X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b579d29d1e8c086e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-23 10:14:50 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed.arcor-online.net!news.belwue.de!news.uni-stuttgart.de!news.iesy.de!troll.iesy.de!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Marcin Glinski Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: =?iso-8859-2?Q?Pro=B6ba?= o =?iso-8859-2?Q?sygnaturk=EA=3F...?= Date: Wed, 23 Apr 2003 17:15:03 +0000 (UTC) Organization: Jednoosobowa Organizacja Stforkow Zakochanych w Eowynie :) Lines: 121 Message-ID: References: <1tart0frf8qnh.dlg@tentacles.net> Reply-To: stforek@megapolis.pl NNTP-Posting-Host: pw134.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1051118103 20611 217.99.6.134 (23 Apr 2003 17:15:03 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 23 Apr 2003 17:15:03 +0000 (UTC) X-Love: Warkoczyki! X-Who-Am-I: 1 4m th3 kn1ght wh0 54y5 =?iso-8859-2?Q?=D1?= X-UMI: #0001 -- http://www.stforek.boo.pl/mfc/ X-Licznik: 7242 User-Agent: Zle sie dzieje w panstwie dunskim... Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:21237 o/} Dawno temu /2003.04.23, 17:12:50, 113 dzie� roku, �roda/ > No to czem si� tak martwi�e� ? :>> Ja mam 45 h podzielne 2 i sie u�miecham bo nie mam innego wyj�cia ;-) :> Ja te� mam 45 ;) Raczej mia�em... : To teraz masz m�wisz podw�jnie czyli .... 90 h ? :-) Przesadzi�em z tym podw�jnie -- 70. :>>>>> Dobrze by�o i jest. :>>>> Wierz� na s�owo :-) :>>> Na jakie? :>> To przys�owiowe :-) :> A to s� takie? : Pewnie, �e tak ... ;-) Ile to si� cz�owiek rzeczy dowie... ;) :>>> Nie :) Tylko, �e OE jest dziwnym czytnikiem. :>> Wiem :-( :> Czemu wi�c nie pozb�dziesz si� go na rzecz np. 40tude? : Bo m�j angielski zaczyna si� i ko�czy si� na ... ehhh, :- (((( A... w tym dialogu nie ma polskiego menu? Bo mi si� zdawa�o... :/ :>> dobranoc :> A ja ju� wsta�em... ;) : 16.34 :-)))) 19:01 :) : Ja wr�ci�am z pracy ;-)) /me oderwany od zeszyt�w :/ :>>> Ale �liczna sygnaturka... ten kto� musi by� zdolny :O :>> Trudno sie nie zgodzi� :-) :> :P : : wiedzia�am, �e si� w tym temacie zgadzamy ;-) W tym w�tku znaczy si�? ;P :>> a co oznaczaja te s�owa OA: zauwa�y�am, �e sie powtarzaj� czesto. :> Obligatory ASCII /oj chyba tamtego linku -do ko�ca- nie przeczyta�a� :> ;) A skr�t oznacza wklejany, b�d� rysowany na szybko art :) np: : : fakt ... chyba nie doczyta�am :-( : ale teraz �e�cie mi to dopowiedzieli i ... jestem Ja�nie O�wiecona :-) Cieszy mnie to Ja�nie O�wiecona Pani... :] \_/ :> ,_/_) :> (__) :> /|/| :> czas... ok. 30-45 s :) : ::-))) dla mnie wymyslenie takiego rysuneczku jak ten wy�ej to ..... ca�e �ycie ::-) Ale rogi mu uci�a�... :( Przesadzasz :) Ja sam robi�c to nie wiedzia�em, �e mi taka koza wyjdzie :) :>> i jednak id� pochrapa� :-) :>> hrrrr hrrrr hrrrr ..... :> No i usn�a nam z nud�w :(( : Usn�a ale nie z nud�w :-) No to mi ul�y�o... :] : za to dzi� jest weso�a jak skowronek a nie wied�mowata ... : niczym kameleon ;-) Ale kameleon to mi si� zawsze z zielonym kojarzy� :/ OA: .----. .' \ / `. | .' `. | | |o()o| | __|////\\\\|__ _J__J_ _F'__'F_ __J____J__ __F'____'F__ __J______J__ __J'______'Fsc ... -- _ ___ _.--. .---------------------------. \`.|\..---...--"" `-._.-' .-' | Marcin Gli�ski | / ' ` __.--' | http://www.stforek.boo.pl | )/' _/ `\ `-._ / | stforek(at)ascii.art.pl | `-'" `"\_ ,_...__7\_ \ | news://pl.rec.ascii-art | _.-'_./ {_.' ; / `---------------------------' {_.-``-' {_/ fsc/as