X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-13 09:34:49 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Pawe� Chiberski [PCh]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) Date: Sun, 13 Apr 2003 18:34:04 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 125 Message-ID: References: <6mu38vcd396ar6d6fhb10m4i8812u0ek2q@4ax.com> <6db29vofv7jnqi6vcm9m9dmcegtabl6kan@4ax.com> <67a69v0ukn6082kcm1fcn77370irnne35h@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pi172.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1050251700 3037 213.76.53.172 (13 Apr 2003 16:35:00 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Sun, 13 Apr 2003 16:35:00 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20729 /\ /\ //\\.-.//\\ Tre�� artyku�u: 67a69v0ukn6082kcm1fcn77370irnne35h@4ax.com (/ \o o/ \) Napisanego przez: bug ==(_T_)== Brzmia�a nast�puj�co: >>> W �rodowisku le�nym zasymilowany ze �ci�k� drapie�nik - >>> - cz�owiek - powoli zbli�aj�c si� do zwierzyny, jest czym� jak >>> najbardziej naturalnym. ;) >>> >>> A jeszcze jak ma piffko w r�ce, to ju� zupe�nie. ;))) >> >>Ale jak w drugiej ma strzelb� to ju� NIE! :) > > Dlaczego? Bo strzelba nie jest czym� naturalnym. Gdyby mia� �uk to co innego. :) >>>>>>Nie mog� si� powstrzyma�. >>>>> >>>>> To napisz, wyrzu� to z siebie! ;) >>>> >>>>Ale jak ONI si� o tym dowiedz�, to powr�c�! >>> >>> No i? ;) >> >>No i zrobi� mi ma�y armagedon w domu. :) > > No i? ;) A jak mi zrobi� armagedon w domu to b�dzie �le. :) >>>>Napi�cie [U] mie�one w woltach [V] odk�ada si� >>>>na elementach elektronicznych np. rezystorach [R]. (a) >>>>Napi�cie wyst�puje r�wnie� pomi�dzy dwoma zaciskami. (b) >>>> >>>>Pr�d przep�ywa przez elementy elektroniczne np. rezystory [R]. >>>> >>>>Je�eli obw�d elektroniczny jest przerwany (urwany przew�d) >>>>pr�d nie p�ynie przez ten obw�d. Jednak w miejscu uszkodzenia >>>>Wyst�puje napi�cie. >>>> >>>>Wz�r uzale�niaj�cy napi�cie, rezystancj� i pr�d: >>>> >>>>U = I*R >>>> >>>>Opisa�em to troch� niefachowo, ale chyba wszystko jasne. :) >>> >>> Tia... >>> >>> ...Ciesz� si�, �e elektrotechnik� ju� mam za sob�. ;) >> >>A ja jeszcze nie, i te� si� z tego ciesz�. :P > > :))) > > Dziwne. Chcesz j� mie�? Zdecydowanie tak. Po co� chodz� do elektronika. Chocia�, bardziej wol� uk�ady cyfrowe i mikroprocesorowe. :) >>>>>>Je�eli tak to co za r�nica, >>>>>>czy jest Corona, czy Warka, czy Lech? :) >>>>> >>>>> Bo Corona jest lepsza. :) >>>> >>>>Jest to zale�ne od gustu konsumenta. :) >>> >>> Eee... Tam. M�j gust - dobry gust. ;) >> >>Tw�j gust jest dobry, ale nie dla wszystkich. :P > > Oczywi�cie. > > Tylko dla tych bystrych. ;))) Strumyk g�rski jest bardzo bystry. My�lisz, �e on lubi Coron�? >>>>> Nie obracaj mojej broni przeciw mnie. >>>> >>>>Twoja bro� jest moj� broni� (czy co� takiego). :) >>> >>> W�tpi�... >>> >>> Nie masz na to dowod�w, ale wniosek mog� rozpatrzy�. ;) >>> >>> Chcesz? >> >>Plagiat z reklamy: >>Chc�! >>Chc� Twoje PrincePolo! > > Wi�c tak... Mog� poda� numer konta. > Ty na nie przelejesz 200PLN, jak tylko dos- > tan� potwierdzenie wp�aty - rozpatrz� wnio- > sek. Czekam na wp�at�. :) Hmm... Mog� rozpatrzy� Tw�j wniosek, o rozpatrzenie wniosku, jednak z powodu braku na mym koncie sumy 200PLN nie mog� wp�aci� na Twe konto tych pieni�dzy. :) >>>>> To nieskuteczne. ;) >>>> >>>>To tylko pozory. :) >>> >>> Nie, to jeno fakty. ;) >> >>FAKTYcznie. :) > > Widzisz. :) Nie widz�.... Czekaj, to chyba dlatego, �e mam zamkni�te oczy. :) > b. -- :._________________________.: :._.-' --=[ Pawe� Chiberski ]=-- '-._.: :.___.-' --=[ pchiberski@poczta.onet.pl ]=-- '-.___.: '-._______________________________________________.-'