X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-15 09:34:22 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Pawe� Chiberski [PCh]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) Date: Tue, 15 Apr 2003 18:34:14 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 128 Message-ID: References: <6mu38vcd396ar6d6fhb10m4i8812u0ek2q@4ax.com> <6db29vofv7jnqi6vcm9m9dmcegtabl6kan@4ax.com> <67a69v0ukn6082kcm1fcn77370irnne35h@4ax.com> <5scm9vovd7qehodd50o8u71tqj90b4nde1@4ax.com> NNTP-Posting-Host: ph145.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1050424472 14491 217.99.154.145 (15 Apr 2003 16:34:32 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 15 Apr 2003 16:34:32 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20903 /\ /\ //\\.-.//\\ Tre�� artyku�u: 5scm9vovd7qehodd50o8u71tqj90b4nde1@4ax.com (/ \o o/ \) Napisanego przez: bug ==(_T_)== Brzmia�a nast�puj�co: > On Mon, 14 Apr 2003 20:55:11 +0200, "Pawe� Chiberski [PCh]" wrote: > >>>>>>Ale jak w drugiej ma strzelb� to ju� NIE! :) >>>>> >>>>> Dlaczego? >>>> >>>>Bo strzelba nie jest czym� naturalnym. >>>>Gdyby mia� �uk to co innego. :) >>> >>> Strzelba jest tak samo naturalna, jak �uk. :) >> >>A nieprawda co piszesz... :) >>�uk mo�na wykona� bez u�ycia �adnych >>narz�dzi, natomiast do wykonania >>strzelby potrzeba kilku. > > Dobrze. > > Ale w �rodowisku, jakie opisujesz, jedno i drugie jest > tak samo naturalne - czyli w og�le. :) W srodowisku le�nym drewniany �uk jest raczej czym� naturalnym. >>>>>>No i zrobi� mi ma�y armagedon w domu. :) >>>>> >>>>> No i? ;) >>>> >>>>A jak mi zrobi� armagedon w domu to b�dzie �le. :) >>> >>> No i? ;) >> >>No i............ >>I w sumie to masz racj�. >>No i co z tego, �e zrobi� mi armagedon w domu. >> >>'Live long and prosper.' >>Z jakiego to filmu? > > Nie wiem, ale nieg�upie. :) Ze Star Treka (to si� chyba tak pisze). >>>>> Dziwne. Chcesz j� mie�? >>>> >>>>Zdecydowanie tak. >>>>Po co� chodz� do elektronika. >>>>Chocia�, bardziej wol� uk�ady cyfrowe i mikroprocesorowe. :) >>> >>> C�, ka�dy jakie� hobby ma. :) >> >>Jeden woli wiosn�, a drugi ziemniaki... >>Albo jako� tak. :) > > Tia... To ja wybieram szcz�cie. :) To masz szcz�cie. :) >>>>> Oczywi�cie. >>>>> >>>>> Tylko dla tych bystrych. ;))) >>>> >>>>Strumyk g�rski jest bardzo bystry. >>>>My�lisz, �e on lubi Coron�? >>> >>> My�l�, �e on nie posiada �wiadomo�ci. :) >> >>Nie pytam si� o �wiadomo��, >>al� o to czy lubi Coron�. :) > > A jak m�g�by mie� �wiadomo�� lubienia czego� > lub nie, bez posiadania �wiadomo�ci w�a�nie? :P W sumie to nie m�g�by. >>>>Hmm... >>>>Mog� rozpatrzy� Tw�j wniosek, o rozpatrzenie wniosku, >>>>jednak z powodu braku na mym koncie sumy 200PLN >>>>nie mog� wp�aci� na Twe konto tych pieni�dzy. :) >>> >>> Nie mo�esz rozpatrzy� �adnego dla mnie wniosku, >>> bo ja Ci� o nic nie prosi�em, tylko Ci proponowa�em. :P >> >>Twoja propozycja zostanie rozpatrzona. >>(Twoja skarga r�wnie�.) :P > > Nie proponowa�em niczego do rozpatrzenia. Proponowa�e�, �e rozpatrzysz m�j wniosek. :P > Nie skar��. Mo�liwe. :) > Co� Ci si� myli... :P Wiele rzeczy mi si� myli. :) >>>>>>FAKTYcznie. :) >>>>> >>>>> Widzisz. :) >>>> >>>>Nie widz�.... >>>>Czekaj, to chyba dlatego, �e mam zamkni�te oczy. :) >>> >>> Otw�rz. :) >> >>Co??????? >>Aaa... oczy. >>Nie mog�, boj� si�. > > To zamknij usta i wtedy otw�rz oczy. ;) To usta t�eba zamkn��??? > b. -- :._________________________.: :._.-' --=[ Pawe� Chiberski ]=-- '-._.: :.___.-' --=[ pchiberski@poczta.onet.pl ]=-- '-.___.: '-._______________________________________________.-'