X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,e7cd25016afbb6ed X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-08 15:24:02 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-03!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!news.bipnet.pl!news.intelink.pl!not-for-mail From: "Asia Mazur [Asik]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Powitanko i prosba o rysuneczek Date: Wed, 9 Apr 2003 00:21:54 +0200 Organization: INTELINK - http://www.intelink.pl Lines: 85 Message-ID: <09042003.1D0EC347@ustawilam.nareszcie.to> References: NNTP-Posting-Host: 10.0.2.6 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: isp.intelink.pl 1049840575 5626 10.0.2.6 (8 Apr 2003 22:22:55 GMT) X-Complaints-To: usenet@intelink.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 8 Apr 2003 22:22:55 +0000 (UTC) User-Agent: Hamster/1.3.23.3 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20304 Mateusz Czaplinski napisa� w wiadomo�ci news:is8u7v0e4tqgf1alsnd863t9up43b2d0om@4ax.com... > Dziendoberek cze��:) >[ciach] > Ostatnio ktos mnie troche wnerwil, co zaskutkowalo pewnym arcikiem. > Potem przyszedl do mnie moj brat i wytknal mi pare rzeczy, po czym > arcik wygladal tak: > > __/\__ > , ' ` . _,-. \ / > / `/ `--* _\ > , \ _, `. \/ > . O o . > . , > \ [---] / > ` . _ . fiS>-< & pc Mi si� bardziej podoba grymas oczu i brwi tej bomby; u tej drugiej tkwi w nim jaka� sztuczno��. > ... potem zasugerowal mi jeszcze pare nastepnych rzeczy :) i oto > ostateczna wersja: > > ` | , > , ' ` .,'\,-. .\|/, ' > / ` ,` `-- - - > , \ / `. ,/|\ . > . O\/o . / ` . > . ,oo . , > \/|||||\ / ' > ` . _ . fiS>-< & pc A z�by ma ok rop ne! brr:> > Jednoczesnie chcialem poprosic Was o rysuneczek (a najchetniej nawet > cala kolekcje): > chodzi mi mianowicie o latajacy okret (tzn. cos w rodzaju fantastyki). > Zeby bylo widac, ze lata, to chyba przydalyby sie jeszcze roznorakie > elementy tla - typu latajace wyspy, slonce/ksiezyc, latajace wyspy z > zamkami... co jeszcze? |-|-|-| L_#_] -,- ,-. | | -,- ( ( | | `-` | | - - _|_ _|_ ,-_ ,-==-, _|n|_ - - ) \ \ _( ) ) ) -' / - - / | )| ) ( ( ) ) `-__-' - - __`|-'`|-`_, `-(_ - ( ) - - |,\==-_]='/ `--__.'` - - \______./ ,-==-, ( ) ) -,- (` ( `) -,- `-(_ ) ) -,- _.-' `=-.` _.-' _.-' _.-' _.-' _________________________.-' _.-' _.-' -' tak sobie porysowa�am ;) > Hmmm... myslalem tez troche o czyms takim do sygnaturki... ale to > przeciez jest niemozliwe.... [tak, to jest podpucha ;P] hm.. sam okr�t to moze jeszcze, ale powsadza� tam zamki, chmury i wyspy to ju� ja nie dam si� podpu�ci� :/ pozdrawiam, papki:D Asik -- _\ :. Asia Mazur vel Asik says uiu! .: /`b :..every.day.is.a.winding.road..: /####J :. mailto asiolek(pretzel) .: |\ |\ R�a :..gdynia(dot)ids(dot)pl..: