X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b03da5e1e4660ae9 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-08 13:08:52 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!38.144.126.75.MISMATCH!feed1.newsreader.com!newsreader.com!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Top�r Date: Tue, 08 Apr 2003 21:51:07 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 164 Message-ID: References: <10mm7vg7cc59mlb4nahoh5uv7lsv775919@4ax.com> <1qpi8vkl1qko87v345h7jgm9t1vstclukd@4ax.com> <5sa29vskg7604bvci2sdrtnjq61ssv1opk@4ax.com> NNTP-Posting-Host: po203.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1049832528 13579 217.98.228.203 (8 Apr 2003 20:08:48 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 8 Apr 2003 20:08:48 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/2.0.0.1 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20293 On Mon, 7 Apr 2003 20:18:55 +0200, "Eneuel Leszek Ciszewski" wrote: >>> Czyli: Skoro co� robimy, to mamy do tego prawo? :) > >> Nie, ale nikt nam jeszcze tego nie zabroni�. :) > >Strasznie trudne i ju� nie wiem, o co chodzi�o. :) Ja te� nie, ale chyba mam racj�. ;) >>> A od obiadu do s�upa nie mo�na? > >> Nie, bo wtedy nikt by obiadu nie sko�czy�. :) > >Aha... Te� nie�le... Ptakom by si� odda�o. :) A ptaki jak by kraju broni�y, skoro nie tresowane? ;) >>> Nie ma wniosku -- nie ma dowodu. :) > >> LOL! :))) > >> A co, wnioseczki tylko do Ciebie przemawiaj�? ;) > >Nie, nie tylko. Ale skoro Ankiety s� bezp�atne... >To znaczy -- chcia�em napisa�, >�e skoro nie wchodz� do oferty... LOL. :))) >>> Nie mam strzelnicy. Mam wizj� (ale nie TV) i mam foni�. ;) > >> C�... Nie ma si� czym chwali�, nie wszyscy maj� tak dobrze. :P > >I nie mog� zrezygnowa� z wizji TV? Nie, bo ju� takowej nie ma. Nazywa si� ona ju� "Nowa Cyfra +". :P >>> Dobrze -- niech b�dzie, ale pod warunkiem, >>> �e ja otrzymam podatek obrotowy od obracania >>> �zami i u�miechami, wyra�ony w got�wce dzisiaj >>> obowi�zuj�cej waluty. ;) > >> Ale� Ty pazerny - wstyd� si�! :P > >To si� nazywa gospodarno��. ;) To si� nazywa chciwo��. ;) >>>>> G�owa mnie boli!!! > >>>> We� pigu�k�, we� pigu�k�, we� pigu�k�... ;) > >>> Antykoncepcyjn�? ;) >>> I tak nie mam �adnego pomys�u. ;) > >> Bierz tak�, jaka si� nawinie - zobaczymy, co si� stanie. ;) > >Mam aspiryn�. >Mo�e by�? Je�li nie masz innej, w ostateczno�ci. ;) >>>>> 0. �zy nie s� czyste. :) > >>>> S�, zanim zaczn� oczyszcza� oczy. > >>> A s�l? ;) > >> C�... Masz racj�. > >> Ale czy zawsze w nich jest? > >Czy w soli s� �zy? Nie wiem. W �zach s�l? ;) >>>>> 1. Bug i czysto��? :) > >>>> No wiesz... Myj� si�, itp. ;) > >Ale pisa�e�, �e Julia si� nie myje. ;) Nie, tego nie napisa�em. Po prostu nie zaprzeczy�em temu, co Ty napisa�e�, bo nie wiem, jak to z ni� teraz jest - kiedy� si� my�a. ;) >>> Ania ju� nawet nie wie, �e {nie?} mia�a si� rozbiera�. ;) > >> Zauwa�y�em... Przypomnij jej mo�e. :) >Przypomnia�em. Teraz na Ciebie kolej... ;) Na mnie to auto... ;) >>> Je�li na Tw�j koszt -- to poprosz�. :) > >> Rozpatrzy� wniosek o to, czy wcze�niejszy wniosek rozpatrzy� >> na m�j koszt? ;) > >Ju� ustalali�my: > -- Ja ustalam cennik (tak samo b�dzie brzmia� dla nas obu) > i wzajemnie (bez modyfikacji tre�ci) b�dziemy sobie > rozpatrywa� i p�aci�. ;) Cena podstawowa -- 200 z�otych, > ale b�dziemy uwzgl�dnia� zni�ki, kt�re b�d� naliczane > dok�adnie tak samo dla Cibie i dla mnie! ;) > >Zgadzasz si�? ;) Dobrze. Ale... Nie jeste� studentem, wi�c na jakiej podstawie b�d� Ci zni�ki nalicza�? ;) >>> A mglisto�� -- to te� alkohol? ;) > >> Bywa. > >Bywa, �e tak? Tak. >> Mo�na cierpie� z Mi�o�ci gdy ludzie s� wredni? > >Nie wiem. :) Hmm... Kto� musi wiedzie�. >>>> StFoReK by go rozwi�za�!! :) > >>> Ciekawe jak. :) > >> Nie wiem, ale da�by rad�! :) > >No, to mu podrzu� ten problem. ;) Przypomnij jaki, bo ju� zapomnia�em. ;) >>>>> Mo�e rozpiszemy Ankiet�? >>> >>>> Rozpisa� wniosek? ;))) >>> >>>> Rozpisz ankiet�!! :) > >> No i? > >> Kiedy rozpiszesz? > >Nie wiem. ;) Mam czas. Poczekam. ;) b. -- NAME:Blazej Kozlowski [bug] - WWW:http://www.asciipr0n.com/bug GG:1093730 YIM:blazej_kozlowski ICQ:147041942 TLEN:blazej-1981 blazej-1981@tlen.pl blazej_kozlowski@yahoo.co.uk ~da.bug@wp.pl bug@megapolis.pl blazej-1981@gazeta.pl -=- MOBILE:+48608093718