X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b0791c1169578d1b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-15 13:52:16 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Moratorium! Date: Tue, 15 Apr 2003 22:49:28 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 149 Sender: leszekc@tel-35.tkb.net.pl Message-ID: References: <6r4h9vs3r01eh8tpqac7k3mvj2qqkgsqbk@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek" NNTP-Posting-Host: tel-35.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1050439815 16682 195.136.69.35 (15 Apr 2003 20:50:15 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 15 Apr 2003 20:50:15 GMT X-MimeOLE: http://ascii.art.pl OE 5.5 Arkedocja.net :-) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20913 (`. news:eh2o9vcn94pvsfsgdef78oiakhrb4isian@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod@dre.su email@email.com: >> -- Nie, nie! Nie pisz, �e masz w dupie im� >> Dobrzy�skiego, :) gdy� powiedz�, �e si� >> powtarzasz niepotrzebnie... ;) > Wiesz... Mam naprawd� mgliste poj�cie teraz, co to > za komputer. :) To i raczej b�dziesz je mia�, bo ju� w�wczas by� komputerem z minionej epoki. :) >> Ale mnie etatu w lutym pozbawi�... > A ja go zjad�em, wi�c zemsta poczyniona. ;) Krwi! Krwi! -- Zawo�a� w p�aczu pan Zag�oga... Na widok trupa pana Podbibi�ty... Krwi -- zakrzykn�a zbaraska za�oga... I krew si� la�a... Sprawiedliwie, szczodrze... Nie pami�tam, jak to dok�adnie by�o... Nie wystarczy �a�owa�... Trzeba jeszcze naprawi� krzywdy... Warunk�w odpuszczenia grzech�w jest pi��... Mam przepisa�? :) Gdzie� pod r�k� mam stosowne �r�de�ko z lat dziecinnych\dzieci�cych... :) �aden grzecj nie jest ,,prywatn� w�asno�ci�" grzesz�cej osoby, ale wywo�uje skutki dalekie... > OA - droga do lepszej przysz�o�ci... > () ,'`. > ; : > ___________`,.'___ > / | \ || > / \"" > / | \ > / \ > / | \ > Nie ma s�upk�w, nie ma drzew... No, nie wiem, czy ona dobra... OA: ____ .-" `.--. .-" \ _.-" \ .' ; / .-" .' \ : : .' / ; ; : / : / : : ; \: ; : ; ; : ; : ; /.' : ; : \ ; .'";\ ; /; .'"+._.-J`-.: /_ : `.__;'/ / : : /dB \ :db\ ;`j.__.' : \ ; TP `;TP : / : ; /":""" + """;T ; ; : `. '--' .' : ; : ; : "+.__.+"; ; : \ : : : ; : : : \ \ \ .; : \ \ \ `.__J.-" "-.J. `. `-^._ .' /::_ :;""--.L. "-. _:_.'/:: ""--. .---:;" \`. `. .-" " -'--, :; ; \ \ / .-"\: ;: : ; ; : _.+" ;; ;: : : : : ; : `;; ;: : ; ; ; : ; ; ;; ;: ; : : / : ;: : "-. / .' \; : ; .' : :; ; "-.:.-" : ; : .' ; : ; ; : ; ; /: , ; ; :: : ; ;/: :\ `-') ; : ; ;. .' `. .:: ; ; ; `--' : ; : : """" """" ;: : : : -. \ : |\ ; : : :.'\ \ ;; \ ; `.: ;_: : `. `---'.' `. / `; : : \ `----' "" bug : ; : \ ; : \ \ / \ \ ; / \ `. : / c \ \ \ : ; `. \ ;`-...____________..: \ \ : `. .' ; \ \ ; `. .' : ; `. : `. .' ; :_ . `:. ; `. .' : "-:+.); ; `.' : ; ;;; ; : : ://:: ; : : " :: : : ; ; : : : : | ; : ; : : : ; : | : ; ; ; ; : : ; ; ; ; : : ; ; ; ; : : : ; ; ; : ; : : : : : \ | : ; \ ; ; : \ : : ; \ | : : ; ; : ; : ; ; : ; | ; ; ; : : : : ; : ; : : : : : ; ; ; /: :\ ; :`--" ; ;"--'; ; ; : : | : : : : .-\ ; : ; `. : `- ; : \ ; : ; \ : : : _; | : \ .-" ; ; : `.' / :.-----.; "--" \ / `---' panienka � III, CMs. ~nce; lm D. ~nek m�oda dziewczyna, m�oda panna, dziewczynka; dawniej: m�oda c�rka pa�stwa, c�rka chlebodawc�w Szesnastoletnia panienka. Niech panienki usi�d�. EL. :)