X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,f5dc604e8dc54a83 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-12-22 17:30:07 PST Path: archiver1.google.com!news2.google.com!newsfeed2.dallas1.level3.net!news.level3.com!crtntx1-snh1.gtei.net!chcgil2-snh1.gtei.net!news.bbnplanet.com!nycmny1-snf1.gtei.net!news.gtei.net!colt.net!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Jakie_zn=F3w_=3Fwi=EAta=3F!?= Date: Tue, 23 Dec 2003 02:29:46 +0100 Organization: =?iso-8859-2?Q?Arkedocja-Azalandia_:=29_po_=B6mierci_Kr=F3lowej_F._:=29_U?= =?iso-8859-2?Q?suwanie_skutk=F3w_wojny_oraz_pomoc_w_podnoszeniu_z_upadku_?= =?iso-8859-2?Q?zaprzyja=BCnionych_Elf=F3w._:=29?= Lines: 75 Sender: leszekc@tel-21e.tkb.net.pl Message-ID: References: <15m9j3spdtkdr.dlg@Lukasz.Dabrowski> <69kbuvclkfm1bcjg1me5np834e13747ha5@4ax.com> <66aeuv4nppl3c6k5sa2ivteprgc4ic4jgj@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: tel-21e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1072143006 1531 195.136.69.21 (23 Dec 2003 01:30:06 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 23 Dec 2003 01:30:06 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:1646 Wilu 66aeuv4nppl3c6k5sa2ivteprgc4ic4jgj@4ax.com: > __ __ > /' `. >\_/< .' `\ > ```/._\\*v*//_,\''' @ > / \\ // /`\ > /\ / ===="==== / `\ /\ > / `\/ /^\ as / `\ `\ > / `\,___/i o`\ \ / `\-' > / `\ `-'/o,,`i \ `-.___.-' __ > / `\ i o ` \ \ `-' \\| > `-....-' /`o..i__o\-' oo `\ > `-' o o `\ @__/ `. > i`--...__i\ /_v_\__) > / o o `i _ > `--..i__..--' .-.(/ > |_| ")( > (__), > ^__^ || > < .. > > .-'<_ \ Hehe, jaka pikna gwiazdka, co o niej sadzicie > `-=( _ / \@@ / ch�opaki? > |)_|) > '" '" Nigdy nie t�skni�em do tego, aby by� gwiazd�. :) Znam dziewcz�ta, kt�re chcia�y ta�czy� na stole, b�yszcze�, zachwyca�, lecz ja jako� do wielko�ci i s�awy nie t�skni�em. :) Nigdy nie t�skni�em do tego, aby by� gwiazd�. :) Znam dziewcz�ta, kt�re chcia�y ta�czy� na stole, b�yszcze�, zachwyca�, ale ja jako� za wielko�ci� i s�aw� nie t�skni�em. :) (by� mo�e nie da si� t�skni� do czego� i trzeba t�skni� za czym�) :) Przed oko�o dziesi�ciu laty pewien cz�owiek (dzisiaj stoj�cy/siedz�cy wysoko) wykazywa� ochot� :) przekazania mi :) sprz�tu Digital Equipment Corporation, celem tworzenia, czy budowania przeze mnie o�rodka komputerowego z prawdziwego zdarzenia. :) I w�wczas mia�em mu ochot� odpowiedzie� s�owami piosenki: -- Nie jestem gwiazd�, nie lubi� gwiazd, gwiazdek nie przyjm�, nie b�d� bohaterem. :) Najwyra�niej jednak ,,gwiazdki" posiadaj� moc magiczn�: :) Mo�na by� g��bem, lecz pos�ugiwa� si� dyplomami (rzeczywistymi b�d� urojonymi) i uchodzi� za cz�owieka m�drego, warto�ciowego i godnego uwagi, natomiast mo�na posi��� wszelk� wiedz�, tytu- ��w nie posiada� i przez to nie mie� prawa do �ycia w og�le... Pami�tam jak przed laty postawi�em piecz�tk� na kt�rej by�o moje nazwisko, ale brakowa�o jakichkolwiek tytu��w. :) A brakowa�o -- bo ich nie posiada�em. :) W ci�gu tygodnia -- moi kontrahenci usun�li ze swoich piecz�tek wszelakie tytu�y, pozostawiaj�c ,,go�e" nazwiska. :) Znam kogo�, kto kupi� Prawo Jazdy za 2000 z�otych. :) Mo�e by nazbiera� troch� pieni�dzy na jaki� dyplom... Znam cz�owieka, kt�ry przenosz�c si� z uczelni na uczelni� -- samodzielnie :) uzupe�ni� niekt�re :) wpisy w indeksie, przez co kilka przedmiot�w mia� z g�owy. :) To chyba te� dobry pomys�. :) I nieco ta�szy. :) E. :)