X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-01 14:37:02 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.news2me.com!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!newsfeed.freenet.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: bug Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) Date: Wed, 02 Apr 2003 00:28:59 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 144 Message-ID: References: <6mu38vcd396ar6d6fhb10m4i8812u0ek2q@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pc59.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1049236625 712 213.76.58.59 (1 Apr 2003 22:37:05 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 1 Apr 2003 22:37:05 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.91 PL/32.564 User-Agent: Hamster/2.0.0.1 X-SigInfo: Generated by Sygnaturkowiec v. 0.1.3.3 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20160 On Tue, 1 Apr 2003 20:53:03 +0200, "Pawe� Chiberski [PCh]" wrote: >>>> Dobra odpowied�, my�la�em, �e si� z�apiesz w pu�apk�. ;) >>> >>>Czmycham niczym zaj�c. :) >> >> Na ka�dego zaj�ca znajdzie si� strzelec - my�liwy. ;) > >Strzelec - my�liwy to ju� nie pu�apka. :) Pu�apka - naturalna. ;) >>>> Rzu� przyk�adow�! :) >>> >>>Czy jeste�: >>>[ ] kobiet� >>>[ ] m��czyzn� >> ^ >> ??? > >+ [v] m�czyzn� > >>>[ ] tajnym agentem innej rasy >> >> Nie wypowiem si�, bo nie ma tu "mojej" kategorii. ;) > >:) > >>>Czy wie�ysz w kosmit�w: >>>[ ] tak >>>[v] nie >>>[ ] ja jestem kosmit� >>> >>>Czy chcia�by� sta� si� jednym z nas: >>>[ ] tak >>>[v] nie >>>[ ] jest mi to oboj�tne >>> >>>Gdzie wolisz mie� za�o�ony implant: >>>[ ] w g�owie >>>[ ] w szcz�ce >>>[ ] w r�ce >>>[ ] w nodze >>>[ ] w innym miejscu >>>[v] nigdzie >> >>>Inne pytania by�y troch� wstydliwe, wi�c nie b�d� >>>ich pisa�. :) >> >> Nie wstyd� si�. :) > >Nie mog� si� powstrzyma�. To napisz, wyrzu� to z siebie! ;) >>>Zale�y w jakiej skali :) >>>Zapytaj elektronika czym wed�ug niego jest wysokie napi�cie, >>>nast�pnie zadaj to samo pytanie elektrykowi. :) >> >> Wiem, napi�cie = pr�d. :) > >Chyba nie ca�kiem. :) Wi�c co? ;) >>>>>A to co za piwo? :) >>>> >>>>> _..-._ >>>>>.' '. >>>>>|_.'-._.'| >>>>>|| | | ||', >>>>>||Corona|| : >>>>>|| | | ||,' >>>>>|| | | || >>>>>'--------' >>>> >>>> Nie wiem. >>>> >>>> Hmm... �ywiec w kuflu z napisem Corona. ;) >>> >>>NIE! >>>Lech w kuflu z napisem corona. :) >> >> Wsioryba! > >Je�eli tak to co za r�nica, >czy jest Corona, czy Warka, czy Lech? :) Bo Corona jest lepsza. :) >> Corony brak! :) > >Nie ma i nie b�dzie... w najbli�szym czasie. :) Szkoda, szkoda... Zreszt� i tak nie mam jej z kim pi�... ;) >>>> Tak wiem, sk�d to. :P >>> >>>Nie s�dzi�em inaczej. :) >>> >>>> Dodaj z przodu "d" i b�dzie OK. ;) >>> >>> .''. >>> : : >>> : : AVE! .''. >>> : : : : >>> : :.''..''.: : >>> : :: :: :: : >>> .: :: :: :: : >>>.' : :: :: :: : >>>: : >>>: : >>> '. : >>> '.............' >> >> Kave? Po Polsku pisz� si� to "kaw�". :) > >Wyk��dasz kaw� na �aw�? :) No przecie�, �e nie "av�" na "kaw�". ;) >>>>>Wstyd mi! >>>> >>>> Dlaczego? ;) >>> >>>Poniewa� obarczam innych moimi winami. :) >> >> Nie wstyd� si�, tylko zmie� to. :) > >Nie b�j si� zmian na lepsze. :) Nie obracaj mojej broni przeciw mnie. To nieskuteczne. ;) b. -- NAME:Blazej Kozlowski [bug] - WWW:http://www.asciipr0n.com/bug GG:1093730 YIM:blazej_kozlowski ICQ:147041942 TLEN:blazej-1981 blazej-1981@tlen.pl blazej_kozlowski@yahoo.co.uk ~da.bug@wp.pl bug@megapolis.pl blazej-1981@gazeta.pl -=- MOBILE:+48608093718