X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,e727be7ec1f3036a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-08-29 08:51:12 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!opal.futuro.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: =?iso-8859-2?Q?=A3ukasz_D=B1browski?= Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: dziewczynka Date: Fri, 29 Aug 2003 17:51:00 +0200 Organization: N/A Lines: 88 Sender: dballfan@poczta.onet.pl@pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Message-ID: <7hotk9dm37qp.dlg@Lukasz.Dabrowski> References: Reply-To: luk@luk.kom.pl.NOSPAM NNTP-Posting-Host: pa115.glowno.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1062172259 27338 217.97.102.115 (29 Aug 2003 15:50:59 GMT) X-Complaints-To: abuse@onet.pl NNTP-Posting-Date: 29 Aug 2003 15:50:59 GMT X-Face: *V\WoZh*SxdX0,p jf4@__> Przeczyta�em wtedy taki oto post, -@___)- kt�rego autorem jest Ola G�recka - Olcia: > A oto moje najnowsze dzie�o: jaki� dzieciak z wielk� g�ow� :P > �adne?? > wwwwwwwww > WWWWWWWWWWWW > WWWWWWWWWWWWWW > W|WWWW,, ,, WWW > WWWW W' > WW. ' .' > WWWW`. '~' /WW > WWWWWW'-___-'WWWW > WWWWWWW) (WWWWW > WWWWWWW WWWWW > / WWWWW \_ _~WWWW\ > | .'WW~ ' `. | > ' . (\/) . ` > | ` \/ ' | > \ | | / > `.| |.' > .' `. > |__ __ __ ___| > | ' ' ' '| > \ Y / > ' | ` > | | | > : | : > ' | ' > | | | > / | \ > .' | `. > ;________|_______; > '___' '___'ola Mi si� bardzo podoba. :) To ja si� mo�e tutaj wklej�, z moj� prac�. Tematyka podobna, jak kilka ostatnich rysunk�w na grupie -- kresk�wki :) .-------___ | '"+._ ... () "+. ,MMM""---...' () '/" ,M# 'M |/ ""--'---"|-_ M## <"'-_ .MMMMMMMM.. | M, ,M\ M##' .M''.|_ ('MmmM' 'MMmmMM' ' ) /""") -"\ '""' -" , /" /". ( __' _-" '. \ ' ". _=" /"-_/ / |(_|\ _-" | | _> /"-.| \ _-" o | ( <_ (___ | ' o | \ \ -" L_________________L____J-"" jMMMMMMMMMMMMMMMMML luk jMMMMMMMMMMMMMMMMMMML jMMMMMM/\MMM/\MMMMMMMML jMMM^^'' """"^^^' '" Orygina� dla por�wnania, tutaj: http://www.zzz.com.ru/dexter.jpg Jeszcze tak na dok�adk�, co by pozosta� przy tematcie: (wiem, t�a co drugiej literki powinny by� czarne, ale nie potrafi�em tego �adnie zaciemni�) .-----------------------------------------. | _ | ^ | _ | ___ | _ | _ | | | / | /_\ | | ) | | | / \ | / \ | |\| | | \_ |/ \| | \ | | | \_/ | \_/ | | | | }-----+-----+-----+-----+-----+-----+-----{ | | .- | ___ | | _ | _ | | / | | |\| | |_ | | |\ ^ /| / \ | | ) | |/ | | | | | |_ | | | V V | \_/ | | \ | | \ | '-----------------------------------------' :) -- |V| /| |\| /--\ \ / /| /\ | "Brothers everywhere - | | (-| | | |[]| \^/ (-| |\< | raise your hands into the air" |_ \/ _| '---------------------------------' |/ Lukasz Dabrowski \| luk(a)luk.kom.pl GG#1332550