X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b03da5e1e4660ae9 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-01 17:52:43 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Top=F3r?= Date: Tue, 1 Apr 2003 22:17:38 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 134 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <10mm7vg7cc59mlb4nahoh5uv7lsv775919@4ax.com> <1qpi8vkl1qko87v345h7jgm9t1vstclukd@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1049228793 29077 212.33.84.28 (1 Apr 2003 20:26:33 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 1 Apr 2003 20:26:33 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20177 (`. news:1qpi8vkl1qko87v345h7jgm9t1vstclukd@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com obwieszcza �wiatu: > Nie, ale mo�na m�wi� o niesko�czonej ilo�ci czasu i/lub > przestrzeni dyskowej. :) Tak? I s� ju� takie dyski? Pewnie tylko dla wojska... (skoro oni jako pierwsi wymy�lili przechodzenie od czasu doprzestrzeni) >> (sekunad razy wsp�czynnik razy niesko�czono��) == (metr razy inny_wsp�czynnik razy niesko�czono��) ? ;) >> Wojskowe 'od s�upa do obiadu' si� k�ania. ;) > :) >> Mo�e, ale akurat tamten by� rzeczowym b��dem. > No dobrze. > Udowodnij! :) Rozpatrzy� wniosek? >>> Tak... Znam wszystkie przypadki wyst�powania �ez. :) >> A� mi si� �ezka w oku kr�ci... ;) > Taki te�. ;) To pewnik, �e wkr�tce Ci si� u�miech zakr�ci w oczach. :) >> Proponuj� te �zy do FAQ wstawi� razem >> z innymi emotikonami, czy jak si� to pisze. :) > Rozpisz ankiet�... > Btw. Rozpatrzy� wniosek? ;) Dobre pytanie... Mo�e ankiet�... (przynajmniej nie trzeba p�aci�) >> Czym mnie wzruszasz do �ez... >> (b�dziemy si� �mia� z buga -- skoro mnie wzruszy� do �ez?) > No taka prawid�owo�� - �zy i u�miech jako� wsp�graj�. ;) Jako� mi nie do �miechu... Ale i do �ez nie jest blisko. :) G�owa mnie boli!!! >>>> (Czysty) jak �za nieskazitelnie czysty >> -- Czysty jak �za? (w sensie nieskazitelnie czysty) >> -- �mia� mi si� chce!!! (to �mieszne!) > Dlaczego? Daletgo, �e: 0. �zy nie s� czyste. :) 1. Bug i czysto��? :) 2. Nie wiem. ;) >> Godny (od godowego?) promienny (promieniuj�cy b�lem?) u�miech przez �zy. ;) > Hmm... No nie wiem. > Rozpatrzy� wniosek o udzielenie Ci odpowiedzi? Przemy�l� to w wolnej chwili. ;) >> U�miech przez �zy --> U�miech [powodowany] przez �zy? > Nie. > U�miech z �zami z rado�ci, albo u�miech nieszczery. >>>> Robi� co� z u�miechem. >> (szelmowskim, czy u�miechem przez �zy?) > Z niewinnym. ;) Czyli jakim? Piwnym? >>>> U�miech �agodzi rysy twarzy, o�ywia, roz�wietla twarz, oczy. >> To mo�e by go do o�wietlania przeznaczy�? :) >> -- W naszym mie�cie zastosowali�my >> innowacyjn� metod� o�wietlania ulic. :) >> Polega ona na ustawieniu w szeregu >> u�miechni�tych ludzi... > Tia... Rozwi�za�e� w�a�nie problem bezrobocia i nadmiernego > zu�ycia energii elektrycznej. Tak... Ale aby by� usmiech, musz� by� i �zy... Ciekawe, kto zechce p�aka�. ;) Mo�e Zak�ady Energetyczne? ;) >> Ciekawe, czy mo�na nak�oni� do takich >> roz�wietlaj�cych u�miech�w tak�e zwierz�ta? >> Mog�oby to dopom�c w pewnych nietypowych sytuacjach. :) > "Nietypowych sytuacjach"? 0. Ludzie s� leniwi, gnu�ni i �li! (mog� przesta� si� �mia�, gdzie� w tunelu...) 1. Ludzie nie wsz�dzie si� pomieszcz�... ;) >> Ciekawe, co na to by powiedzia�y, znaczy wymiaucza�y, >> koty, kt�rym si� pono� �wiec� w nocy ocz�ta? :) >> Kotkom tez si� czasami �wiec�. :) Nawet bez ciemno�ci. :) > A z przyjemno�ci lub rado�ci? Raczej z rozkoszy. ;) >>> A musi to by� wiersz? Mo�e Ania si� skusi? ;) >> A, nie wiem. Nale�y Ani� zapyta�. :) > Do dzie�a wi�c - pytaj! :) Mo�e rozpiszemy Ankiet�? -- 000000