X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b579d29d1e8c086e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-24 09:06:55 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: =?iso-8859-2?Q?Pro=B6ba?= o =?iso-8859-2?Q?sygnaturk=EA=3F...?= Date: Thu, 24 Apr 2003 16:07:03 +0000 (UTC) Organization: Jednoosobowa Organizacja Stforkow Zakochanych w Eowynie :) Lines: 164 Message-ID: References: <1tart0frf8qnh.dlg@tentacles.net> Reply-To: stforek@megapolis.pl NNTP-Posting-Host: pv105.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1051200423 19586 217.99.5.105 (24 Apr 2003 16:07:03 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 24 Apr 2003 16:07:03 +0000 (UTC) X-Love: Warkoczyki! X-Who-Am-I: 1 4m th3 kn1ght wh0 54y5 =?iso-8859-2?Q?=D1?= X-UMI: #0001 -- http://www.stforek.boo.pl/mfc/ X-Licznik: 7252 User-Agent: slrn/0.9.7.4 (Linux) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:21274 o/} Dawno temu /2003.04.23, 21:57:00, 113 dzie� roku, �roda/ :> Ja te� mam 45 ;) Raczej mia�em... :> : To teraz masz m�wisz podw�jnie czyli .... 90 h ? :-) :> Przesadzi�em z tym podw�jnie -- 70. : : Hmmm ... : Masz dwa telefony ???? : bo dw�ch rycza�t�w mie� nie mo�esz ;-) Jasne, �e nie. Po impulsach teraz lec� :( :> :>>>>> Dobrze by�o i jest. :> :>>>> Wierz� na s�owo :-) :> :>>> Na jakie? :> :>> To przys�owiowe :-) :> :> A to s� takie? :> : Pewnie, �e tak ... ;-) :> Ile to si� cz�owiek rzeczy dowie... ;) : �wiat jest pe�en niespodzianek :-) Czemu ja �adnej niespodzianki nie dostaje :/ Nawet Miko�aj w tym roku nie przyszed�. :> :> Czemu wi�c nie pozb�dziesz si� go na rzecz np. 40tude? :> : Bo m�j angielski zaczyna si� i ko�czy si� na ... ehhh, :- (((( :> A... w tym dialogu nie ma polskiego menu? Bo mi si� zdawa�o... :/ : : Czy 40tude to to samo co dialog ? : Tak wiem, g�upie pytanie :-) Tak... chyba, �e ja co� pokr�ci�em :) : Z tego co czytam na te�cie to si� dopiero bior� za tlumaczenie dialoga a : 40tude wydawa�o mi si� z tych rozm�w zawsze by�o i jest nadal tylko po : angielsku. Gdybym sie myli�a i ..... bylo polskie menu to szepnijcie s��wko : ;-) Ja tam nie wiem. Nie pami�tam... bo w szkole toto rozprowadzi�em do�� dawno ;) :> :>> dobranoc :> :> A ja ju� wsta�em... ;) :> : 16.34 :-)))) :> 19:01 :) : 21.50 :-) 17:35 :] :> : Ja wr�ci�am z pracy ;-)) :> /me oderwany od zeszyt�w :/ : pe�nia szcz�cia nie ? :-P A do pe�ni trzeba wy�... Auuuuuuuuuuuuuu! .--. / \ : : \ / `--' _,o \' | .' ( _______/_/|\\______fsc_ :> :>>> Ale �liczna sygnaturka... ten kto� musi by� zdolny :O :> :>> Trudno sie nie zgodzi� :-) :> :> :P :> : wiedzia�am, �e si� w tym temacie zgadzamy ;-) :> W tym w�tku znaczy si�? ;P : w tym w�tku dotycz�cym mojej sygnaturki :-P Co� ten w�tek schodzi na psy... na wilki znaczy si� ;P :> : fakt ... chyba nie doczyta�am :-( :> : ale teraz �e�cie mi to dopowiedzieli i ... jestem Ja�nie O�wiecona :-) :> Cieszy mnie to Ja�nie O�wiecona Pani... :] : dzi�ki Paniczu ;-) Prosz�, wa� Panno ;) ,_/_) (__) /|/| :> Ale rogi mu uci�a�... :( : : Pseplasam najmocniej wiencej jusz nie bendem ucina� rog�w :-( : B�agam o wybaczenie !!! :-) Wybacz� jak mu rogi dorysujesz :) :> Przesadzasz :) Ja sam robi�c to nie wiedzia�em, �e mi taka koza :> wyjdzie :) : : Niekt�re z tych rysunk�w na prawde wymagaj� wypbra�ni. Np ten s�o�. Gdzie ten : s�o�, ta tr�ba ... nic nie widz� z opisem czy bez ;-( Z innymi mam to samo. Jaki s�o�? :> :> No i usn�a nam z nud�w :(( :> : Usn�a ale nie z nud�w :-) :> No to mi ul�y�o... :] : ale za chwilke znowu zasne snem kamiennym :-P : i bynajmniej nie z nud�w ;-) Ale... zima sobie posz�a? :> : za to dzi� jest weso�a jak skowronek a nie wied�mowata ... :> : niczym kameleon ;-) :> Ale kameleon to mi si� zawsze z zielonym kojarzy� :/ : : kameleon zmienia barwe w zale�no�ci od otoczenia w jakim przebywa, taki : cwaniak :-) Tak, a potem niby, �e go tam nie by�o :/ : Hmmmm ...... : Lepiej si� prze�pi� jestem zupe�nym antytalenciem :-( Ka�dy tak m�wi na pocz�tku. : Dobranoc : Sylwi@ Dzie�dobry ;) [czy�bym ju� gdzie� to czyta�? ;P] OA: domek. __________ .' `. /______________\ |[_] [_]| || |_______|__||\. ________________\ ... -- ____ ____ |)()(|_..._|)()(|______________________________________________________ | __ | ___ | __ | http://www.stforek.boo.pl |(__)||___||(__)| http://www.boobies.nl/stforek