X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-04 07:22:34 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!newsswitch.lcs.mit.edu!news-spur1.maxwell.syr.edu!news.maxwell.syr.edu!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!lnewspeer00.lnd.ops.eu.uu.net!emea.uu.net!newsfeed01.sul.t-online.de!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: !!!Wyniki ankiety!!! Date: Fri, 4 Apr 2003 17:17:45 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 74 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1049469740 15829 212.33.84.28 (4 Apr 2003 15:22:20 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 4 Apr 2003 15:22:20 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20317 (`. news:b6k359$gs6$3@nemesis.news.tpi.pl ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` Pawe� Chiberski [PCh] spod @dresu pchiberski@poczta.onet.pl: >> Jako� tak. :) >> Albo: >> To by�y/s� insynuacje. ;) > Czy Wa�� co� insynuuje? :) Nie. Ja stwierdzam! >> I jak si� ma mi�siwo do m�stwa? > Zaczyna si� t� sam� liter�. :) A m�ka i makaron? ;) > Hartowanie to chyba utwardzanie, > a twarde mi�siwo jest mniej smaczne. :) Hartowanie -- to �amanie regularnej, kryszta�owej budowy i tworzenie szkilstej, amorficznej. :) Wa�� tego nie wiesz? To jak u Waszmo�ci kowale szable kuj�? Mo�e te kowale to nie naukowce, ale jakie� zwyk�e kujony? Nic dziwnego, �e p�niej takim mieczykiem nie {u}daje si� �cina� �b�w, albo [przecinek �wiadomy] si� �cina, ale ma�e ilo�ci... ;( >>>> 2. Hartowanie �elaza polega na niszczeniu >>>> krystalicznej (regularnej) struktury. :) >>> Jedzenie mi�siwa polega na niszczeniu >>> ca�kowicie jego struktury. :) >> Czyli s� pewne podobie�stwa... ;) > Nie da si� tego ukry�. :) No... Zniszczone struktury �elaza/stali ukrywa si� w pochwach, za� zniszczone struktury mi�siwa -- w z�bach! Niestety niekt�rym si� to myli i ukrywa� si� staraj� mieczyki w z�bach, na dodatek cudzych, co owocuje broczeniem... :( >>>>> Honor jak papier, gdy raz si� splami, >>>>> to ju� go nigdy nie wyczy�cisz. No... Sa utleniacze... Chlor, tlen, WinAce... A nie... To ostatnie -- to do pakowania... Nie {do} bielenia... ;) Pono� nawet Bielice nie s� do bielenia, ale do czego� innego... ;) >> ++ (; Cz�� ;) �wi�tych -- to zdecydowani grzesznicy. :) > S� grzechy, i GRZECHY. :) CapsLock Ci si� w��czy�... >>> Cenniejszy jest jeden grosz ofiarowany przez biedaka, >>> kt�ry tylko tyle posiada, od miliona groszy ofiarowanych >>> przez bogacza, kt�ry posiada ich jeszcze du�o wi�cej. >> Zale�y dla kogo cenniejszy. :) > Dla ofiaruj�cego. :) To na pewno. :) LC. :)