X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b579d29d1e8c086e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-21 10:05:00 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!iad-peer.news.verio.net!news.verio.net!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Sylwi@" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Pro=B6ba_o_sygnaturk=EA=3F...?= Date: Mon, 21 Apr 2003 18:02:52 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 67 Message-ID: References: <1tart0frf8qnh.dlg@tentacles.net> NNTP-Posting-Host: pc128.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1050944711 450 213.76.10.128 (21 Apr 2003 17:05:11 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 21 Apr 2003 17:05:11 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:21142 anya_g wrote: >> Czy wystarczy to przepisa� do sygnaturki i w jaki spos�b to uczyni� >> w OE? >> Czy nie poprzesuwa si� to wszystko i b�dzie czytelne ? >> Tak wiem ... g�upie pytanie ale lepiej zadawa� g�upie pytania ni� >> pozosta� >> g�upim . >> > > Sluze pomoca, bo sama mam OE :) Wiedzia�am, �e na tej grupie znajd� pomocne kobiety i nie tylko :-) > Najlepszym sposobem IMHO jest skomponowanie sygnaturki w notatkinu, > po czym skopiowanie jej i wklejenie do odpowieniego okienka > (Narzedzia / Opcje / Podpisy, dalej juz chyba weisz - a jak nie wiesz > to moge wyjasnic :)). �le ze mn� jest w tych kwestiach informatycznych ale nie a� tak :-) Zrozumia�am .... i jak zrobi� ale to chyba dopiero w nocy to spr�buje sie pokaza� z now� sygnaturk� :-) > A, i na ktora czarownice ostatecznie sie > zdecydowalas? Jeszcze na �adn� .... ale w ko�cu b�d� si� musia�a zdecydowa� :-) Pewnie wybior� t� co najbardziej do mnie podobna :-P >Wiem, StfoRKowa ladniej wyszla. Ka�da jest po prostu inna ... > Sprobowalam jeszcze > moja poprawic i mam propozycje: Zostawiam nie wyciete bo .... nie wiem ..... nic nie widz� :-( Jak je odczyta� bo si� straszliwie poprzesuwa�y. To jest w�asnie to czego sie najbardziej obawiam, �e mi nie wyjdzie :-( > > .'"/ Do us�yszenia - > Sylwi@ < - > xyz13@poczta.fm \"'. ._/__(_. > --------------------------------------------------------- > ._)__\_. ///''`. Gdy uda Ci si� swoj� rzeczywisto�� potraktowa� jak > marzenia, .-''\\\ ag ///_(/`' To wszystkie Twoje marzenia stan� > si� rzeczywisto�ci�. `"\(_\\\ ag > > > > .'"/ Do us�yszenia - > Sylwi@ < - > xyz13@poczta.fm _/(_ ._/__(_. > --------------------------------------------------------- > (} ///''`. Gdy uda Ci si� swoj� rzeczywisto�� potraktowa� jak > marzenia, \\\._/|`.__ ag ///_(/`' To wszystkie Twoje marzenia > stan� si� rzeczywisto�ci�. ''' ,\`#7 fsc Porad� co� ... bo mo�e one s� fajne ... plizzzz -- Do us�yszenia - > Sylwia < - xyz13@poczta.fm ______________________________________________ Gdy uda Ci si� swoj� rzeczywisto�� potraktowa� jak marzenia, To wszystkie Twoje marzenia stana sie rzeczywisto�ci�. http://www.proinfo.pl/ustron2003/