X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b03da5e1e4660ae9 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-01 02:52:38 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!news.nask.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Top�r Date: Tue, 01 Apr 2003 12:24:30 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 265 Message-ID: <1qpi8vkl1qko87v345h7jgm9t1vstclukd@4ax.com> References: <10mm7vg7cc59mlb4nahoh5uv7lsv775919@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pp240.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1049194362 29430 217.98.230.240 (1 Apr 2003 10:52:42 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 1 Apr 2003 10:52:42 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/2.0.0.1 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20099 On Mon, 31 Mar 2003 15:49:49 +0200, "Eneuel Leszek Ciszewski" wrote: >>> Jednostk� pojemno�ci jest gigabajt... Hm -- no, mo�e to z�y przyk�ad. ;) > >> Oraz bajt i inne... > >No tak... Tutaj mo�e i nie jestem zbyt mocny... ;) :) >>> Wi�c jednostk� czego jest niesko�czono��? :) > >> Wszystkich z powy�szych i pewnie jeszcze wielu innych. ;) > >Aha? >Czyli jednak mo�na przej�� od czasu do przestrzeni? >Nawet do przestrzeni dyskowej? ;) Nie, ale mo�na m�wi� o niesko�czonej ilo�ci czasu i/lub przestrzeni dyskowej. :) >(sekunad razy wsp�czynnik razy niesko�czono��) == (metr razy inny_wsp�czynnik razy niesko�czono��) ? ;) > >Wojskowe 'od s�upa do obiadu' si� k�ania. ;) :) >>>> Polecam BARDZO film "13 pi�tro"!!! :))) > >>> Ju� chyba ;) ustalali�my, �e nie wzmacniamy czasownik�w. :) > >> Polecam, BARDZO dobry film, "13. pi�tro"! :) >O! Prawid�owo. :) (prawid�owo napisane, bo czy >ten film jest [BARDZO dobry], czy te� nie jest >[BARDZO dobry] -- to inna sprawa) Jest, jest. :) >>>> Dlaczego nie logiczny? > >>> Bo rzeczowy. :) > >> Hmm... > >> A nie mo�e by� i jednym i drugim? > >Mo�e, ale akurat tamten by� rzeczowym b��dem. No dobrze. Udowodnij! :) >> Tak... Znam wszystkie przypadki wyst�powania �ez. :) > >A� mi si� �ezka w oku kr�ci... ;) Taki te�. ;) >>> Gor�ce, rz�siste, gorzkie, serdeczne �zy. > >> :) > >>> �zy wzruszenia, b�lu, rado�ci. > >> ;_( > >>> Potoki, strugi �ez. > >> ;__( > >>> Morze �ez. > >> ;___( > >>> �zy jak groch. > >> ;..( > >>> Dusi�, d�awi�, hamowa�, la�, t�umi�, wstrzymywa�, wylewa� �zy. > >> ;_[ > >Proponuj� te �zy do FAQ wstawi� razem >z innymi emotikonami, czy jak si� to pisze. :) Rozpisz ankiet�... Btw. Rozpatrzy� wniosek? ;) >>> Doprowadza� kogo� do �ez. >>> Rozczula�, wzrusza�, pobudza� kogo� do �ez. >>> Ton��, rozp�ywa� si� we �zach. > >> ~;_(~ > >>> M�wi�, s�ucha� ze �zami w oczach. > >> ;_o > >>> Oblewa� co� �zami. >>> Zalewa� si� �zami. >>> Oczy pe�ne �ez. >>> Oczy b�yszcz� �zami, nape�niaj� si�, zachodz� �zami. >>> �zy b�yszcz�, l�ni� w oczach. >>> �zy lec� ciurkiem, gradem. >>> �zy d�awi�, dusz�, �ciskaj� gard�o. >>> �zy ciekn� z oczu, cisn� si�, nap�ywaj� do oczu. >>> �zy staj�, kr�c� si� w oczach, tryskaj� z oczu. > >> Nie mam ju� pomys��w. ;) >Czym mnie wzruszasz do �ez... >(b�dziemy si� �mia� z buga -- skoro mnie wzruszy� do �ez?) No taka prawid�owo�� - �zy i u�miech jako� wsp�graj�. ;) >>> (Czysty) jak �za nieskazitelnie czysty > > -- Czysty jak �za? (w sensie nieskazitelnie czysty) > -- �mia� mi si� chce!!! (to �mieszne!) Dlaczego? >>> Krokodyle, rzad. krokodylowe �zy p�acz nieszczery, ob�udny >>> Ociera�, osusza� czyje� �zy pociesza� kogo�; pomaga� komu� w nieszcz�ciu >>> Po�yka� �zy powstrzymywa� si� od p�aczu, od �ez; nie dawa� pozna� po sobie smutku >>> Otrzyma�, dosta� co� na otarcie �ez dosta�, otrzyma� co� na pocieszenie >>> Zmia� si�, za�miewa� si� do �ez �mia� si� serdecznie > >> �mia�. > >Widz� krokodylowe �zy. :) > (widz� krokodyla) >Zaraz b�d� si� z kogo� �mia�. > (z kogo�, kogo krokodyl zje na �niadanie) ?? LOL. :) >>> P�aka� rzewnymi �zami p�aka� �a�o�nie > >Teraz �a�uj�, �e si� z niego wy�miewa�em. ;) Tia... I dobrze Ci tak. ;) >>> P�aka� krwawymi �zami bardzo rozpacza� > >> Heh... > >> Nie lubi� rozpaczy... Swojej szczeg�lnie. :) > >No, nie ka�den musi lubi� co� swojego. :) >No, nie ka�den musi lubi� wszystko co jego. :) Dobrze si� sk�ada, jak wida�, ja nie lubi�. ;) >>> Beztroski, godny, promienny, radosny, weso�y u�miech. > >> :) > >Godny (od godowego?) promienny (promieniuj�cy b�lem?) u�miech przez �zy. ;) Hmm... No nie wiem. Rozpatrzy� wniosek o udzielenie Ci odpowiedzi? >>> B�ogi, �agodny, melancholijny u�miech. > >> :} > >>> Bolesny, gorzki, smutny u�miech. > >> :] > >Gorzki (popieprzony?) u�miech solony �zami. ;) :))) >>> Czaruj�cy, mi�y, ujmuj�cy, uprzejmy u�miech. > >A jak si� �miej� czarownice? <:) Tak. >>> U�miech przez �zy. > >> ;_) > >U�miech przez �zy --> U�miech [powodowany] przez �zy? Nie. U�miech z �zami z rado�ci, albo u�miech nieszczery. >>> Mie� (jaki�, np. �agodny, mi�y itp.) >>> u�miech na twarzy, na ustach. >>> Mie� dla kogo� (zawsze) u�miech. >>> Obdarza� kogo� u�miechem. >>> Rozdawa�, rozdziela� u�miechy. >>> Rozp�ywa� si� w u�miechu. > >(; �miechu warte s� te wywody... > Chyba si� pop�acz� ze �miechu. ;) ;) >>> Robi� co� z u�miechem. > > (szelmowskim, czy u�miechem przez �zy?) Z niewinnym. ;) >>> Rozchyli� usta, wargi w u�miechu. >>> Twarz rozja�nia si� u�miechem, w u�miechu. > >Hm... 'u�miechem, w u�miechu'? >Znaczy mamy technologi�: 'u�miech, w u�miechu'? >W skr�cie 'uwu'? ;) >A mo�e to 'sis'? ;) :))) >>> U�miech �agodzi rysy twarzy, o�ywia, roz�wietla twarz, oczy. > >To mo�e by go do o�wietlania przeznaczy�? :) > -- W naszym mie�cie zastosowali�my > innowacyjn� metod� o�wietlania ulic. :) > Polega ona na ustawieniu w szeregu > u�miechni�tych ludzi... Tia... Rozwi�za�e� w�a�nie problem bezrobocia i nadmiernego zu�ycia energii elektrycznej. >Ciekawe, czy mo�na nak�oni� do takich >roz�wietlaj�cych u�miech�w tak�e zwierz�ta? >Mog�oby to dopom�c w pewnych nietypowych sytuacjach. :) "Nietypowych sytuacjach"? >Ciekawe, co na to by powiedzia�y, znaczy wymiaucza�y, >koty, kt�rym si� pono� �wiec� w nocy ocz�ta? :) >Kotkom tez si� czasami �wiec�. :) Nawet bez ciemno�ci. :) A z przyjemno�ci lub rado�ci? >>> W nast�pnym odcinku -- bedziemy rozbiera�. :) >>> Wiersz oczywi�cie, nie Ani�_G. ;) > >> Hmm... > >> A musi to by� wiersz? Mo�e Ania si� skusi? ;) > >A, nie wiem. Nale�y Ani� zapyta�. :) Do dzie�a wi�c - pytaj! :) b. -- NAME:Blazej Kozlowski [bug] - WWW:http://www.asciipr0n.com/bug GG:1093730 YIM:blazej_kozlowski ICQ:147041942 TLEN:blazej-1981 blazej-1981@tlen.pl blazej_kozlowski@yahoo.co.uk ~da.bug@wp.pl bug@megapolis.pl blazej-1981@gazeta.pl -=- MOBILE:+48608093718