W og�le moja historia (raczej kr�tki jej fragment) > zapisana jest tutaj w ca�ej masie post�w. :) Nie lubi� czyta� post�w wyrwanych z kontekstu :-) Twoja historia wydaje si� by� ciekawa i warta poznania. Ch�tnie poczytam ca�o��, kiedy ju� wydasz j� w formie powie�ci :-) > Obawiam si�, �e raczej nie tyle mi wsp�czujesz (bo nie > czuj� si� �le, wi�c po c� owo wsp�czucie) co po prostu > Ty masz jakie� k�opoty. :) Kt� ich nie ma :-) OA: A / | \ ||\ ) ( * || / \ * *|_ / __(\(..)__)/___ > Chyba naprawd� �le t�umacz�. :) (a mo�e �le Ciebie rozumiem?) :) I to jest dobry moment na EOT i m�j powr�t na swoje podw�rko :-) Daje si� zauwa�y�, �e mieszkasz tutaj na jakich� "szczeg�lnych" prawach. Ja natomiast, b�d�c go�ciem, po�ama�bym sobie palce pr�buj�c ascii art'em opowiedzie� cokolwiek ;-) Pozdrawiam, i raz jeszcze dzi�kuj� za pomoc ;-) Artur