X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d6d44375a989b744 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-08-25 15:05:58 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: [OT] Pytanie :) Date: Tue, 26 Aug 2003 00:00:59 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 86 Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-25e.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1061849148 14857 195.136.69.25 (25 Aug 2003 22:05:48 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 25 Aug 2003 22:05:48 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express Arkedocja. :-) X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:23316 anya_g news:bidq63$9ke$1@news.onet.pl: > /wrotki tymczasowo brak/ :) > ||| BTW: Przedwczoraj w sklepiku widzia�em dziewczyn� :) > ||| wy�sz� ode mnie o oko�o/ponad 30 cm (ja mam 1755 mm) > ||| kt�ra mia�a w�osy w�a�nie do (swojej) xupy. :) Gdyby > ||| by�a normalnego wzrostu, to te� by mia�a do kolan... > || 2m? hm, mam nadzieje ze ja az tak nie urosne :] :) > | Najwyra�niej (dziewczyna) mia�a nieco ponad 2 m. :) > | I mia�a te w�osy luzem -- bez warkoczyk�w itp. :):) > W�osy to ja d�u�sze widywa�am - przyznam szczerze �e > bardziej na mnie wra�enie zrobi� wzrost :) Na dodatek raczej do szczup�ych nie_nale�a�a\nie_nale�y. :) Swego czasu walczono w USA z ,,lecznictwem" psychiatrycznym, czego efektem by�{a} 'Lot nad kuku�czym gniazdem'. (nie pami�tam autora, ale chyba wiadomo o co chodzi) Ksi��k� czyta�em i s�ucha�em jej czytania w radiu/o, a p�niej obejrza�em film. :) Wyst�puje tam wielgachny Indianin, no i ta dziewoja ze sklepu przypomina�a wygl�- dem swym owego indianina. :) > ||| OA: --------------- -- w�os 8 > ||| | -- w�os rozdwojony ;) 8 > ||| " 8 > ||| (@) -- kok, warkoczyk -- 8 > ||| E. :) > || Rozdwojone koncowki podciac nalezy 00 > || /\ > | Dobra my�l. :) | > | Postrz�pione te�. :) * > Wiesz, �e nie ma czego� takiego? :) Jest i sam co� takiego widywa�em. :) Ko�ce w�os�w przypomina�y malutkie/cieniutkie p�dzelki. :) > OA: szampon do wlosow, dlugich i krotkich > _H_ > | _ | > || || > ||_|| > `---' Ja przez wiele lat u�ywa�em szamponu z ,,kotem". :) Nie wiedzia�em co tam jest, ani jak si� to naprawd� nazywa, ale prosi�em w aptekach (r�nych) o szampon z kotem, :) i otrzymywa�em bez problem�w to, o czym my�la�em. :) > Ania OA: _ \`*-. ) _`-. . : `. . : _ ' \ ; *` _. `*-._ `-.-' `-. ; ` `. :. . \ . \ . : .-' . ' `+.; ; ' : : ' | ; ;-. ; ' : :`-: _.`* ; .*' / .*' ; .*`- +' `*' `*-* `*-* `*-*' bug (kot) Lc. :)