X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,3f9233d040b6534a X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-08 14:10:15 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!news-out.visi.com!petbe.visi.com!news.tele.dk!news.tele.dk!small.news.tele.dk!news.algonet.se!algonet!news-stoc.telia.net!news-stoa.telia.net!telia.net!news.nask.pl!news.us.edu.pl!newsfeed.silweb.pl!polsl.gliwice.pl!not-for-mail From: Przemek Borys Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Kotek. Date: 8 Apr 2003 23:08:46 +0200 Organization: Politechnika Slaska, Gliwice Lines: 28 Message-ID: References: NNTP-Posting-Host: zeus.polsl.gliwice.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit User-Agent: tin/pre-1.4-981225 ("Volcane") (UNIX) (HP-UX/B.10.20 (9000/800)) Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20300 Marcin Glinski wrote: > Ca�kiem ~:) Ale teraz wyra�nei brakuje lewego oka ~:( :) ATSD, od razu OA, milutki kotek w sam raz do jakiejs sygnaturki ;) 1 _ _ 2 \6"6/``-. 3 `=^='.'_)) 4 " " "'(/ pb > ATSD, spr�bowa�em pobawi� si� w rysowanie na kartce. Zacz��em od �abek, > bo mi arty nie wychodzi�y i na polskim j�zyku ;) Zarysowa�em ca�� > stron� �abkami... �atwiej si� je potem rysuje [wystukuje] ~:) I jak idzie?:) Ja jak zaczynalem na kartce rysowac, mialem ogromne problemy z wyczuciem proporcjii--umiem dobrze narysowac szczegol, ale jak to poskladac w calosc, wychodzilo kiepsko. Potem zaczalem uzywac techniki "poprawianej" (bez pojedynczego konturu, tylko takie ociosane majty, skladajace sie w koncu w porzadana linie). Ale z czasem nauczylem sie tez proporcje lapac, chociaz gumka mi jest ciagle potrzebna przed finalnym ukonczeniem rysunku ;) > Teraz mam dwie strony zamalowane kotami i chyba kt�rego� dnia zeskanuj� > te koty i si� pochwal� ~;) przed Wami... > Tylko sk�d tu skaner wzi��... Znajomi? Szkola? ;)