X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-05 18:02:22 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!nntp.cs.ubc.ca!cyclone.bc.net!sjc70.webusenet.com!c03.atl99!news.webusenet.com!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!opentransit.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) Date: Sat, 5 Apr 2003 22:33:04 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 185 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <6mu38vcd396ar6d6fhb10m4i8812u0ek2q@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1049574790 19345 212.33.84.28 (5 Apr 2003 20:33:10 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 5 Apr 2003 20:33:10 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20401 (`. news:b6n8kr$6pb$2@nemesis.news.tpi.pl ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` Pawe� Chiberski [PCh] spod @dresu pchiberski@poczta.onet.pl: >> Lasy (ro�liny w og�le) zwierz�ta itdtp. -- to wg Ciebie natura. :) >> Ale cz�owiek -- to nienaturalny tw�r? :) > Cz�owiek - TAK! > Strzelec, ze strzelb� - NIE! Chodzi o funkcj� strzelca, czy o strzelb�? :) >> Jak osa zbuduje gniazdo -- to natura. :) >> Jak b�br tam� -- to te� natura. :) >> Ale strzelba my�liwego -- to co� nie z tego �wiata? :) > Wilk poluje z�bami, pazurami. > Lew r�wnie�. > A cz�owiek co? > Musi sobie budowac strzelb�! > To troch� nie fair wobec biednego zaj�czka, > kt�ry przecie� musi ucieka� o w�asnych si�ach, > a nie np. samochodem. :) A cz�owiek -- pos�uguje si� rozumem. :) (; poza StfoRKiem i Jemu podobnymi, kt�rzy otrzymuj� sygna�y ;) >> A mo�e czowiek w og�le nie ma prawa do zycia na Ziemi? >> Mo�e oddychaj�c -- tak�e zak��ca bieg �ycia tej dziwnej planety? ;) > Wiesz, co� w tym jest. :) To mo�e daj dobry przyk�ad i przesta� oddycha�? ;) >>>> To napisz, wyrzu� to z siebie! ;) >>> Ale jak ONI si� o tym dowiedz�, to powr�c�! >> Kto -- bo nie chce mi si� szuka�, ani przypomina�. :) > ONI - obca cywilizacja maj�ca zamiar przej�cia > kontroli nad nasz� cywillizacj�. :) Aha... A jak ,,oni" nie zechc� powr�ci�? Ja zazwyczaj miewam opory przy ewentualnych powrotach... ;) I zanim podejm� decyzj� o ewentualnym powrocie -- d�ugo si� zastanawiam i wa�� r�ne za i przeciw... (nie myli� z r�nymi za a nawet przeciwami) > Napi�cie [V] > Pr�d [A] > Moc [W] > Praca [J] > Godzinna stawka [PLN] No, r�nie bywa. :) Czasami USD, czasami jakie� Euro... ;) > :))) > >>> U a >>> <---- >>> ____ I >>> /|/\| |+ o---|____|->---. >>> | /| | b R | >>> |/_ \/ | >>> - o--------------' > Przecie� za��czy�em obrazek. :) > 12V to raczej nie piorun. :) Aha -- to 12... A ja si� g�owi�em nad tym czym�, nie mog�c poj�� tego, co to oznacza... ;) >>> Wz�r uzale�niaj�cy napi�cie, rezystancj� i pr�d: >>> U = I*R >> No, jako� tak -- szczeg�lnie dla pr�du sta�ego. :) > Prawd� powiadasz! :) 0. Pisz�. 1. Prawie zawsze m�wi� prawd�. :) -- Nie m�wi�, gdy pisz� (cho� czasami i m�wi�) -- Nie m�wi�, gdy nie jest istotna: -- Kt�ra godzina? -- Za pi�� dwunasta -- Dlaczego k�amiesz? -- By�o za 5 minut i trzy sekundy! -- Nie m�wi�, gdy sam jestem wprowadzony w b��d, kt�rego w por� nie spostrzeg�em. >> Dobrze, �e jeste�!!! > Jestem, jaki jestem. :) Co� mi si� przypomnia�o, ale jak tutaj napisz�, to (; obcy ;) mog� �le odczyta�. :) >> S�uchaj -- spadasz mi z nieba!! (; to taka satanistyczna sekta ;) > A nieprawda co m�wisz. :) Nie? A m�wili mi, �e satanistyczna. > Wcale nie spad�em z nieba. Aha... No... Mo�e i nie... > Raz tylko z drabiny, ale to by�o dawno temu. :) Jak dawno? Konkretnie? Bo jak w ci�gu ostatnich trzystu lat -- to niedawno! >> Wyt�umacz bugowi, dlaczego moje Elty nie lubi� akumulator�w >> niklowo-kadmowych (skoro taka na przyk�ad lampa b�ysKOTliwa lubi) > Nie wiem dlaczego, mo�e wol� bu�k� z mas�em. :) Nie... Ma�o pobieraj� pr�du i w zwi�zku z tym 1.2 V -- to dla nich za ma�o... ;) >> i jak si� to ma do pobieranego przez Elty pr�du!!!! > Pr�d zapewne pobieraj�, zale�nie od tego co robi�. Niby tak. Zazwyczaj jednak nic nie robi�... :( > Je�eli nie robi� nic, to pob�r pr�du jest mniejszy. :) Niby tak... ;) Ale od czego mniejszy? ;) >> Bo w�a�nie z tym problemem (wyt�umaczenia) >> b�d� si� boryka� po buga powrocie... > Jeszcze jedna przeszkoda na torze �ycia. :) No... ;) Chocia�, czy ja wiem... S� gorsze przeszkody -- bug na ich tle nie wygl�da a� tak przeszkodowo... ;) >> Chodzi o to (coby od buga zdania nie rozpocz��) �e >> bug si� strasznie zacz�� interesowa� przestrzeganiem >> praw Elt�w w Arkedocji i musia�em Eltom kupi� baterie, > Przedtem dzia�a�y bez baterii? Na zu�ytych... ;) >> na co wyda�em a� 5 (pi�� -- s�ownie pi��/5) z�otych... >> Oczywi�cie nie { } z�otych monet, ale z�otych polskich, > No, to a� takie oczywiste nie jest. :P Dlatego t�umacz�... >> co stanowi u mnie wydatek du�y... ;( (coby nie napisa�, �e oGROMny!) > U mnie podobnie si� dzieje. :( Z GROM_ami? :) AmiPro? ;) >> S�uchaj: siki -- to siki i �sz! > A piwo, to piwo! :) A siki to piwo i a piwo to siki. ;) >>> Co jest Twoje, to i moje, >>> A co moje, to nic Ci do tego. :) >> Czyli nic Ci do mego i do Twego! > Tak w�a�nie, tylko na odwr�t. :) A na kt�ry odwr�t? :) LC. ;)