X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-01 02:52:25 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!68.6.19.232.MISMATCH!west.cox.net!cox.net!newsfeed1.earthlink.net!newsfeed2.earthlink.net!newsfeed.earthlink.net!newsfeed.news2me.com!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) OT, ale odpowiam, nie zaczynam. :) Date: Tue, 01 Apr 2003 12:32:54 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 220 Message-ID: References: <49278vg60ulhi4k795j0jsut8oippet4m8@4ax.com> <457e8vs8n7vusl47p7kbmtv3io85b612fq@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pp240.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1049194332 29430 217.98.230.240 (1 Apr 2003 10:52:12 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 1 Apr 2003 10:52:12 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/2.0.0.1 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20094 On Tue, 1 Apr 2003 04:56:30 +0200, "Leszek Eneuel Ciszewski" wrote: >>>> Znana i powszechnie omijana. ;) > >>> Nie. To muzyk. ;) > >> Nie. > >> To kiepski muzyk. ;) > >Nie, nie kiepski. :) >To jazzman. ;) > >(; Muzycy maj� dobry s�uch, > wi�c pisz� ze s�uchu. :) ;) > >(; To tak jak z oll korrekt po niemiecku. ;) Nie znam niemieckiego. >>> Nie, ale my�l�, �e mo�e jednak nale���o uk�u�. :) > >> To uk�uj, co Ci szkodzi? > >Pewnie wkr�tce nie b�dzie co k�u�. :) Zanika? >>> To co dla nas jest proste -- dla pracownika >>> banku ING Bank �l�ski mog�o wymaga� wielu >>> miesi�cy wprawiania si�... Dlatego teraz >>> (; posiada uraz ;) i uwa�a, �e ka�den ;) >>> ma podbone k�opoty z kartami... ;) > >> Swoj� drog� widzia�em kiedy�, jak jedna pani, drug� >> dwadzie�cia(!!) minut uczy�a korzysta� z bankomatu... > >No... > >Bank. ;) >Kolejka do kasy... >Ca�a masa ludzi... >Stoj� zniecierpliwieni... >Rozgl�daj� si�... >Kto� zauwa�y: Ja si� chyba ... >Podchodzi kolejna osoba do kasy... > -- S�ucham? > -- Eeee... > -- Chce pan pobra�, czy wp�aci�? > -- Eeee... > -- Pobra� -- jak rozumiem? > -- Eeee... Tak. > -- A ile pieni��k�w chce pan pobra�? > -- Eeee... Zaraz... Na gaz..., na �wiat�o..., > Ce�ka prosi�a... >I tak prawie z ka�d� i ka�dym... >W kolejce im si� �pieszy, s� zniecierpliwieni, >poganiaj� innych, cisn� si�, rozdeptuj� nawzajem, >popychaj�, poszturchuj�, ale tu� przed kas� -- ju� s� spokojni! > >Podobnie z bankomatem... >(; poza tym, �e nic nie s�ycha� ;) Oj by�o, by�o s�ycha�... Z pi�tna�cie razy jedna drugiej pokazywa�a jak kart� wk�ada�, jak wybiera� opcje, itp. ;) >Jeszcze dwie, trzy wizyty na polszczy�nie >i zapomn� jak si� pisz� najprostsze wyrazy... >Ciekawe dlaczego tak jest? :) Nie wiem, ja najprostszych nie znam, wi�c nie zapomn�. ;) >>> Tylko dlaczego p�niej si� upierano przy >>> tym, �e to 'standarTowa' odpowied�? ;) > >> Bo by� mo�e tak jest. :) > >Mo�e... Przecie� nawet nie znam tego s�owa... >Mo�e ono oznacza� cokolwiek. ;) > > mnie -- nie >Choi�ski -- Chi�ski > > standard -- standart ????? > >[z] konta -- [z] kata (bez ogonk�w) > > �aska -- laska (bez ogonk�w) > s�d -- sad > >R�wnie dobrze -- mog� do mnie pisa� po wietnamsku. ;) >(w�wczas tak�e nic nie zrozumiem) ;) LOL. :))) Na grupce z polszczyzn� w nazwie tak pisz�? ;) >>>> Ka�dy ma jakie� normy, uznaje jakie� normy. ;) > >>> Niestety tak. :) > >> :) > > -- Czy pije pan alkohol? > -- W normie. > -- W normie polskiej? > -- Nie. > -- Wi�c w jakiej? > -- Mojej w�asnej. > -- A ile przewiduje pana norma? > -- Dwa litry 40 voltowej ;) w�dki dziennie. ;) Ten kole� chyba dopiero zaczyna, bo jak na m�j gust, po pierwszym dniu ju� by w trumnie le�a�... ;) >>> Serio? Nigdy bym nie wpad� na to, aby >>> likwidowa� w ten spos�b kart� bankomatow�. :) > >> Widzisz... A ile w tym "m�dro�ci"... ;))) > >Ile to si� cz�owiek ciekawych >rzeczy dowie od obs�ugi banku... ;) Tia... Ksi��k� napisz. ;) >>> Je�li ju� -- to bym odda� dzieciom do zabawy. :) >>> (stosownie wcze�niej uszkadzaj�c) > >> Kart�, nie dzieci. ;) > >Przemy�la�bym ten problem. ;) Zawsze mo�esz ich rodzicom zaproponowa� rozpisanie wniosku. ;) >>> Rozpatrz� tem wniosek w wolnej chwili. ;) > >> Nie prosi�em o wniosek. :) > >Nie? W takim razie b�dzie dodatkowa op�ata -- za domys�. ;) >Niewielka. :) Tylko 200 z�otych. ;) Jak mi�o... ;) >>> Dobra my�l. :) > >>> (; -- Mam gangren�. >>> -- Na Twoim miejscu -- zrezygnowa�bym z niej. ;) > >> LOL. :))) > >> Z niej te�. :) > >> Hej! Nie masz gangreny... > >Nie mam. :) To fakt. :) :) >>>> Popatrz, jaka mi�a pani z niej by�a... > >>> Przesympatyczna. :) > >> Mo�e my�la�a, �e tak Ci niewygodnie i chcia�a Ci� jako� >> lepiej/wygodniej ustawi�. ;) > >My�l�, �e tak. :) Jak wida�, w tych czasach nie zawsze sprawdza si� powiedzenie, �e "cz�owiek, cz�owiekowi wilem", czy jako� tak... ;) >>>> Rozumieli�cie si� bez s��w... ;))) > >>> Mo�na to tak uj��. :) > >> :) > > >:) > >Pewnie gdybym si� odezwa� -- to >by mi przyszy�a j�zyk do nosa. ;) LOL. :))) >>> O, widzisz. :) > >> Widz�, widz�... > >> Cho� na �ywo bym wola� nie. ;) > >To �aden problem! >Jakby� nie chcia� widzie� -- to >mo�na by Ci by�o wy�upi� oczy. ;) A� tak uczynna ta pani by�a? Super... ;) >Mo�e by to nawet za darmo uczyni�a? ;) Tak my�la�em. ;) >>>> Pono� niekompetentne pracownice powinny by� zwalniane. ;) > >>> Zwalniane? >>> Ja bym raczej przyspieszy� ich douczanie. :) > >> A kto ma kas� na doszkalanie pracownik�w? > >Niech zgadn�: :) >Kasa Doszkalanych? ;) Czyli nikt. :) b. -- NAME:Blazej Kozlowski [bug] - WWW:http://www.asciipr0n.com/bug GG:1093730 YIM:blazej_kozlowski ICQ:147041942 TLEN:blazej-1981 blazej-1981@tlen.pl blazej_kozlowski@yahoo.co.uk ~da.bug@wp.pl bug@megapolis.pl blazej-1981@gazeta.pl -=- MOBILE:+48608093718