X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-01 04:58:08 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) OT, ale odpowiam, nie zaczynam. :) Date: Tue, 1 Apr 2003 14:54:16 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 104 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <49278vg60ulhi4k795j0jsut8oippet4m8@4ax.com> <457e8vs8n7vusl47p7kbmtv3io85b612fq@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1049201885 20801 212.33.84.28 (1 Apr 2003 12:58:05 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 1 Apr 2003 12:58:05 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20105 (`. news:gcqi8vgb3a5jq9elgvbhuagthrfcfcb9tn@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwieszcza �wiatu: >> (; To tak jak z oll korrekt po niemiecku. ;) > Nie znam niemieckiego. I zapewne piszesz: 'all correct'? :) > Zanika? Jak wszystko na tym �wiecie... >> Podobnie z bankomatem... >> (; poza tym, �e nic nie s�ycha� ;) > Oj by�o, by�o s�ycha�... Z pi�tna�cie razy jedna drugiej > pokazywa�a jak kart� wk�ada�, jak wybiera� opcje, itp. ;) To zapewne tak, jak z tymi 'g�upimy cipami'... Nie wiem, czy pami�tasz... >> Jeszcze dwie, trzy wizyty na polszczy�nie >> i zapomn� jak si� pisz� najprostsze wyrazy... >> Ciekawe dlaczego tak jest? :) > Nie wiem, ja najprostszych nie znam, wi�c nie zapomn�. ;) No -- s� jakie� i pozytywy... ;) >> R�wnie dobrze -- mog� do mnie pisa� po wietnamsku. ;) >> (w�wczas tak�e nic nie zrozumiem) ;) > LOL. :))) > Na grupce z polszczyzn� w nazwie tak pisz�? ;) Nie. W banku ING Bank �l�ski. ;) >> -- Dwa litry 40 voltowej ;) w�dki dziennie. ;) > Ten kole� chyba dopiero zaczyna, bo jak na m�j > gust, po pierwszym dniu ju� by w trumnie le�a�... ;) No... Mo�e postawi� sobie po prostu ambitny cel. :) >> Ile to si� cz�owiek ciekawych >> rzeczy dowie od obs�ugi banku... ;) > Tia... Ksi��k� napisz. ;) Pisa�em, �e napisz�. :) >>>> Je�li ju� -- to bym odda� dzieciom do zabawy. :) >>>> (stosownie wcze�niej uszkadzaj�c) >>> Kart�, nie dzieci. ;) >> Przemy�la�bym ten problem. ;) > Zawsze mo�esz ich rodzicom zaproponowa� rozpisanie wniosku. ;) Na zniszczenie dzieci? >>>> Rozpatrz� tem wniosek w wolnej chwili. ;) >>> Nie prosi�em o wniosek. :) >> Nie? W takim razie b�dzie dodatkowa op�ata -- za domys�. ;) >> Niewielka. :) Tylko 200 z�otych. ;) > Jak mi�o... ;) Te� tak my�l�. :) Roz�o�y� na raty? > Jak wida�, w tych czasach nie zawsze sprawdza si� > powiedzenie, �e "cz�owiek, cz�owiekowi wilem", czy > jako� tak... ;) Jako� tak... A dok�adniej: 'Cz�owiek, cz�owiekowi Wilczkiem'. Skoro o historii mowa... (czasami) (Tadeuszem Wilczkiem?) >> To �aden problem! >> Jakby� nie chcia� widzie� -- to >> mo�na by Ci by�o wy�upi� oczy. ;) > A� tak uczynna ta pani by�a? Super... ;) Nie wiem, nie sprawdza�em. Po prostu nie chcia�em jej fatygowa�. :) >> Mo�e by to nawet za darmo uczyni�a? ;) > Tak my�la�em. ;) By�em przecie� ubezpieczony... ;) LC.