X-Google-Language: POLISH,Latin2 X-Google-Thread: 1045ba,7ac7d8b206f4274e X-Google-Attributes: gid1045ba,public X-Google-ArrivalTime: 2003-04-05 18:02:21 PST Path: archiver1.google.com!news1.google.com!sn-xit-02!sn-xit-04!sn-xit-06!sn-xit-08!supernews.com!newsfeed.news2me.com!newsfeed.icl.net!newsfeed.fjserv.net!colt.net!peernews3.colt.net!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!news.task.gda.pl!news.man.torun.pl!not-for-mail From: "Eneuel Leszek Ciszewski" Newsgroups: pl.rec.ascii-art Subject: Re: !!!Wyniki ankiety!!! Date: Sat, 5 Apr 2003 21:29:02 +0200 Organization: Arkedocja-Azalandia :) Lines: 91 Sender: leszekc@kreta.dipol.tkb.net.pl Message-ID: References: Reply-To: "Eneuel Leszek Ciszewski" NNTP-Posting-Host: kreta.dipol.tkb.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: flis.man.torun.pl 1049571053 15088 212.33.84.28 (5 Apr 2003 19:30:53 GMT) X-Complaints-To: usenet@man.torun.pl NNTP-Posting-Date: 5 Apr 2003 19:30:53 GMT X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 Xref: archiver1.google.com pl.rec.ascii-art:20397 (`. news:b6n8kt$6pb$3@nemesis.news.tpi.pl ) ) Przekle�stwo (jak bumerang) wraca do swego producenta. :) (.` Pawe� Chiberski [PCh] spod @dresu pchiberski@poczta.onet.pl: >>>> I jak si� ma mi�siwo do m�stwa? >>> Zaczyna si� t� sam� liter�. :) >> A m�ka i makaron? ;) > Z m�ki robi si� makaron. :) Aha... A m�stwo z mi�siwa? Z mi�siwa armatniego? Na bitewnym polu/palu? :) >> Hartowanie -- to �amanie regularnej, >> kryszta�owej budowy i tworzenie >> szkilstej, amorficznej. :) >> Wa�� tego nie wiesz? > Wiem, ale nie powiem. :) No, to napisz! >> To jak u Waszmo�ci kowale szable kuj�? > Normalnie, m�otem. :) Jakim m�otem? Konkretnie? Ile wa�y ten m�ot? I czy ten m�ot -- to nie Lu�nia przypadkiem? (albo i celowo) >> Mo�e te kowale to nie naukowce, ale jakie� zwyk�e kujony? > Anie jedno, ani drugie. > U mnie kowale to rzemie�lnicy. :) No... Bo ju� my�la�em... To ca�e szcz�cie... >> Nic dziwnego, �e p�niej takim mieczykiem nie >> {u}daje si� �cina� �b�w, albo [przecinek �wiadomy] >> si� �cina, ale ma�e ilo�ci... ;( > Nam �cina� nie kazano. :) Ale wst�powania na dzia�o to kazano? I grzmie� armatami tak�e? >> No... Zniszczone struktury �elaza/stali >> ukrywa si� w pochwach, za� zniszczone >> struktury mi�siwa -- w z�bach! Niestety >> niekt�rym si� to myli i ukrywa� si� staraj� >> mieczyki w z�bach, na dodatek cudzych, co >> owocuje broczeniem... :( > Niekt�rzy mieszka�cy dom�w Wielkiego Bata > (wi�zie�) z braku mi�ciwa nauczyli si� zjada� > Zelazo wszelkiej ma�ci. Aha... Ma�ci na porost w�os�w tak�e? To ju� wiadomo sk�d tylu �ysych... (skoro te ma�ci s� zjadane) >>>>>>> Honor jak papier, gdy raz si� splami, >>>>>>> to ju� go nigdy nie wyczy�cisz. >> No... Sa utleniacze... Chlor, tlen, WinAce... >> A nie... To ostatnie -- to do pakowania... Nie {do} bielenia... ;) >> Pono� nawet Bielice nie s� do bielenia, ale do czego� innego... ;) > Papier przy wybielaniu si� zniszczy. A honor? >>>> ++ (; Cz�� ;) �wi�tych -- to zdecydowani grzesznicy. :) >>> S� grzechy, i GRZECHY. :) >> CapsLock Ci si� w��czy�... > W��czy� si�, bo go nadusi�em. :) Aha... No, ale wr�y�em skutecznie. ;) LC. :) (do Ani -- tu tak�e skorzysta�em z gotowego podpisu)