X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-08 12:27:24 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-01!sn-xit-09!supernews.com!news.maxwell.syr.edu!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: Ankieta :) Date: Tue, 8 Apr 2003 21:27:07 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 120 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: <6mu38vcd396ar6d6fhb10m4i8812u0ek2q@4ax.com> Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1049830038 1628 212.33.84.28 (8 Apr 2003 19:27:18 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 8 Apr 2003 19:27:18 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20285 (`. news:b6sqof$1ol$6@nemesis.news.tpi.pl ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` Pawe� Chiberski [PCh] spod @dresu pchiberski@poczta.onet.pl: >> Chodzi o funkcj� strzelca, czy o strzelb�? :) > O strzelb�. > > ____('_________________________________; > .-' _____________| > .-' .., .____________.-----' > / .' '..' > \ .-' > '-' PCh > > >> A cz�owiek -- pos�uguje si� rozumem. :) >> (; poza StfoRKiem i Jemu podobnymi, >> kt�rzy otrzymuj� sygna�y ;) > To znaczy, �e cz�owiek je rozumem? :) Tak. Z natury swojej - tak. >> To mo�e daj dobry przyk�ad i przesta� oddycha�? ;) > Oddychaj�c zabieram cenny tlen, jednoczesnie > produkuj�c szkodliwy dwutlenek w�gla. (chyba) Akurat ro�liny czasami lubi� CO2... Potrafi� (przynajmniej te zielone) endotermicznie ;) oddziela� w�giel od tlenu. :) >> Aha... A jak ,,oni" nie zechc� powr�ci�? > To b�d� �y� d�ugo i szcz�liwe. > Chyba �e wpadn� pod tramwaj. :) Aha... >> Ja zazwyczaj miewam opory przy ewentualnych powrotach... ;) >> I zanim podejm� decyzj� o ewentualnym powrocie -- d�ugo >> si� zastanawiam i wa�� r�ne za i przeciw... >> (nie myli� z r�nymi za a nawet przeciwami) > A jakiej wagi u�ywasz? > Bo ja mam tak� elektroniczn�, ale ona jest > ma�o dok�adna :) Trudnej do okre�lenia... >> Aha -- to 12... A ja si� >> g�owi�em nad tym czym�, >> nie mog�c poj�� tego, >> co to oznacza... ;) > No przecie� bardzo dok�adnie wida�, > �e to jest 12, a nie np. �o�. ;P By� mo�e... >> 0. Pisz�. >> 1. Prawie zawsze m�wi� prawd�. :) >> -- Nie m�wi�, gdy pisz� (cho� czasami i m�wi�) >> -- Nie m�wi�, gdy nie jest istotna: >> -- Kt�ra godzina? >> -- Za pi�� dwunasta >> -- Dlaczego k�amiesz? ++ By�o za 5 minut i trzy sekundy! >> -- Nie m�wi�, gdy sam jestem wprowadzony >> w b��d, kt�rego w por� nie spostrzeg�em. > Przyj��em! :) >>> Jestem, jaki jestem. :) >> Co� mi si� przypomnia�o, ale >> jak tutaj napisz�, to (; obcy ;) >> mog� �le odczyta�. :) > To napisz tak, �eby dobrze odczytali, > najlepiej wyra�nie. :) Pisz� wyra�nie, ale dla wielu �ycie ogranicza si� do seksu i te s�owa mog� odczyta� nieprawid�owo. :) > Mo�liwe, ale ja z tamt�d nie spad�em. :) stamt�d? :) >>> Je�eli nie robi� nic, to pob�r pr�du jest mniejszy. :) >> Niby tak... ;) Ale od czego mniejszy? ;) > Od pr�du pobieranego w czasie wykonywania jakiej� pracy. :) Aha... Ale chyba nale�y jeszcze doda�, �e chodzi o to samo urz�dzenie. :) > To dla tego nic nie robi�y. :) dlatego? :) >> A siki to piwo i a piwo to siki. ;) > Czyli ka�dy mo�e za�o�y� prywatny browar. :) No nie wiem.. Chyba trzeba mie� jakie� koncesje... ;) Bez zezwolenia -- to chyba mo�na do w�asnego sedesu i do wyznaczonych... ;) Czasami pono� mo�na te� do pisuar�w... LC.