X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b579d29d1e8c086e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-30 07:11:28 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!216.170.153.135.MISMATCH!tdsnet-transit!newspeer.tds.net!enews.sgi.com!news.nask.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Sylwi@" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Pro�ba o sygnaturk�?... Date: Sun, 27 Apr 2003 14:55:29 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 129 Message-ID: References: <1tart0frf8qnh.dlg@tentacles.net> NNTP-Posting-Host: pb238.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1051711906 990 213.76.9.238 (30 Apr 2003 14:11:46 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Wed, 30 Apr 2003 14:11:46 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:21546 Marcin Glinski wrote: > o/} Dawno temu /2003.04.25, 21:57:41, 115 dzie� roku, pi�tek/ > || []<| > >>> Jasne, �e nie. Po impulsach teraz lec� :( >> Oj .... :-( > > Ojj.. to b�dzie dopiero jak pewnie starsi ode mnie ludzie ;) rachunek > zobacz�... :( To przez Was wszystko. ;) No .... wcale si� nie dziwi�, te� bym si� ba�a :-) Ciesz si� , �e masz na kogo zwali� :-P >>> Nawet Miko�aj w tym roku nie przyszed�. >> Bo jeszcze w tym roku Miko�aja nie by�o dopiero ..... przyjdzie w >> grudniu :-) > Ale w poprzednim te� go nie by�o. Pewnie nie by�e� za do�� grzeczny :-P >> co� mi si� wydaje, �e mamy zupe�ne r�zne godziny nadawania. > Hmm... Moje s� takie: > > Liczba wyslanych post�w: 7300 za jaki okres ???? :-))) > 00-01 93 |___| /ciach/ > 23-24 293 |________| Pro�ciej by�o napisa�, �e jeste� on line ca�� dob� :-P >>> .--. >>> / \ >>> : : >>> \ / >>> `--' >>> _,o >>> \' | >>> .' ( >>> _______/_/|\\______fsc_ >> >> Sied� prosto i nie garb si� ;-)) > > Ju� dobrze... tylko nie bij za mocno :/ No co� Ty .... nie jestem zwolennikiem przemocy, po stokro� wol� perswazj� :-) > OA: > _ _ > .-.' \--.' \ > _/ / |oo| | > `( `._/ `..' > \ ./ `._} > |__\_|_/ fsc �liczniusi ten s�onik :-) >> C'thulu podda� wspania�y pomys� :-)) > > ...z? z tym, �e wpad� do Was po sygnaturk� a potem mnie poradzi� to samo :) >>> Wybacz� jak mu rogi dorysujesz :) >> naprawd� chcesz :-P >> >> (( >> ,_/_) >> (__) >> /|/| >> >> no i .... w notatniku by�o dobrze a tu jest do .... kitu :-( >> a ja mysla�am p� godziny jak mu te rogi dorobi� ;-( > > No prosze :) Przesun��em je kawa�ek. Jeszcze par� dni i sama b�dziesz > rysyowa� :)) Taaaaaa...... jeszcze par� dni i ju� b�de umia�a rogi ..... domalowywa� oczywi�cie :-P >>>> Dobranoc >>>> Sylwi@ >>> Dzie�dobry ;) [czy�bym ju� gdzie� to czyta�? ;P] >> jeste� pewny ? :-P > W�a�nie nie ;) Ja tez nie i na dodatek mam nawalony telefon bo w nocy kabelek ukradli i nie wiem kiedy b�dzie nadana moja poczta :-( Jedyny wolny jako taki dzie� i .... odci�li mi moj� zabawk� a ja mam jeszcze m�j rycza�t niewykorzystany :-( >> Domek widz� .... �liczniutki jest ;-) >> Dorobi�am mu komin ..... i jak wyszed� :-)))) > �adnie :) Nie mo�e by� :-)))) + _ ___ (_) * ___! !____ . .' `. /______________\ |[_] [_]| || |_______|__||\. ________________\ |||\||||||\/|||| > To ja dorobi�em ksi�yc w pe�ni :] a jak wygl�da z p�otem ? :-) > ...do przeczytania. Do us�yszenia Sylwi@ -- _/(_ xyz13@poczta.fm (} _______________________________________________ \\\._/|`.__ Gdy uda Ci si� swoj� rzeczywisto�� potraktowa� jak marzenia, ''' ,\`#7 To wszystkie Twoje marzenia stan� si� rzeczywisto�ci�.