X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b0791c1169578d1b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-14 16:20:47 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!feed.news.nacamar.de!news.belwue.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Moratorium! Date: Tue, 15 Apr 2003 01:20:11 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 81 Sender: leszekc@195.136.69.35 Message-ID: References: <6r4h9vs3r01eh8tpqac7k3mvj2qqkgsqbk@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: 195.136.69.35 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1050362443 10014 195.136.69.35 (14 Apr 2003 23:20:43 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 14 Apr 2003 23:20:43 GMT X-MimeOLE: http://ascii.art.pl OE 5.5 Arkedocja.net :-) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20879 (`. news:c7dm9vsbmemnbel3cu588og6f26pj855oj@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod@dre.su email@email.com: >> Na pewno Twoi Rodzice maj� te�ciowe. :) >> M�g�by� nie zje�� kt�rej� z nich. :) > M�g�bym ich nie je��, ale to nie moje te�ciowe, > wi�c to by nie by�o to samo ju�. ;) No, nie wiem, nie wiem... Nie jestem mocny w temacie Wielkiego Postu... Ale nogi chyba masz? :) A w�asnych n�g te� si� nie je w czasie Postu. :) >>> Ale co *to* jest!? :) >> A o co pytasz? > Psychologiczny BASF. A! My�la�em, �e wiesz... (bo wszyscy wiedz� ;) Taki du�y komputer, kt�ren sta� na Psychologii w Warszawie. ;) Gdyby mnie im� (ten nie od naczy�, aby ju� nie szarga� ;) nazwisk) nie kaza� ,,�wiczy�" -- to by ten komputer stan�� na Fizyce w Bia�ymstoku i BIAMAN pozosta�by w gestii im� Dobrzy�skiego i Uniwersytetu. :) A tak jest na Politechnice, bo na Fizyce nie by�o ;) warunk�w metra�owych. Nie m�wi�c ju� o tym, �e Zarachowicz by� lewym :) cz�owiekiem. Gdyby Dobrzy�ski nie by� tak� �wini� (jak� by�/jest) to podstawi�bym prawdziwego... :) (: (bo prawdziwego te� mia�em w swym zanadrzu) :) (mam gor�c� :) nadziej� �e moje s�owa dotr� do im� docenta nie od naczy� i ten przypomni sobie faceta z optoelektroniki, kt�ren przyjecha� ze Stolicy ;) w sprawie DECyzacji Fizyki i FUW w og�le -- kt�rym sobie zakpi�em ze swego nieformalnego prze�o�onego (kt�ren mnie kaza� ,,zmi�kcza�") na Fizyce...) Teraz do tego prawdziwego: -- Przymieram g�odem!!! (Pewnie i tak tego nie czyta, za� nikt z jego �wity nie po�apie si�, �e to o mnie chodzi i �e o niego.) -- Nie, nie! Nie pisz, �e masz w dupie im� Dobrzy�skiego, :) gdy� powiedz�, �e si� powtarzasz niepotrzebnie... ;) >>> Karmel dzi� jad�em, du�o nie ma do powiedzenia. ;) >> Do powiedzenia to mo�e i ma. > Ale nie m�wi. :) Ale mnie etatu w lutym pozbawi�... EL. Postscriptum: OA: .-------. .-------. .-------. .-------. .-------. | || || || || | | || || || || | | || || || || | | || || || || | | || .-. .-. || .-. .-. || || | | ||( : )||( : )|| || | |**** :'.:|| `-` `-` || `-` `-` || || | |******** || || || || | |_________||_________||_________||_________||_________| |[][] "" ||[][] "" ||[][] :::||[][] :::||[][] :::| |_________||_________||_________||_________||_________| | || || || || | | || || || || | '_-------_''_-------_''_-------_''_-------_''_-------_'