X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,bca4ee91411181b X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-01 14:38:04 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: NerdBoy epizod 12 Date: Wed, 02 Apr 2003 00:22:10 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 122 Message-ID: References: <3rd98v0qnero6du3p5qdsm3kbmkhdi4lvd@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pc59.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1049236677 712 213.76.58.59 (1 Apr 2003 22:37:57 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 1 Apr 2003 22:37:57 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/2.0.0.1 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20164 On Tue, 1 Apr 2003 17:26:48 +0200, "Eneuel Leszek Ciszewski" wrote: >>> Uwaga! Brzydkie s�owo! Wra�liwych zapraszam pi�tro ni�ej. :) >>>> ||========================================================== >>>> || >>>> || *** Powiedz mi, cz�sto daj� Ci w mord�? >>>> || >>>> || ** Ostatnio tak. :) (ju� dwa razy) >>>> || >>>> || * To wcale nie tak cz�sto. :) >>>> || >>> \/ > >> No dobrze. > >> Rozumiem Tw�j punkt. > >> Ale to i tak nie tak cz�sto. > >0. W�a�nie czyszcz� konto eneuel#alpha.net.pl, > do kt�rego nie zaglada�em od 2000 roku. :) >Ot� znalaz�em tam dwa m@ile od znanych mi :) >z Usnetu os�b i troch� m@ili od os�b mi jakby >mniej znanych. ��cznie znalaz�em 2500 m@ili. 11,4MB, o ile si� nie myl�? ;) >1. Skoro za rzadko obrywasz, to mo�e popro� > moje gorylice o to, aby Ci przywali�y po >tym brzydkim s�owie? ;) Op�acisz przelewem. ;) Nie jestem masochist�. Je�li kiedy� nim si� stan�, w co w�tpi�, to skorzystam z Twojej propozycji. :) >> Wiem, �e czasem i raz to za du�o, >> ale w wypadku telefon�w... ;) > >Ja lubi� cisz�. :) Ja lubi� Mi�o��. Nie wszystko mo�na mie�. ;) >>> Cz�sto ludzie trac� swoje �ycie, prze�laduj�c innych >>> i nie dostrzegaj� nawet tego, �e prze�ladowani �atwiej >>> znosz� swoj� [niewol�] ni� ich prze�ladowcy swoj� [niewol�]. :) > >> By� mo�e. > >Na moje konto sp�ywa�a ca�a masa niechcianej korespondencji... >A ja o tym nawet nie wiedzia�em... >Przez ponad dwa lata istnienia konta sp�yn�o 2500 m@ili, >kt�re ja w ci�gu kilku minut przejrza�em (znalaz�em tam >list od Pani/Panny Moniki Gibes -- nie wiem, czy Panny >czy Pani -- bo nie chcia�a ujawni�) i w ci�gu kilku :) >nast�pnych automagicznie (za pomoc� OE) skasowa�em. :) > >Pani/Pann Gibes tak�e ma/mia�a dobry (jazzowy) s�uch. ;) >Niestety konflikt ni� zaobfitowa� (ciekawe, czy tak >mo�na pisa�) w mi�o��, kt�rej na imi� Kaja, czy jako� tak... >P�niej troch� mnie prze�ladowa�a... Ale ju� si� uspokoi�a... ;) Wi�c jeste� ojcem? >Z tamtego okresu pozostanie mi chyba silne postanowienie: > > -- NIGDY WI�CEJ POLSZCZYZNY!!! (pl.hum.polszczyzna) > >Czasami je �ami�. :) M�wi�e� co� ostatnio... ;) Mo�e zajrz�... ;) >> To trudne... Ci�ko to odnie�� troch� [mi] do rzeczywisto�ci dzi�. > >No i masz rzeczywisto��. :) >Komu� musia�o zale�e� na tym, aby >mi dokuczy�, a ja -- nawet o tym >nie wiedzia�em. :) :) >Dzi� 01 kwiecie�, ale naprawd� tam by�o 2500 m@ili. :) > >Je�li kto� czeka� na moje za�amanie psychiczne >(spowodowane tym spamem) to si� przeliczy�. :) Wiesz, trzebaby by� naprawd� s�abym psychicznie, by si� z powodu SPAMu za�ama�... ;) >>> Ja jestem pragmatykiem -- dlatego dobrowolnie >>> rezygnuj� z prze�ladowania i nienawi�ci. :) > >> Jak mi�o... A wnioseczki? To oznaka dobra i przychylno�ci, tak? ;) > >0. Porz�dek musi by�! >1. Z czego� trzeba �y�! >2. Praca -- nie ha�bi! (jak mawiaj� bankierzy) Mawiaj� bankierzy i szmac� si� na lewo/prawo. ;) Nie wszyscy oczywi�cie. :) >>> Niestety -- (; nie zawsze ;) moje >>> 'chc�' respektuj� inni. :) > >> ;) > >Czasami trzeba a� co� skasowa�. :) A�? b. -- NAME:Blazej Kozlowski [bug] - WWW:http://www.asciipr0n.com/bug GG:1093730 YIM:blazej_kozlowski ICQ:147041942 TLEN:blazej-1981 blazej-1981@tlen.pl blazej_kozlowski@yahoo.co.uk ~da.bug@wp.pl bug@megapolis.pl blazej-1981@gazeta.pl -=- MOBILE:+48608093718