X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,d8b51dceaf4445a8 X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-15 15:21:51 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-03!sn-xit-01!sn-xit-08!supernews.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!proxad.net!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: ('Goldmoon') Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: FAQ... propozycja zmiany. Date: Tue, 15 Apr 2003 17:31:36 +0200 Organization: Home - http://www.brak.strony.prv.pl Lines: 53 Message-ID: <15042003.5FAD0D3F@Goldmoon.Bydgoszcz.pl> References: Reply-To: goldmoon@ascii.art.pl NNTP-Posting-Host: pi133.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1050445312 22329 213.76.53.133 (15 Apr 2003 22:21:52 GMT) X-Complaints-To: usenet@tpi.pl NNTP-Posting-Date: Tue, 15 Apr 2003 22:21:52 +0000 (UTC) Keywords: ASCII Art's X-Newsreader: Forte Agent 8.4/52.381 User-Agent: James Bond 2.0.1.3 X-ASCII-01: * _______ __ __ X-ASCII-02: * | __|.-----.| |.--| |.--------.-----.-----.-----. X-ASCII-03: * | | || _ || || _ || | _ | _ | | X-ASCII-04: * |_______||_____||__||_____||__|__|__|_____|_____|__|__| Cancel-Lock: sha1:Bzpe7PWrjWKEnw4i7YAre+6ksZ8= X-Counter: 1636 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20929 _ __,~~~/ ,~~`( )_( )-\| Dnia Mon, 14 Apr 2003 20:34:59 +0000 (UTC) |/| `--. Marcin Glinski wystuka�(a): ____!_!__!________________________________________________________________ [...] > W poprzednim FAQ kt�ry proponowali�my wsp�lnie ja i as by� punkt kt�ry > m�wi� co� o grupie. Tzn. co takiego robi si� na grupie. I jesli dobrze > pami�tam, by�a tam notka kt�ra m�wi�a o dodawaniu do _ka�dego_ posta > jakiego� Ob-ASCII. Nie musi to by� dzie�o sztuki -- wystarczy 5-6 > znakowy art. > > Proponowa�bym zamieszczenie w FAQ notki o *obowi�zku* do�aczania art�w! > Przecie� to nie jest tak trudno nawet wklei� co� z galerii. Tak jak to > Goldmoon robi. Albo narysowa� co� w�asnor�cznie. By�by to "martwy" przepis. Przecie� ludzie zg�aszaj�cy si� tu z pro�b� o sygnaturke, najprawdopodobniej nie mieli by najmniejszego poj�cia ani o tym "przepisie", ani o grafice ascii by cokolwiek narysowa� czy wklei�. To mo�e by� tylko i wy��cznie "niepisany" obowi�zek ... Dobra wola pisz�cych. > Nie wiem co Wy na to, ale ja mam naprawd� niech�� do tej grupy > spowodowana offtopikami. Kt�rego� dnia na innej grupie spotka�em > cz�owieka kt�ry tutaj kiedy� wysy�a� arty swoje. I pisze on, �e > nie go�ci ju�, bo zrobi�o si� beznadziejnie -- fala offtopik�w. > [Pami�tacie 500-600 post�w na tydzie� w tym 1-2 arty?] > > Zastan�wcie si� troch� nad tym. Bo ju� by�y dwie pro�by od dw�ch os�b. > Moja jest trzecia... Rz�da� nie ma co. Mo�na w�a�nie tylko prosi� ... A od dobrego wychowania reszty zale�y czy si� do tego dostosuj� ... Ob-Ascii ... [z cyklu - sygnaturki] ____, O --------------- / /M| ------------------------------------------- Axel Poqu� /|MMMMMMMM Aachen, Germany {| | // |} home: home.t-online.de/~axel.pq '~._}| |/ \ |{_..ascii-art: home.t-online.de/~axel.pq/ascii Pozdrawiam Goldmoon -- `\_`-._,._-'( , ._.-. _,\ /__`--'c_.-; .dP" , goldmoon@ascii.art.pl \`.__,',--) /' \`--._-<_, d8Bb."b, ` www.brak.strony.prv.pl -bf- `-..-' /-' `/` `--' "oP"" ` "Cz�sto pragnienie tego, czego nie masz, nie pozwala Ci si� cieszy� tym, co masz." [Anonim]