X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-01 10:54:13 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!newshosting.com!news-xfer2.atl.newshosting.com!proxad.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Pawe� Chiberski [PCh]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) Date: Tue, 1 Apr 2003 20:53:08 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 73 Message-ID: References: <5jto7vstqu5icitfc6ftm384l1i7drccct@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pd189.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1049223268 1849 213.76.51.189 (1 Apr 2003 18:54:28 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 1 Apr 2003 18:54:28 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20149 /\ /\ //\\.-.//\\ Tre�� artyku�u: b5sloq$jta$1@flis.man.torun.pl (/ \o o/ \) Napisanego przez: Eneuel Leszek Ciszewski ==(_T_)== Brzmia�a nast�puj�co: >>>> A czy nauczycielowi mo�na wierzy�? > >>> Powa�nie? :) Jestem jaki� taki uspokojony... >>> Nie chc� rzuca� brzydkich s��w... >>> K�ama� -- te� nie chc�... ;) >>> Chcia� mnie uwik�a� w kradzie� >>> klucza/kluczy i w temu podobne >>> sprawy, bo zrobi�em (udawa�em, >>> �e robi�) mu zdj�cie w czasie, >>> gdy d�uba� w nosie... > >> Trzeba by�o na prawd� zrobi�. :) >> Pi�kna pami�tka z czas�w szkolnych, >> 'Jak szko�a kszta�ci m�odych ludzi' :) > > > 0. Naprawd� :) to chyba w�wczas nie by�o wewn�trz filmu. :) Szkoda. :) > 1. Nie dyba�em na takie momenty. :) Ten cz�oweik d�uga� > w nosie stale. :) (powiedzmy -- przytrafia�o si� mu > to czasami) Mo�e szuka� tam szcz�cia? :) >>>>> Tak jak z tym, po co zanurkowa�em. :) >>>>> Jakie to szcz�cie, �e Kr�lewna mnie >>>>> poca�uje i od�yj�. :) W �yciu ceni�em >>>>> wysoko to, co przychodzi�o bez trudu. :) >>>>> Je�li o co� musia�em walczy� -- walczy�em >>>>> i odrzuca�em, gdy� stawa�o si� dla mnie >>>>> niepotrzebne. :) > >>> Inaczej cieszy poca�unek ofiarowany >>> za darmo, w prezencie, a inaczej >>> ,,wymuszony"... :):) Cho�by to >>> nawet mia�oby by� wymuszenie >>> przepi�kne... Nie chce mi si� >>> tego t�umaczy�... Nie wystarczy >>> zje��... Mo�na zje�� co� smacznego, >>> z czystego talerza, czystymi sztu�cami, >>> w mi�ej atmosferze, przy �wiecach >>> i mi�ej muzyce... Efekt niby ten >>> sam -- pe�en �o��dek -- ale jednak >>> wol� ten ostatni wariant. :) > >> Zdecydowanie. :) > > Widz�, �e nie tylko ja lubi� ostatnie miejsca. ;) Ostatni b�d� pierwszymi. :) >> Bohatera poznaje si� tylko na wojnie, >> m�drca w gniewie, a przyjaciela w potrzebie. > > A co czyni m�drzec w gniewie? :) Gniewa si� (m�drze). :) > LC. :) -- :._________________________.: :._.-' --=[ Pawe� Chiberski ]=-- '-._.: :.___.-' --=[ pchiberski@poczta.onet.pl ]=-- '-.___.: '-._______________________________________________.-'