X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,94828755d9a5c027 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-04 03:17:26 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!diablo.theplanet.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Dla zabawy... ;) Date: Fri, 4 Apr 2003 13:16:07 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 165 Message-ID: References: <7u178vgtuq2t4an7jtqvcn09e2pj450shv@4ax.com> <6dib8vk6nbk3nmc5gorjsml3ejd6g5c23u@4ax.com> <1q0m8vkod2eevr8r1f77qrb5j1qfgl7boo@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: korweta.task.gda.pl 1049454972 3947 212.33.84.28 (4 Apr 2003 11:16:12 GMT) X-Complaints-To: abuse@news.task.gda.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 4 Apr 2003 11:16:12 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20295 (`. news:1q0m8vkod2eevr8r1f77qrb5j1qfgl7boo@4ax.com ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` bug spod @dresu email@email.com: >>>> A ja -- dobre rady. :) >>> Dobre rady - zawsze w cenie. ;) >> Dobrze, �e wreszcie zauwa�y�e�. ;) >> To kiedy zap�acisz? Nie pytam ile, >> bo chyba znasz cennik na pami��... >> (; pomijaj�c zni�ki ;) > A zauwa�y�e� ";)". Owszem. :) > Odpowied� brzmi: nigdy. :) (; Wa�ne, aby� zawsze pami�ta� o tym, aby nigdy nie u�ywa� s��w 'zawsze' i 'nigdy'!! ;) >>> Nie do ko�ca chyba o to chodzi�o. ;) >> Nie b�d� taki przem�drza�y... > Dlaczego? 0. Nie wiem! 1. Nie zadawaj takich trudnych pyta�! (bez stosownego uprzedzenia) > A czy konstytucja nie daje mi prawa do tego? ;) Do tak trudnych pyta�? Zdecydowanie nie daje!!! >> Mo�e i nie o to dok�adnie... >> Mo�e chodzi�o o �nieg w �rodku >> lata -- nie pami�tam dok�adnie >> i nie o to chodzi, gdy� nie >> o pogodzie tutaj rozmawiamy! > LOL. :))) > No nie. O dziecku. :) No, to mo�e ono rodzi�o si� w czasie, gdy pada� �nieg... Nie pami�ta�... Nale�a�oby zapyta� tego m�czyzn�, kt�remo robiono ceraskie ci�cie! >>>> Za jakie str�cznie? >>>> Nic do mnie nie dotar�o? >>>> Czy�by Elty prowadzi�y nieczyst� (wobec mojej) osoby gr�? >>> Chyba najwidoczniej tak. ;))) >> To dobrze. :) > Jak to? Naprostujesz je? ;) Kupi�em im dwie baterie LR6! (troch� na to kasy posz�o -- nie ukrywam) >>>>> M�cz� Ci� i m�cz�. ;) >>>> Musz� porozmawia� powa�nie z moimi Eltami. >>> Musisz... Mo�e kto� je... Hmm... Podkupi�. ;) >> Najwyra�niej nie. :) >> Po prostu nauczy�y si� kogo i co olewa�. :) > Hmm... Ale do mnie pisz�, wi�c... ;) Tak! Nawet wiem, co pisz�! >>>> Odechciewa brzmienia? No, bywa... ;) >>> Odechciewa "kochania si�". :) >> Aha... Bo za sucho brzmi? ;) > Tak. :) Mo�na czym� skropi�. ;) >>> (; Dla jaj... ;) >> Dla jaj -- a raczej kurcz�t -- to kogut chodzi z kur�. ;) > C�... Zale�y dok�d taka rozmowa prowadzi. ;) Do kurnika. ;) >>>> Hm... Nie rozumiem... A jak to jest rozszerzone? >>> *.WAD. ;) >> To nie znam. > Nie szkodzi. :) To dobrze. :) >>>> Nie, ale: >>>> -- mam k�opoty z palcem (gang_lio_nik) >>>> -- ona jest kobiet� (nie�le jej szk�o; >>>> kilka lekcji :) i m�g�bym powierzy� >>>> jej swoje (; srebra ;) oraz (; porcelan� ;) >>> Ale serca nie. :) >> No, nie. Ona akurat nie jest kardiologiem. ;) > LOL. :))) Jest psychologiem. ;) I to spo�ecznym -- bez wzgl�du na to, co si� pod t� tajemnicz� nazw� przykrywa. ;) I nie jest socjologiem, :) gdy� o to j� pyta�em, czy nie jest i otrzyma�em :) odpowied� negatywnie brzmi�c�. ;) >>>> B�g nakaza� kocha� wszystkich ludzi: >>>> -- i z�ych (takich jak ja) >>> I ja. >> O tym, aby kocha� bardzo z�ych -- nie wspomina�... ;) > No... Hmm... To ja wspomn�, z racji podobie�stwa > w imiennictwie - bug mowi, kochajcie BARDZO z�ych [te�]. :) Przemy�l� to. ;) >>>> Tyle tylko, �e ta antyteistka nigdy do >>>> mnie nie przyjecha�a, za� w mi�dzyczasie >>>> sporo si� zmieni�o. :) >>> No i zosta�e� z porcelank�. ;) >> Nie na d�ugo, bo je odda�em. :) > To co Ci zosta�o? > Satysfakcja chyba... :) Wspomnienia: :) Mia�a mi�kki g�os, blond w�osy, ogr�d, biust i rodze�stwo. ;) >>>>> Nie przepadam [ju�] za r�ami. :) >>>> Ja te�, ale r�e za mn� przepadaj�. :) >>> Za mn� przepadaj�... S�owa. >> A nie gubi� si� aby? ;) > Nie, gubi� si� uczucia, nie moje na szcz�cie. :) A to fajt�apy i ciamagi. ;) Daj im jakie� mapy, coby si� nie gubi�y! LC. :)