X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,b03da5e1e4660ae9 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-04 09:19:14 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-09!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!newsfeed.tpinternet.pl!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: =?iso-8859-2?Q?Re:_Top=F3r?= Date: Fri, 4 Apr 2003 19:18:54 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 130 Message-ID: References: <10mm7vg7cc59mlb4nahoh5uv7lsv775919@4ax.com> <1qpi8vkl1qko87v345h7jgm9t1vstclukd@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1049476752 27308 212.33.84.28 (4 Apr 2003 17:19:12 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 4 Apr 2003 17:19:12 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20335 (`. news:t41m8vgmuastpqcdetnl1316h6crqjrqnm@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com: > Jeszcze nie [chyba], ale my ju� o nich m�wimy, > wi�c m�wi� o nich mo�na [jak wida�]. :) Czyli: Skoro co� robimy, to mamy do tego prawo? :) >>>> Wojskowe 'od s�upa do obiadu' si� k�ania. ;) > Hmm... Ale to jest od przestrzeni do czasu. ;) A od obiadu do s�upa nie mo�na? >>> Udowodnij! :) >> Rozpatrzy� wniosek? > Po co pytasz, znasz moj� odpowied� (nie!!). :) Nie ma wniosku -- nie ma dowodu. :) >>>> A� mi si� �ezka w oku kr�ci... ;)-------------------. \ >>> Taki te�. ;) \ \ >> To pewnik, �e wkr�tce Ci si� u�miech zakr�ci w oczach. :)-' > Hmm... Czy to wizja, czy strzelasz? ;) Nie mam strzelnicy. Mam wizj� (ale nie TV) i mam foni�. ;) > Bo chyba nie dlatego, �e Ci si� �ezka kr�ci, co? ;) Nie, nie dlatego, ale co nie dlatego? ;) > Czyli za Ciebie kto� si� �mieje i kto� p�acze. Dobrze -- niech b�dzie, ale pod warunkiem, �e ja otrzymam podatek obrotowy od obracania �zami i u�miechami, wyra�ony w got�wce dzisiaj obowi�zuj�cej waluty. ;) >> G�owa mnie boli!!! > We� pigu�k�, we� pigu�k�, we� pigu�k�... ;) Antykoncepcyjn�? ;) I tak nie mam �adnego pomys�u. ;) >> 0. �zy nie s� czyste. :) > S�, zanim zaczn� oczyszcza� oczy. A s�l? ;) >> 1. Bug i czysto��? :) > No wiesz... Myj� si�, itp. ;) Ale bugi z definicji s� zbugowane. ;) >> 2. Nie wiem. ;) > Spytaj kogo�. :) Ciekawe kogo? :) Ania ju� nawet nie wie, �e {nie?} mia�a si� rozbiera�. ;) >> Przemy�l� to w wolnej chwili. ;) > Rozpatrzy� wniosek o przydzielenie Ci wolnej chwili > na przemy�lenia? ;) Je�li na Tw�j koszt -- to poprosz�. :) >>> Z niewinnym. ;) >> Czyli jakim? Piwnym? > Mglistym. ;) A mglisto�� -- to te� alkohol? ;) >> Tak... Ale aby by� usmiech, musz� by� i �zy... >> Ciekawe, kto zechce p�aka�. ;) Mo�e Zak�ady Energetyczne? ;) > Cierpi�cy z powodu Mi�o�ci. > Tak, bo mo�na cierpie� z powodu Mi�o�ci. Owszem. :)<---------------------------------------. ' >> 0. Ludzie s� leniwi, gnu�ni i �li! ' >> (mog� przesta� si� �mia�, gdzie� w tunelu...) ' ) > To ju� wredno��. :) " *---------------------------------------------------" Lecz ludzie s� wredni. :) >> 1. Ludzie nie wsz�dzie si� pomieszcz�... ;) > Hmm... To faktycznie mo�e by� problem. ;) > StFoReK by go rozwi�za�!! :) Ciekawe jak. :) >> Raczej z rozkoszy. ;) > :) Czyli takiej DU�EJ przyjemno�ci? ;) A, nie wiem. :) >>>>> A musi to by� wiersz? Mo�e Ania si� skusi? ;) >>>> A, nie wiem. Nale�y Ani� zapyta�. :) >>> Do dzie�a wi�c - pytaj! :) >> Mo�e rozpiszemy Ankiet�? > Rozpisa� wniosek? ;))) > Rozpisz ankiet�!! :) LC. :)