X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b579d29d1e8c086e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-25 13:05:22 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!colt.net!easynet-quince!easynet.net!feed.news.nacamar.de!newsfeed01.sul.t-online.de!t-online.de!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Sylwi@" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Pro�ba o sygnaturk�?... Date: Fri, 25 Apr 2003 21:57:41 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 145 Message-ID: References: <1tart0frf8qnh.dlg@tentacles.net> NNTP-Posting-Host: pb248.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1051301132 24260 213.76.9.248 (25 Apr 2003 20:05:32 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 25 Apr 2003 20:05:32 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:21351 Marcin Glinski wrote: > Jasne, �e nie. Po impulsach teraz lec� :( Oj .... :-( >>> Ile to si� cz�owiek rzeczy dowie... ;) >> �wiat jest pe�en niespodzianek :-) > Czemu ja �adnej niespodzianki nie dostaje :/ Nawet Miko�aj w tym roku > nie przyszed�. Bo jeszcze w tym roku Miko�aja nie by�o dopiero ..... przyjdzie w grudniu :-) >>>>>> dobranoc >>>>> A ja ju� wsta�em... ;) >>>> 16.34 :-)))) >>> 19:01 :) >> 21.50 :-) > 17:35 :] co� mi si� wydaje, �e mamy zupe�ne r�zne godziny nadawania. >>>> Ja wr�ci�am z pracy ;-)) >>> /me oderwany od zeszyt�w :/ >> pe�nia szcz�cia nie ? :-P > > A do pe�ni trzeba wy�... Auuuuuuuuuuuuuu! > > .--. > / \ > : : > \ / > `--' > _,o > \' | > .' ( > _______/_/|\\______fsc_ Sied� prosto i nie garb si� ;-)) >>>> wiedzia�am, �e si� w tym temacie zgadzamy ;-) >>> W tym w�tku znaczy si�? ;P >> w tym w�tku dotycz�cym mojej sygnaturki :-P > Co� ten w�tek schodzi na psy... na wilki znaczy si� ;P No bo tak dzisiaj przegl�da�am i pr�bowa�am i nie wychodzi mi inaczej ino to, �e ostatnie si� Twoja wied�ma co nie znaczy, �e inne mi sie nie podoba�y ale wszystkie sobie zostawi�am :-)) C'thulu podda� wspania�y pomys� :-)) >>> Cieszy mnie to Ja�nie O�wiecona Pani... :] >> dzi�ki Paniczu ;-) > Prosz�, wa� Panno ;) > > ,_/_) > (__) > /|/| > >>> Ale rogi mu uci�a�... :( >> >> Pseplasam najmocniej wiencej jusz nie bendem ucina� rog�w :-( >> B�agam o wybaczenie !!! :-) > > Wybacz� jak mu rogi dorysujesz :) naprawd� chcesz :-P (( ,_/_) (__) /|/| no i .... w notatniku by�o dobrze a tu jest do .... kitu :-( a ja mysla�am p� godziny jak mu te rogi dorobi� ;-( >> Niekt�re z tych rysunk�w na prawde wymagaj� wypbra�ni. Np ten s�o�. >> Gdzie ten s�o�, ta tr�ba ... nic nie widz� z opisem czy bez ;-( Z >> innymi mam to samo. > Jaki s�o�? W jednym z w�tk�w by�a dyskusja o s�oniu i .... bij, zabij ale go nie widzia�am jak wszyscy inni widzieli :-( >>>> za to dzi� jest weso�a jak skowronek a nie wied�mowata ... >>>> niczym kameleon ;-) >>> Ale kameleon to mi si� zawsze z zielonym kojarzy� :/ >> >> kameleon zmienia barwe w zale�no�ci od otoczenia w jakim przebywa, >> taki cwaniak :-) > > Tak, a potem niby, �e go tam nie by�o :/ albo niby by� ... bo go wida� nie by�o ;-P >> Hmmmm ...... >> Lepiej si� prze�pi� jestem zupe�nym antytalenciem :-( > Ka�dy tak m�wi na pocz�tku. ale ja jestem na ko�cu a nie na poczatku :-) >> Dobranoc >> Sylwi@ > Dzie�dobry ;) [czy�bym ju� gdzie� to czyta�? ;P] jeste� pewny ? :-P > OA: domek. > > __________ > .' `. > /______________\ > |[_] [_]| || > |_______|__||\. > ________________\ Domek widz� .... �liczniutki jest ;-) Dorobi�am mu komin ..... i jak wyszed� :-)))) ___ ___! !____ .' `. /______________\ |[_] [_]| || |_______|__||\. ________________\ Dobra ... id� spa� Dobranoc Do us�yszenia Sylwi@ -- _/(_ xyz13@poczta.fm (} _______________________________________________ \\\._/|`.__ Gdy uda Ci si� swoj� rzeczywisto�� potraktowa� jak marzenia, ''' ,\`#7 To wszystkie Twoje marzenia stan� si� rzeczywisto�ci�.