X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,94828755d9a5c027 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-01 10:54:06 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!newsfeed.gamma.ru!Gamma.RU!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Pawe� Chiberski [PCh]" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Dla zabawy... ;) Date: Tue, 1 Apr 2003 20:52:56 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 199 Message-ID: References: <52me7v8rnc1hrs5249f1a0a460s7r3jjld@4ax.com> <8dom7v8pce6tbvlcbu42bksar4jfutahda@4ax.com> NNTP-Posting-Host: pd189.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1049223256 1849 213.76.51.189 (1 Apr 2003 18:54:16 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 1 Apr 2003 18:54:16 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1123 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1123 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20144 /\ /\ //\\.-.//\\ Tre�� artyku�u: b5uqud$ocv$1@flis.man.torun.pl (/ \o o/ \) Napisanego przez: Eneuel Leszek Ciszewski ==(_T_)== Brzmia�a nast�puj�co: >> A ja biedny b�d� musia� i�� na jak�� >> Telekomunikacj� lub co� w tym stylu. :) > > Kiedy� studiowa�o si� jakby inaczej. :) > (dla wiedzy?) Ja te� mam zamiar studiowa� dla wiedzi, ale po technikum elektronicznym to raczej na filozofi� nie p�jd�. :) >>> ===Do tych, kt�rym si� wydaje, �e >>> mo�na mnie z�ama� g�odem i strachem: >>> -- Poca�ujcie mnie w dup�. :):):) > >> Na przyjemno�� trzeba zas�u�y�. :P > > Troch� mnie ponios�o. > Nie pomy�la�em o tym, �e b�d� > skargi... Niby s�usznie: > -- Dlaczego jednym ma si� nale�e� co� za > friko, za� innym w wyniku :) zas�ug? ;) > Pomy�l� nad weryfikacj�... W przeciwnym > wypadku dosz�oby do dewaluacji ca�owania w dup�... > Tak nie mo�na... Jeszcze by wszyscy si� rzucili > do ca�owania mnie po dupie... ;) :) >>> -- Nic i nikt nie zawr�ci mnie >>> z obranej drogi. :) > >> A koniec tej drogi? > > Czas na kolejn� ballad� Fryderyka? :) > Troch� nie ta kolejno��. :) > T� ballad� chcia�em umie�ci� na ko�cu, > a przed ni� -- wstawi� inn�... :) > >>> -- Podj��em decyzj�. :) I nie jest >>> ona odwo�ywalna. :):):):) > >> Prawde powiada! >> Trzeba by� twardym a nie mientkim :) > Nie o twardo�� chodzi, ale o co� innego. :) > Skoro [cenzura] m�wi, �e zarz�dzanie > cudzymi pieni�dzmi w imieniu w�a�cicieli > tych pieni�dzy jest zakamuflowanym > z�odziejstwem, to dlaczego [cenzura] > namawia mnie do p�j�cia t� drog�? > Po�wi�ci�em kilka lat temu zagadnieniu > i moja decyzja nie jest podj�ta pochopnie. > > A do posiadaczki pi�knych piersi: > -- Cia�o ludzkie nie stanowi ludzkiej > w�asno�ci i sugerowanie, jakoby za > tak pi�kny biust nale�a�oby zarabia� > oko�o 100 tysi�cy miesi�cznie -- jest > paraprostytucj�. Przepraszam, �e tak > ostro, ale przypominam, �e mnie nie > dotycz� ludzkie wyroki, chyba �e s� > ferowane *naprawd�* w imieniu Boga. > > Tak, tak -- ju� rysuj�. :):):):) > Admin -- te� w�adza!!! Jak najbardziej!!! > I jak najbardziej takowe polecenia mnie dotycz�!!! > > Legalnej w�adzy nale�y si� > szacunek i pos�usze�stwo. :) > > > ____ > .-" `.--. > .-" \ > _.-" \ > .' ; > / .-" .' \ : > : .' / ; ; > : / : / : : ; > \: ; : ; ; : > ; : ; /.' : ; > : \ ; .'";\ ; /; > .'"+._.-J`-.: /_ : `.__;'/ > / : : /dB \ :db\ ;`j.__.' > : \ ; TP `;TP : / : > ; /":""" + """;T ; > ; : `. '--' .' : ; > : ; : "+.__.+"; ; : > \ : : : ; : : : > \ \ \ .; : \ \ \ > `.__J.-" "-.J. `. `-^._ > .' /::_ :;""--.L. "-. > _:_.'/:: ""--. .---:;" \`. `. > .-" " -'--, :; ; \ \ > / .-"\: ;: : ; ; >: _.+" ;; ;: : : : >: ; : `;; ;: : ; ; ; >: ; ; ;; ;: ; : : / >: ;: : "-. / .' \; : ; .' >: :; ; "-.:.-" : ; : .' > ; : ; ; : ; ; /: , > ; ; :: : ; ;/: :\ `-') > ; : ; ;. .' `. .:: ; ; ; `--' >: ; : : """" """" ;: : : : -. > \ : |\ ; : : :.'\ \ ;; > \ ; `.: ;_: : `. `---'.' > `. / `; : : \ `----' > "" bug : ; : \ > ; : \ \ > / \ \ ; > / \ `. : > / c \ \ \ > : ; `. \ > ;`-...____________..: \ \ > : `. .' ; \ \ > ; `. .' : ; `. > : `. .' ; :_ . `:. > ; `. .' : "-:+.); > ; `.' : ; ;;; > ; : : ://:: > ; : : " :: > : : ; > ; : : > : : | > ; : ; > : : : > ; : | > : ; ; > ; ; : > : ; ; > ; ; : > : ; ; > ; ; : > : : ; ; > ; : ; : : > : : : \ > | : ; \ > ; ; : \ > : : ; \ > | : : ; > ; : ; : > ; ; : ; > | ; ; ; > : : : : > ; : ; : > : : : : > ; ; ; /: > :\ ; :`--" ; > ;"--'; ; ; > : : | : > : : : .-\ > ; : ; `. > : `- ; : \ > ; : ; \ > : : : _; > | : \ .-" ; > ; : `.' / > :.-----.; "--" > \ / > `---' > > > Do B�a�eja -- �adne laseczki swego czasu malowa�e�. :) > Moim zdaniem -- powiniene� powr�ci� do ich malowania. :) > Nie ma nic pi�kniejszego [w �wiecie materialnym], > ni� kobiece cia�o. :) A dwa kobiece cia�a? >>> -- Nich �mier� rozs�dzi -- ja albo Wy. :) > >> �mier� zabierze wszystkich. :) > Tak, ale nie jednocze�nie -- ze > wzgl�du na ma�e moce przerobowe. :) Za to jest bardzo konsekwentna. :) >>> -- Je�eli ja umr� z g�odu -- na Wasze >>> sumienia to spadnie, na wieczno�� ca��.=== > >> Do ko�ca �wiata i o jeden dzie� d�u�ej. :) > > To akurat nie jest a� takie �mieszne. :) Mo�e "a� takie �mieszne" to to nie jest, ale zabawne to jest. :) > LC. :) -- :._________________________.: :._.-' --=[ Pawe� Chiberski ]=-- '-._.: :.___.-' --=[ pchiberski@poczta.onet.pl ]=-- '-.___.: '-._______________________________________________.-'